Erkek kardesimden intikam isteyen arkadası

Galiba söylediğiniz olay Sakarya'da olan olay. Ama o gelinlik giydirilen eleman bir kıza tecavüz etmisti. Ve sonrasında boyle bir intikam alınmıştı diye hatırlıyorum.

Galiba söylediğiniz olay Sakarya'da olan olay. Ama o gelinlik giydirilen eleman bir kıza tecavüz etmisti. Ve sonrasında boyle bir intikam alınmıştı diye hatırlıyorum.
[/QUOTE]
Yani dusununce durduk.yere boyle birsey yapmazlar hadi doverler oldururler falan ama bir erkege bu sekilde tecavuzun bir sebebi vardir belkide kiz kardesine ya da sevgilisine tecavuz etmisti

Yok artık ya 30 yasında kocaman adam yaptıklarının arkasında dursun gitsin görüşsün

Tecavuz etmisse iyi olmus. Ben okudugum olay da facede bi kadina yazdigi icin basina gelmis deniyordu.

Ezik her zaman eziktir canım ben de lisedeyken eğlenmek için takıldıklarım olmuştu mezun olduktan sonra karşılaştık yine aynı başı eğik yürüyodu değişmez bunlar söyle abine gitsin yanına ensesine iki yapıştırıp gelsin

Kardeşiniz eğer alelade bir lise sataşması yapsaydı diger cocuk peşine düşmezdi. Ya da bu satasmayi yapan sadece kardesiniz olamaz degil mi ?

Yahut karşısına çıkmaya neden bu kadar korkar ki bi insan ? Neticede basit bir lise sataşması ise en fazla dayak yer oturur korktuğu baska seyler var eminim.

Kişinin tüm hayatını etkilemiş yani basarili bir öğrenciyi ne hale getirmiş. Biraz empati yapıp karsi tarafın ablasi gibi dusunun kendinizi. Bu işin özür dilenecek bir tarafı yok

Zorbalığa maruz kalanlar en iyi zorba adaylarıdır. Kardeşiniz kollasın kendisini. Tablo pek iç açıcı görünmüyor. Çocuk yıllarca unutamadığına göre psikolojik olarak çok etkilenmiş. Belki vücut geliştirmesinde sççbile kardeşiniz etkili olmuştur. Kendi kendine, bir gün ona aynısını yapacağım, diye hırslanmış olabilir. Şu an kardeşinizle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor. Ayarlarını bozmaya çalışıyor ve anlattıklarınıza bakılırsa başarmış.
Tedbiri elden bırakmayın. İçten bir özür belki etkili olabilir.

Psikolojik baski oyle degil boyle yapilir demis ki haklimi hakli lise cagida ufak yaslar degil neyin dogeu neyin yanlis oldugunu biliyorlar dalga gecelim karsidakini ezelim cool gorunuruz saniyorlar asil ezikler kendileri tabi cok korkuyorsa arasin ozur dilesin

Denesin bakalım bu ezik dediğin yıllardır senin gibi pisikopatı arıyormuş yıllardır onu bulacağı güne hazırlanıyormuş
Nasıl eziksen başkalarına sataşıyorsun sadece sessiz diye

Maşallah baya düzgün kardeşin varmış. Demek kızı hamile bıraktı sonra da evlendi. Vay ben kaldı mı böyle iyi yürekli insanlar.
Ben sana söyleyim kardeşin bu kafayla pek ilerlemez sen şimdiden kardeşinin arkasını toplamak içi antremanlara başla. Gözün karaymis ya hani

Valla iyi yapıyor kardeşinize.
Zorbalık yapmak ne demek?
Küçükken ben sessiz olduğum için bana da zorbalık yaparlardı, o günler geldi aklıma.
Nasıl bir ezikliğe, nasıl bir psikolojiye sebep olduğunun farkında mı kardeşiniz? Ya da siz?
İyi yapıyor, herkes yaşattığını yaşasın. Kardeşinize de iyi bir ders olur.
Gerçi o zamanlar zorbalık yapıp, şimdi ablasının eteklerini arasına saklanan kardeşciğinizde ayrı bir ironi ama neyse.

Vicdansız olan da hep vicdansız kalıyor işte ne yapacaksın. Üremeseniz bari.

Konu sahibi, açıkcası kardeşiniz için çok üzüldüğümü söyleyemem. Lise çağlarında çocuk değil, gayet aklı başında bir ergenmiş. Yaşattığını yaşıyor şu an. Madem koca adam olmuş kendisi çözsün sorununu. Sivilceli bir ergenken zorbalık yapmaya benzemiyor bu işler tabi. Ezik oldu mu sana kaslı bir amca. Samimi bir özür dileyip şansını denesin bakalım.

Ezik her zaman ezik değildir.
Bunun en büyük örneği benim.
Küçükken sessiz sakinken sizin tabirinizle "ezikken" şuan o karakterimi 180 derece tersiyim.
Ayrıca ne garip bir konuşma tarzınız var. "eğlenmek için takıldıklarım" "ensesine iki tane yapıştırın" ne biçim konuşmalar bunlar yahu.
Siz insanları ezmeyi ne kadar çok seviyorsunuz. Umarım birgün sizi de ezerler, o ezdiğiniz insanların ne hissettiğini anlarsınız.

Bosuna laf etmissin , buyuk ihtimalle kendisi yuzunde tonlarca sivilceyle bilgisayar karsisinda pinekleyen bir erkek
Gercek hayatta herhangi bir kadinla konusamayacagi , boyle bir becerisi olmadigi icin gelmis kadinlar klubunde takiliyor
Sende ezme garibani

Siz de sizden güçlünün gözünde eziksiniz. Yiyorsa güçlüye sataşın bakalım.

Keşke siteye üye olurken insanlara bir IQ testi yapılsa da
Belli bir zeka seviyesinin altında olan insanlar üye olamasa
Hayatta hiçbir amacı, bir meziyeti olmayan ergenlerle uğraşıyoruz
Bize de yazık yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…