Dün yediğin hurmalar .. hesabı olmuş biraz
Şaka bir yana evet siz konuşun o zaman yaşlarının küçük olduğundan başlayıp şu an kardeşinizin pişman olduğunu yapmış olduklarından utanç duyduğunu özür dilemeye hazır olduğunu da söyleyin ki konu kapansın
Erkek kardeşiniz ona bir mesaj atacak yada arayacak bu kişiden özür dileyecek. Ama gerçekten samimi bir özür. Geçmişte yaptığı büyük hata için çok üzgün olduğunu nasıl telafi edebileceğini içten bir şekilde söylesin. Kim bilir çocuğa neler yaşattı ki bu kişi kardeşinizin peşine düşmüş.
Bizim sıpada suç . O konuda haklısınız ama 10 yıl geçmiş üstünden . İlk kez böyle bir şeyle karşı karşıya kaldım .Ne o çok mu korkmuşmuş kardeşin... O zamanlar o çocuğa zorbalık yaparken, o çocuk korkmuyor muydu...
Çocuğu ne psikolojiye soktuysa yazık intikam bürümüş içini. Haklı da. Kusura bakma.
Şimdi fellik fellik kaçsın küçük kardeşin.
Sanırım kardeşiniz çocuğa affedilemez bir şeyler yaptı. Ama şansınızı denemelisiniz. Gerçekten içten samimi bir pişmanlık sezerse belki o da geçmişe sünger çekebilirAffedecek gibi durmuyor. Ya özrü kabul etmezse. Kaç yıl olmuş hala unutmamış . Özrü kabul etmez gibime geliyor
Bak işte anla. Çocuğun içine nasıl yer ettiyse, psijolojisi bozulmuş. Takıntısı olmuş. Bir film izlemiştim. Zorbalığa dayanamayıp intihar etmişti, çocuk. Yani bu basit birşey değil aslında. 10 sene de geçse 20 sene de geçse zulmü yaşayan unutmaz.Bizim sıpada suç . O konuda haklısınız ama 10 yıl geçmiş üstünden . İlk kez böyle bir şeyle karşı karşıya kaldım .
Yok o kadar da değildir. Sataşıyormuş sürekliYıllar geçse de unutamadığına göre, ilk aklıma gelen cinsel istismar oldu. Siz detaylıca sorgulayın kardeşinizi bence. Yoksa neden bu kadar korksun ki? Açar içten samimi bir özür diler. Ama tahmin ettiğim doğruysa, Çocuğun geleceğini mahvedip, hiçbir şey olmamış gibi hayatını yaşamaya devam etmemeli böyleleri. Çeksin cezasını
Benimde aklıma geldi bu ama açık açık arıyormuş buluşalım diye gerçekten intikam alacak olsa bence gizlice yapar.. korkutuyor sadece bence..Yıllar geçse de unutamadığına göre, ilk aklıma gelen cinsel istismar oldu. Siz detaylıca sorgulayın kardeşinizi bence. Yoksa neden bu kadar korksun ki? Açar içten samimi bir özür diler. Ama tahmin ettiğim doğruysa, Çocuğun geleceğini mahvedip, hiçbir şey olmamış gibi hayatını yaşamaya devam etmemeli böyleleri. Çeksin cezasını
Cinsel istismar yok arkadaslar, kardesimi tanırım . Satşıyormuş sürekliBenimde aklıma geldi bu ama açık açık arıyormuş buluşalım diye gerçekten intikam alacak olsa bence gizlice yapar.. korkutuyor sadece bence..
Pesss valla. Eğleniyormuş. E tamam sıra öteki çocukta. Şimdi de o eğlensin. Kusura bakma kardeşine gıcık oldum. Beter olsun. İki oğlum var eğer çocuklarımın karşısına bir gün senin kardeşin gibi biri çıkarsa, çocuklarıma bırakmam ben hallederim.Erkek kardeşim şöyle diyor ; O zamanlar düşünememiştim diyor. Eğleniyordum diyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?