Takdir ediyorum sizi.. Küçükken fırlama olmak her zaman daha önemli görülürdü. Akıllı, sakin çocuk veya gençler silik görünürdü. Oysa zeka yaşı üstün olduğu için kimseyi aşağılamak aklına gelmediğinden. Çocuklar, gençler çok acımasız oluyorlar. Kişi büyüyüp artık kısasa kısas yapmayı öğreniyor hem de aynı akıllı haliyle.. Biraz çirkef olmak şart yerine göre..Ezik her zaman ezik değildir.
Bunun en büyük örneği benim.
Küçükken sessiz sakinken sizin tabirinizle "ezikken" şuan o karakterimi 180 derece tersiyim.
Ayrıca ne garip bir konuşma tarzınız var. "eğlenmek için takıldıklarım" "ensesine iki tane yapıştırın" ne biçim konuşmalar bunlar yahu.
Siz insanları ezmeyi ne kadar çok seviyorsunuz. Umarım birgün sizi de ezerler, o ezdiğiniz insanların ne hissettiğini anlarsınız.
Hı hı hı hı ıyy ni kımikEzik her zaman eziktir canım ben de lisedeyken eğlenmek için takıldıklarım olmuştu mezun olduktan sonra karşılaştık yine aynı başı eğik yürüyodu değişmez bunlar söyle abine gitsin yanına ensesine iki yapıştırıp gelsin
eee zamanında yediği hurmalar şimdi g...tırmalar tabi..kimbilir o yıllarda ne eziyet etti çocuğa..birde liseli gençlerin çoğu çok kavgacı acımasız olur..seninki öyleymiş galiba ve kıskanç..Erkek kardesim 2009da liseden mezun oldu 90 dogumlu. Kardesim o zamanlar bir çocukla çok uğraşmış . Zorbalık yapmış . Çocuk efendi çalışkan bir tipmiş. Çocuğa resmen zehir etmiş sınıfı yani .
Çocuk yaklaşık 1 aydır kardesime mesaj atıyor . Hesaplaşacağız senle diye . Bana yaptıklarının bedelini ödeyeceksin diyor. Sonra şaka şaka buluşup konuşalım diyor. Ortak arkadaşlardan fellik fellik evin adresini ve kardesimin iş yerinin adresini arıyor ama kimse vermiyor .
Kardesimde bende ürktük . Çocuk o zamanlar cılız tıfıl biriymiş ama şimdi heybetli kaslı biri .
Çocukla ben mi konussam. Kardesim hic cevap bile vermiyor . Yalan yok, kardesim korkuyor bende tedirgin oldum.
Ne yapsak şaşırdım ? Bu işi tatlılıkla halletmek istiyorum
Ezik her zaman eziktir canım ben de lisedeyken eğlenmek için takıldıklarım olmuştu mezun olduktan sonra karşılaştık yine aynı başı eğik yürüyodu değişmez bunlar söyle abine gitsin yanına ensesine iki yapıştırıp gelsin
Eğleniyor muyuz gençler ?Erkek kardeşim şöyle diyor ; O zamanlar düşünememiştim diyor. Eğleniyordum diyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?