Keşke siteye üye olurken insanlara bir IQ testi yapılsa da
Belli bir zeka seviyesinin altında olan insanlar üye olamasa
Hayatta hiçbir amacı, bir meziyet olmayan ergenlerle uğraşıyoruz
Bize de yazık yani
Ezik her zaman eziktir canım ben de lisedeyken eğlenmek için takıldıklarım olmuştu mezun olduktan sonra karşılaştık yine aynı başı eğik yürüyodu değişmez bunlar söyle abine gitsin yanına ensesine iki yapıştırıp gelsin
Ben daha once de kibledim bu uyeyi , yuzde 100 erkek olduguna eminim ama kanitlayamadilar herhalde gitmiyor bir turlu ergen canlisi , hosuna gidiyor kadinlar arasinda takilmak , buyuk ihtimalle annesinden baska kadinla konusamadigi icindirŞu yorumu yapan sivrinin ilk dikkat çekme çabası bu değildir dedim diğer yorumlarına baktım da al birini vur ötekine. Büyük ihtimalle fake oğlu fakesin. İlgi açlığı neler yaptırıyor insan dedim yorumlarını okurken.
Bi kibleyeyim de nesin necisin baksınlar.
Ben daha once de kibledim bu uyeyi , yuzde 100 erkek olduguna eminim ama kanitlayamadilar herhalde gitmiyor bir turlu ergen canlisi , hosuna gidiyor kadinlar arasinda takilmak , buyuk ihtimalle annesinden baska kadinla konusamadigi icindir
Bir iki gündür yorumlarınıza denk geliyorum ..Hepsi çok ezikçeEzik her zaman eziktir canım ben de lisedeyken eğlenmek için takıldıklarım olmuştu mezun olduktan sonra karşılaştık yine aynı başı eğik yürüyodu değişmez bunlar söyle abine gitsin yanına ensesine iki yapıştırıp gelsin
Duzgun bir ailesi de yok ki boyle birsey yetistirip salmislar ortaya iste ,allah cocuklarimizdan uzak tutsun bunlariBen de şimdi yorumumu düzenledim, erkeksindir sen dedim. Bana da erkek gibi geldi ve kibledim. Hususi yapıyor bu yorumları belli ya kuzum. İnsanın doğru düzgün bir yorumu olmaz, hepsi mi sivri ve tepki toplayacak cinsten olur?
Kendine sövdürerek, dört ayağa durup havlayarak tatmin olan fetişler var ya, onlardan biri herhalde. Çok kasmış hakaret almak için burada da.
Aynen erkeğim hahahhaha hiç güleceğim yoktu. Ezikler nasıl da üstüne alınmış yazık acıyorum size bir de bilgisayar başında oturmaktan başka işi yok falan demişler.Akademik kariyerimin yarısı yoktur sizde.Sizin gibileri gerçek hayatta elim de oynatıyorum merak etmeyin, boşuna dememişler kadın kadının düşmanıdır diye neyse bir gün belki büroma yolunuz düşer. Kocam beni dövdü boşanmak istiyorum diye hahahah uzun zamandır böyle gülmemiştim.
Aynen erkeğim hahahhaha hiç güleceğim yoktu. Ezikler nasıl da üstüne alınmış yazık acıyorum size bir de bilgisayar başında oturmaktan başka işi yok falan demişler.Akademik kariyerimin yarısı yoktur sizde.Sizin gibileri gerçek hayatta elim de oynatıyorum merak etmeyin, boşuna dememişler kadın kadının düşmanıdır diye neyse bir gün belki büroma yolunuz düşer. Kocam beni dövdü boşanmak istiyorum diye hahahah uzun zamandır böyle gülmemiştim.
Benim gibi düşünen birinin olması mutlu etti şuan. Herkesin tam tersi sivri yorumlarla dikkat çekiyor. Şüpheleniyordum ama kanıtım yoktu :)Şu yorumu yapan sivrinin ilk dikkat çekme çabası bu değildir dedim diğer yorumlarına baktım da al birini vur ötekine. Büyük ihtimalle fake oğlu fakesin. İlgi açlığı neler yaptırıyor insana yav, erkeksindir de sen.
Bi kibleyeyim de nesin necisin baksınlar.
Amacınız gereksiz polemik yapmak. Uymayın arkadaşlar . Başka konularda da böyle acayip acayip yorumları var. Bence üye olma amacı da burada tartışarak keyif almakAynen erkeğim hahahhaha hiç güleceğim yoktu. Ezikler nasıl da üstüne alınmış yazık acıyorum size bir de bilgisayar başında oturmaktan başka işi yok falan demişler.Akademik kariyerimin yarısı yoktur sizde.Sizin gibileri gerçek hayatta elim de oynatıyorum merak etmeyin, boşuna dememişler kadın kadının düşmanıdır diye neyse bir gün belki büroma yolunuz düşer. Kocam beni dövdü boşanmak istiyorum diye hahahah uzun zamandır böyle gülmemiştim.
Yalnız nickiyle yorumları da çok uyumlu . Pek bi asabi :)) ama kadın mı bilemem :))))Benim gibi düşünen birinin olması mutlu etti şuan. Herkesin tam tersi sivri yorumlarla dikkat çekiyor. Şüpheleniyordum ama kanıtım yoktu :)
Yuh!!!Ezik her zaman eziktir canım ben de lisedeyken eğlenmek için takıldıklarım olmuştu mezun olduktan sonra karşılaştık yine aynı başı eğik yürüyodu değişmez bunlar söyle abine gitsin yanına ensesine iki yapıştırıp gelsin
Alalım adresini büronunAynen erkeğim hahahhaha hiç güleceğim yoktu. Ezikler nasıl da üstüne alınmış yazık acıyorum size bir de bilgisayar başında oturmaktan başka işi yok falan demişler.Akademik kariyerimin yarısı yoktur sizde.Sizin gibileri gerçek hayatta elim de oynatıyorum merak etmeyin, boşuna dememişler kadın kadının düşmanıdır diye neyse bir gün belki büroma yolunuz düşer. Kocam beni dövdü boşanmak istiyorum diye hahahah uzun zamandır böyle gülmemiştim.
Hii cok belli kariyerin konusma tarzindan....sizin gibi ailede konisamayan ezikler okulda bunu acisini cikarmak icin baskalarina satasiyor, sizin ezik sandiklariniz gayet ne istedigini bilen kendini normal insanlar gibi sozlu bir sekilde ifade eden gauet basarili insanlardir...o zaman bana da satasan kendini zeki sanip sadece salak espriler yapan tipler vardi ama simdi bakiyorum hepsi asalak gibi geziyor hii ben cevabini verirdim simdi ciksinlar bakalim karsima daha beter haddini bildiririm...senin sevinde birinin de avukat olmasi cok komikAynen erkeğim hahahhaha hiç güleceğim yoktu. Ezikler nasıl da üstüne alınmış yazık acıyorum size bir de bilgisayar başında oturmaktan başka işi yok falan demişler.Akademik kariyerimin yarısı yoktur sizde.Sizin gibileri gerçek hayatta elim de oynatıyorum merak etmeyin, boşuna dememişler kadın kadının düşmanıdır diye neyse bir gün belki büroma yolunuz düşer. Kocam beni dövdü boşanmak istiyorum diye hahahah uzun zamandır böyle gülmemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?