Erkek kardesimden intikam isteyen arkadası

rap86

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
7
2
1
39
Erkek kardesim 2009da liseden mezun oldu 90 dogumlu. Kardesim o zamanlar bir çocukla çok uğraşmış . Zorbalık yapmış . Çocuk efendi çalışkan bir tipmiş. Çocuğa resmen zehir etmiş sınıfı yani .

Çocuk yaklaşık 1 aydır kardesime mesaj atıyor . Hesaplaşacağız senle diye . Bana yaptıklarının bedelini ödeyeceksin diyor. Sonra şaka şaka buluşup konuşalım diyor. Ortak arkadaşlardan fellik fellik evin adresini ve kardesimin iş yerinin adresini arıyor ama kimse vermiyor .

Kardesimde bende ürktük . Çocuk o zamanlar cılız tıfıl biriymiş ama şimdi heybetli kaslı biri .

Çocukla ben mi konussam. Kardesim hic cevap bile vermiyor . Yalan yok, kardesim korkuyor bende tedirgin oldum.

Ne yapsak şaşırdım ? Bu işi tatlılıkla halletmek istiyorum

Erkek kardeşiniz ona bir mesaj atacak yada arayacak bu kişiden özür dileyecek. Ama gerçekten samimi bir özür. Geçmişte yaptığı büyük hata için çok üzgün olduğunu nasıl telafi edebileceğini içten bir şekilde söylesin. Kim bilir çocuğa neler yaşattı ki bu kişi kardeşinizin peşine düşmüş.

Affedecek gibi durmuyor. Ya özrü kabul etmezse. Kaç yıl olmuş hala unutmamış . Özrü kabul etmez gibime geliyor

Bizim sıpada suç . O konuda haklısınız ama 10 yıl geçmiş üstünden . İlk kez böyle bir şeyle karşı karşıya kaldım .

Affedecek gibi durmuyor. Ya özrü kabul etmezse. Kaç yıl olmuş hala unutmamış . Özrü kabul etmez gibime geliyor
Sanırım kardeşiniz çocuğa affedilemez bir şeyler yaptı. Ama şansınızı denemelisiniz. Gerçekten içten samimi bir pişmanlık sezerse belki o da geçmişe sünger çekebilir

Bizim sıpada suç . O konuda haklısınız ama 10 yıl geçmiş üstünden . İlk kez böyle bir şeyle karşı karşıya kaldım .
Bak işte anla. Çocuğun içine nasıl yer ettiyse, psijolojisi bozulmuş. Takıntısı olmuş. Bir film izlemiştim. Zorbalığa dayanamayıp intihar etmişti, çocuk. Yani bu basit birşey değil aslında. 10 sene de geçse 20 sene de geçse zulmü yaşayan unutmaz.

Sizin konuşmanız kardeşinizi hepten korktuğunu düşündürüp gülünç duruma düşürebilir. 29 yaşındaki adamın velisi gibi konuşmanız doğru olmaz. Kardeşiniz zamanında yapmış olduğu hatanın bedelini kendi telafi etmeli. Özür mü diler, hediye mi alır bilemem. Az çok adamı tanımış olması lazım zehir ettiğine göre okul çağlarını ona göre bir telafi yapsın

Yıllar geçse de unutamadığına göre, ilk aklıma gelen cinsel istismar oldu. Siz detaylıca sorgulayın kardeşinizi bence. Yoksa neden bu kadar korksun ki? Açar içten samimi bir özür diler. Ama tahmin ettiğim doğruysa, Çocuğun geleceğini mahvedip, hiçbir şey olmamış gibi hayatını yaşamaya devam etmemeli böyleleri. Çeksin cezasını

Buluşup konuşalım dediğinde ne hakkında diye sormuyor mu belkide başka bir şey konuşacak bir şey yapacak olsa açık açık demez diye düşünüyorum.. 29 yaşında adamın işini siz mi halledeceksiniz..

Engelleyin çocuğu.adres vermeden nerden bulacak?herkese tembih edin sorunlu bu arkadaş diye kimse adres vermesin.kardeşiniz zorba nefret ederim böyle tiplerden ama aradan 10 yıl geçmiş şimdi mi hesap sormak aklına geldi anlamadım.

Yok o kadar da değildir. Sataşıyormuş sürekli

Benimde aklıma geldi bu ama açık açık arıyormuş buluşalım diye gerçekten intikam alacak olsa bence gizlice yapar.. korkutuyor sadece bence..

Benimde aklıma geldi bu ama açık açık arıyormuş buluşalım diye gerçekten intikam alacak olsa bence gizlice yapar.. korkutuyor sadece bence..
Cinsel istismar yok arkadaslar, kardesimi tanırım . Satşıyormuş sürekli

Erkek kardeşim şöyle diyor ; O zamanlar düşünememiştim diyor. Eğleniyordum diyor .
Pesss valla. Eğleniyormuş. E tamam sıra öteki çocukta. Şimdi de o eğlensin. Kusura bakma kardeşine gıcık oldum. Beter olsun. İki oğlum var eğer çocuklarımın karşısına bir gün senin kardeşin gibi biri çıkarsa, çocuklarıma bırakmam ben hallederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…