- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
Hakikaten bunu savunan kişinin kız kardeşi için "gezmiş ,tozmus,eğlenmiş " denilse ne düşünecek acaba çok merak ediyorumBi de abinizi mi savundunuz..gezmiş tozmuş eğlenmiş ne ya çok tuhaf insanlar var hakikaten
Galiba söylediğiniz olay Sakarya'da olan olay. Ama o gelinlik giydirilen eleman bir kıza tecavüz etmisti. Ve sonrasında boyle bir intikam alınmıştı diye hatırlıyorum.Öyle manyaklar var dayak yine iyi. İstanbuldaydı galiba İntikam için bir erkeği bi grup erkek gelinlik giydirip sırayla tecavüz etmişlerdi. Sonra da görüntüleri ile tehdit ediyorlarmış. Adam da delirip akıl hastahanesine yatınca ablasına anlatmıştı her şeyi. Ablası da polise.
Tecavuz etmisse iyi olmus. Ben okudugum olay da facede bi kadina yazdigi icin basina gelmis deniyordu.Galiba söylediğiniz olay Sakarya'da olan olay. Ama o gelinlik giydirilen eleman bir kıza tecavüz etmisti. Ve sonrasında boyle bir intikam alınmıştı diye hatırlıyorum.
Kişinin tüm hayatını etkilemiş yani basarili bir öğrenciyi ne hale getirmiş. Biraz empati yapıp karsi tarafın ablasi gibi dusunun kendinizi. Bu işin özür dilenecek bir tarafı yokKardesim bu kisiye zorbalık yapınca bu kisinin tum özgüveni dagılmıs . İş bulamıyor asosyal iletişim bozukluğu kızlarla iletişimide sıkıntılı . Sadece dövüş sporu yapıyormuş yıllardır.
Hayatında tum olumsuzlukların sorumlusu olarak kardesımı goruyormus
Ne o çok mu korkmuşmuş kardeşin... O zamanlar o çocuğa zorbalık yaparken, o çocuk korkmuyor muydu...
Çocuğu ne psikolojiye soktuysa yazık intikam bürümüş içini. Haklı da. Kusura bakma.
Şimdi fellik fellik kaçsın küçük kardeşin.
Zorbalığa maruz kalanlar en iyi zorba adaylarıdır. Kardeşiniz kollasın kendisini. Tablo pek iç açıcı görünmüyor. Çocuk yıllarca unutamadığına göre psikolojik olarak çok etkilenmiş. Belki vücut geliştirmesinde sççbile kardeşiniz etkili olmuştur. Kendi kendine, bir gün ona aynısını yapacağım, diye hırslanmış olabilir. Şu an kardeşinizle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor. Ayarlarını bozmaya çalışıyor ve anlattıklarınıza bakılırsa başarmış.Erkek kardesim 2009da liseden mezun oldu 90 dogumlu. Kardesim o zamanlar bir çocukla çok uğraşmış . Zorbalık yapmış . Çocuk efendi çalışkan bir tipmiş. Çocuğa resmen zehir etmiş sınıfı yani .
Çocuk yaklaşık 1 aydır kardesime mesaj atıyor . Hesaplaşacağız senle diye . Bana yaptıklarının bedelini ödeyeceksin diyor. Sonra şaka şaka buluşup konuşalım diyor. Ortak arkadaşlardan fellik fellik evin adresini ve kardesimin iş yerinin adresini arıyor ama kimse vermiyor .
Kardesimde bende ürktük . Çocuk o zamanlar cılız tıfıl biriymiş ama şimdi heybetli kaslı biri .
Çocukla ben mi konussam. Kardesim hic cevap bile vermiyor . Yalan yok, kardesim korkuyor bende tedirgin oldum.
Ne yapsak şaşırdım ? Bu işi tatlılıkla halletmek istiyorum
Denesin bakalım bu ezik dediğin yıllardır senin gibi pisikopatı arıyormuş yıllardır onu bulacağı güne hazırlanıyormuşEzik her zaman eziktir canım ben de lisedeyken eğlenmek için takıldıklarım olmuştu mezun olduktan sonra karşılaştık yine aynı başı eğik yürüyodu değişmez bunlar söyle abine gitsin yanına ensesine iki yapıştırıp gelsin
Maşallah baya düzgün kardeşin varmış. Demek kızı hamile bıraktı sonra da evlendi. Vay ben kaldı mı böyle iyi yürekli insanlar.Kardeşimin suçu ne biliyor musun sevgili hayati yaşamak kadina istemediği hiçbirşeyi yapmamak kadin hem kendi isteğiyle egleniyor kardesim ben evlenmek istemiyorum deyince de tehdit ettiriyor. Bu arada başka bir kadından çocuğu oldu sirf çocuk için gitti nikah kiyip çocuğuna sahip cıktı.yani öyle ortada birakacak biri değil.
Ezik her zaman eziktir canım ben de lisedeyken eğlenmek için takıldıklarım olmuştu mezun olduktan sonra karşılaştık yine aynı başı eğik yürüyodu değişmez bunlar söyle abine gitsin yanına ensesine iki yapıştırıp gelsin
Ezik her zaman ezik değildir.Ezik her zaman eziktir canım ben de lisedeyken eğlenmek için takıldıklarım olmuştu mezun olduktan sonra karşılaştık yine aynı başı eğik yürüyodu değişmez bunlar söyle abine gitsin yanına ensesine iki yapıştırıp gelsin
Ezik her zaman eziktir canım ben de lisedeyken eğlenmek için takıldıklarım olmuştu mezun olduktan sonra karşılaştık yine aynı başı eğik yürüyodu değişmez bunlar söyle abine gitsin yanına ensesine iki yapıştırıp gelsin
Bosuna laf etmissin , buyuk ihtimalle kendisi yuzunde tonlarca sivilceyle bilgisayar karsisinda pinekleyen bir erkekEzik her zaman ezik değildir.
Bunun en büyük örneği benim.
Küçükken sessiz sakinken sizin tabirinizle "ezikken" şuan o karakterimi 180 derece tersiyim.
Ayrıca ne garip bir konuşma tarzınız var. "eğlenmek için takıldıklarım" "ensesine iki tane yapıştırın" ne biçim konuşmalar bunlar yahu.
Siz insanları ezmeyi ne kadar çok seviyorsunuz. Umarım birgün sizi de ezerler, o ezdiğiniz insanların ne hissettiğini anlarsınız.
Siz de sizden güçlünün gözünde eziksiniz. Yiyorsa güçlüye sataşın bakalım.Ezik her zaman eziktir canım ben de lisedeyken eğlenmek için takıldıklarım olmuştu mezun olduktan sonra karşılaştık yine aynı başı eğik yürüyodu değişmez bunlar söyle abine gitsin yanına ensesine iki yapıştırıp gelsin
Keşke siteye üye olurken insanlara bir IQ testi yapılsa daBosuna laf etmissin , buyuk ihtimalle kendisi yuzunde tonlarca sivilceyle bilgisayar karsisinda pinekleyen bir erkek
Gercek hayatta herhangi bir kadinla konusamayacagi , boyle bir becerisi olmadigi icin gelmis kadinlar klubunde takiliyor
Sende ezme garibani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?