Erkek kardesimden intikam isteyen arkadası

Bu denli unutulmadiysa yaptığı zorbalık basit sataşma değildir. Korksun kardeşiniz o kadar ucuz değil bu işler. O zaman bilemedim vs.

Çıksın karşısına yuzlessinler ozrunu dilesin.
Kardesim bu kisiye zorbalık yapınca bu kisinin tum özgüveni dagılmıs . İş bulamıyor asosyal iletişim bozukluğu kızlarla iletişimide sıkıntılı . Sadece dövüş sporu yapıyormuş yıllardır.

Hayatında tum olumsuzlukların sorumlusu olarak kardesımı goruyormus

Kardesiniz 29 yaşında kocaman adam ne demek ben mi arasam velisi misiniz siz 30 a gelmis adamın. Yetişkin insanlar buluşsun özrünü dilesin. Ha korkuyorsa kalabalik yerde buluşsun

Erkek kardeşim şöyle diyor ; O zamanlar düşünememiştim diyor. Eğleniyordum diyor .
Lisede bir genc pekala da yaptiginin sorumlulugunu alabilir. Bu bir bahane degil, egleniyormus. Zorbalik sonu cok kotu yerlere gidebilen bir sey. Keske aileniz isin farkina varip o zaman mudahale edebilseydi. Kardesinizle empati kuramadim ama bu kadar korktuysa icten bir ozur dilesin. Ama pek pisman gibi degil, sadece korkmus kardesiniz. Keske gercekten pisman olsa oyle ozur dilese.

Yazık.
Özür dilemek mahvolmuş bir geleceği duzeltmez.
Ama inanın ki kardeşi nizin zulm ettiği
sizden ve kardesinizden daha merhametlidir .
Ağır sözler yazdım ama anlayana . Günlük gulistanlik bir hayat yasamamali bence kardesiniz . Mustehak.

Mükemmel kardeşin bir insanın hayatını mahvetmiş inşallah cezasını en iyi şekilde çeker

Valla çocuğa neler yaptığına bağlı kardeşinizin çocuklarmış ama o dönemde çok acımasız olabiliyorlar, korkmasın konuşsun bakalım bi telde önce nedir tam derdi?
Geç ama iyi bir ders olmuş bu arada çünkü gerçekten lisede bazı bıçkın gençler sessiz çocukların canını çok yakabiliyor

Kardeşin çocuğun ruhunda ne kadar derin yaralar açmış ki çocuk hala unutamamış. Hiç sevmem böyle arkadaşlarına zorbalık yapan hayatı zehir eden insanları. Çocuktan özür dilemeli ve konuyu güzelce çözmelisiniz.

Su yazdiginizi okuduktan sonra düsündügüm tek sey böyle bir vicdan azabiyla nasil yasanir oldu?Kardesiniz cocugun hayatini mahvetmis.Korkacagina kendini affettirmeye calissin.

Hesap döner sap doner derler. Cocuk cilizken hayati dar et sonra 3.5 at. Ee nereye gitti zorbalik yaparken ki cesaret. Demek ki kardesiniz anca zayif güçsüz kisilere saldiran bir zorbâymis. Bi temiz dayak yer muhtemelen adam denk getirirse. Ben olsam bende ayninu yaparim.

Haksız mi??Düşün başarılı bir öğrenci bu hale geliyor gerçekten yazık kardeşiniz hiç vicdan azabı çekmiyor mu?.Kardesinizin yaptığı basit bir eğlenme falan gibi gözükmüyor bu yuzden kardesinizin ruh sağlığını da sorgulayin bence. Istismar konusunda tanıyorum yapmaz demişsiniz asla emin olmayın.Kac kişi istismara uğradım dediği halde o yapmaz diye inanmıyorlar siz bu denli kötülük yapan kardeşinizden nasıl emin oluyorsunuz?
Sonuçta lise arkadaşı gel görüşelim diyor fakat kardeşiniz korkup kaçıyor demekki yaptığı kötülüğün büyük olduğunun farkında.

Bu bilgileri nerden aldınız..

Kardeşiniz çocuğa neler yaptıysa 10 yıl geçmiş aradan çocuk unutamamış.Düşünün hayatına öyle bir sirayet etmiş ki çocuk hayatını yaşayamıyor peşini kovalıyor hala bu işin.Korkunun ecele faydası yok.

Ortalık manyak dolmuş, yemin...
Gardaşım derdin mi galmadı de şuna ya ey Allahım.

Bizim sıpada suç . O konuda haklısınız ama 10 yıl geçmiş üstünden . İlk kez böyle bir şeyle karşı karşıya kaldım .

koskoca adama sıpa diyerek şirinleştirmeyin. kimbilir neler yaşattı çocuğa, aradan kaç yıl geçmiş nasıl iz bıraktıysa hayatında artık.
ergenlik çağında yaptıklarını basitleştirmesin, samimi bir özür dilesin, helalleşsin.
çocuk ondan insaflıysa belki affeder.

Cinsel istismar yok arkadaslar, kardesimi tanırım . Satşıyormuş sürekli
Bizim lisede bir şahıs vardı okuldan nedret etmiştim bana lakap takmıştı. Ama ben en hafifiydim erkeklere beden dersinde öyle şeyler söylerdi ki biri dersi bırakıp gitmişti.. Cocugun tekini ters çevirip çöp kutusuna soktu. Kendisi bu durumdan çok mutluluk duyardı. Aradan yıllar geçti tabi sosyal medyada benden özür diledi ama cinsel organı ile dalga geçtiği sınıf arkadaşımız son nefesimi versem yine affetmem demiş.. Belki sizin kardeşiniz de bu derece rencide edecek bir davranışta bulunmuş olabilir ablasınz sizi anlıyorum ama bu kardeşinizin birini incittiği gerçeğini değiştirmiyor. Bence bir ağzını arayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…