Kardesim bu kisiye zorbalık yapınca bu kisinin tum özgüveni dagılmıs . İş bulamıyor asosyal iletişim bozukluğu kızlarla iletişimide sıkıntılı . Sadece dövüş sporu yapıyormuş yıllardır.Bu denli unutulmadiysa yaptığı zorbalık basit sataşma değildir. Korksun kardeşiniz o kadar ucuz değil bu işler. O zaman bilemedim vs.
Çıksın karşısına yuzlessinler ozrunu dilesin.
Lisede bir genc pekala da yaptiginin sorumlulugunu alabilir. Bu bir bahane degil, egleniyormus. Zorbalik sonu cok kotu yerlere gidebilen bir sey. Keske aileniz isin farkina varip o zaman mudahale edebilseydi. Kardesinizle empati kuramadim ama bu kadar korktuysa icten bir ozur dilesin. Ama pek pisman gibi degil, sadece korkmus kardesiniz. Keske gercekten pisman olsa oyle ozur dilese.Erkek kardeşim şöyle diyor ; O zamanlar düşünememiştim diyor. Eğleniyordum diyor .
Kardeşimi tanıyorum diyorsunuzda insan herşeyi yapar birilerin kardeşide birine tecavüz ediyor birini öldürüyor o ailelere görede çoçukları suçsuzCinsel istismar yok arkadaslar, kardesimi tanırım . Satşıyormuş sürekli
Mükemmel kardeşin bir insanın hayatını mahvetmiş inşallah cezasını en iyi şekilde çekerKardesim bu kisiye zorbalık yapınca bu kisinin tum özgüveni dagılmıs . İş bulamıyor asosyal iletişim bozukluğu kızlarla iletişimide sıkıntılı . Sadece dövüş sporu yapıyormuş yıllardır.
Hayatında tum olumsuzlukların sorumlusu olarak kardesımı goruyormus
Kardesim bu kisiye zorbalık yapınca bu kisinin tum özgüveni dagılmıs . İş bulamıyor asosyal iletişim bozukluğu kızlarla iletişimide sıkıntılı . Sadece dövüş sporu yapıyormuş yıllardır.
Haksız mi??Düşün başarılı bir öğrenci bu hale geliyor gerçekten yazık kardeşiniz hiç vicdan azabı çekmiyor mu?.Kardesinizin yaptığı basit bir eğlenme falan gibi gözükmüyor bu yuzden kardesinizin ruh sağlığını da sorgulayin bence. Istismar konusunda tanıyorum yapmaz demişsiniz asla emin olmayın.Kac kişi istismara uğradım dediği halde o yapmaz diye inanmıyorlar siz bu denli kötülük yapan kardeşinizden nasıl emin oluyorsunuz?Kardesim bu kisiye zorbalık yapınca bu kisinin tum özgüveni dagılmıs . İş bulamıyor asosyal iletişim bozukluğu kızlarla iletişimide sıkıntılı . Sadece dövüş sporu yapıyormuş yıllardır.
Bu bilgileri nerden aldınız..Kardesim bu kisiye zorbalık yapınca bu kisinin tum özgüveni dagılmıs . İş bulamıyor asosyal iletişim bozukluğu kızlarla iletişimide sıkıntılı . Sadece dövüş sporu yapıyormuş yıllardır.
Bizim sıpada suç . O konuda haklısınız ama 10 yıl geçmiş üstünden . İlk kez böyle bir şeyle karşı karşıya kaldım .
Bizim lisede bir şahıs vardı okuldan nedret etmiştim bana lakap takmıştı. Ama ben en hafifiydim erkeklere beden dersinde öyle şeyler söylerdi ki biri dersi bırakıp gitmişti.. Cocugun tekini ters çevirip çöp kutusuna soktu. Kendisi bu durumdan çok mutluluk duyardı. Aradan yıllar geçti tabi sosyal medyada benden özür diledi ama cinsel organı ile dalga geçtiği sınıf arkadaşımız son nefesimi versem yine affetmem demiş.. Belki sizin kardeşiniz de bu derece rencide edecek bir davranışta bulunmuş olabilir ablasınz sizi anlıyorum ama bu kardeşinizin birini incittiği gerçeğini değiştirmiyor. Bence bir ağzını arayınCinsel istismar yok arkadaslar, kardesimi tanırım . Satşıyormuş sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?