Erkek kardeşime nasıl yaklaşmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte size sağlılıklı gelip gelmemesi değil olay.Önemli olan kardeşizin ne düşündüğü.
Bencede hoş bir durum değil ama benim kardeşim olsa bir şey yapmazdım.Ne yapabilirim zaten kazık kadar adama?
En fazla tavsiye verir geçerdim.
Ama senin durumunda o da sıkıntı çünkü konuşmaları okuduğunu anlar.
ben ona bir şey demedim demem de zaten okudum ettim deyip onu utandırmam. ama bu sağlıksız geldi ondan dedim.

bağlılık olmasa bile bu sağlıklı gelmiyor bana.

Bu noktadan sonra bir şey yapamazsınız, artık yetişkin bir insan

Ben rahatsız olmanızı anlıyorum, benim erkek çocuğum olsa kadınlara bu şekilde yaklaşmasını istemezdim. Kendi hayatımda da bu tip seviyesiz ve boş ilişkiler yaşayan bir erkekle asla olmam. Çocuğum olursa da

Lakin olan olmuş artık, kardeş çocuk değil artık karakteri hakkında, ilişkilere yaklaşımı konsuunda bir şey yapamazsınız. Bu kendi tercihleri, karışamazsınız o yüzden bir şey yapmamalısınız.

Fotoğraf olarak 2-3 foto gördüm diğerleri de böyledir bakmayayım dedim sildim direkt. Konuşmalarda bildirimlerden mesajlar ana ekrana düşüyor görünüyor zaten bazı mesajları gördüm anladım konuşmanın içeriğini
Bildirim olarak gelen mesajlarda başka kızlarla konuşmandan rahatsızım tarzı şeyler mi yazıyordu?
Çünkü ilk mesajında bundan bahsetmişsin.Kızlarda rahatsız olmuş bu durumdan demişsin.
Yok eğer bildirim olarak düşen msjlarda bunlar yazmıyosa baya iyi tahmin etmişsiniz içeriği.

Evlenseydi yaşından dolayı herkes tepki gösterirdi ama evlenmeden bu tür şeyler yaptığı için olağan görülüyor. Ne diyelim ne de olsa burası kadınlar kulübü:)
Bende anlamıyorum ki. Burada birinin flörtü olsa aynı anda başkalarıyla da konuşsa, nude foto istese herkes rahatsız olur ama ben yazınca bi tepki geldi. Sanırım muhafazakar olduğum detayından dolayı.

Bildirim olarak gelen mesajlarda başka kızlarla konuşmandan rahatsızım tarzı şeyler mi yazıyordu?
Çünkü ilk mesajında bundan bahsetmişsin.Kızlarda rahatsız olmuş bu durumdan demişsin.
Yok eğer bildirim olarak düşen msjlarda bunlar yazmıyosa baya iyi tahmin etmişsiniz içeriği.
kızlar kardeşimin onlardan nude foto istemesinden ve cinsel içerikli konuşmalarından rahatsız olmuşlar galiba çünkü demişler ki seks konuşmak istemiyorum artık konuşmasak olur mu. mesaj direkt bu

Bende anlamıyorum ki. Burada birinin flörtü olsa aynı anda başkalarıyla da konuşsa, nude foto istese herkes rahatsız olur ama ben yazınca bi tepki geldi. Sanırım muhafazakar olduğum detayından dolayı.

Burda aynı anda çok kişiyle konuşan erkek konuları açılıyor, kaç o adamdan bir halt olmaz yazıyoruz. Nude istemek zaten benim için leşlik. Muhafazakar değilim , ama çocuğum olursa nude isteyen bir erkek yetiştirmek asla istemem.

kızlar kardeşimin onlardan nude foto istemesinden ve cinsel içerikli konuşmalarından rahatsız olmuşlar galiba çünkü demişler ki seks konuşmak istemiyorum artık konuşmasak olur mu. mesaj direkt bu

Aklın yolu bir, rahatsız olmuşlar. Burda o kızlardan biri konu açsa hepimiz kaç yazarız

Evlenseydi yaşından dolayı herkes tepki gösterirdi ama evlenmeden bu tür şeyler yaptığı için olağan görülüyor. Ne diyelim ne de olsa burası kadınlar kulübü:)
Evlilik=cinsellik demek olmadığı için kendi kardeşimin 21 yaşında evlenmesine tamam demezdim tabi.
Evlilik birçok sorumluluğu da beraberinde getiriyor. Öyle bir kıza atılan üç fotoğrafa benzemez.
21 yaşındaki zır ergen erkek kardeşimin bir evliliğin, evin sorumluluğunu alacağına inanmam. Kendini de elin kızını da rezil eder. Tecrübe, olgunluk çok şeydir, öyle küçümsenmeye gelmez.
Ha şimdi 27 yaşında kocaman adam oldu, işini oturttu, olgunlaştı, erkek çocuğuydu "adam" oldu. Şimdi evlenirse hayırlı olsun ablam derim tabi.

Burda aynı anda çok kişiyle konuşan erkek konuları açılıyor, kaç o adamdan bir halt olmaz yazıyoruz. Nude istemek zaten benim için leşlik. Muhafazakar değilim , ama çocuğum olursa nude isteyen bir erkek yetiştirmek asla istemem.
Aynen öyle. Muhafazakar olmasın ya isterse dinsiz olsun konu bu değil. Konu kadınlara yaklaşım biçimi. Sapık gibi milletten fotoğraf istemesi. Bunu kimse anlamadı herkes sanki çocuğu tarikata sokmak istiyomuşum gibi tepki verdi.

Aynen öyle. Muhafazakar olmasın ya isterse dinsiz olsun konu bu değil. Konu kadınlara yaklaşım biçimi. Sapık gibi milletten fotoğraf istemesi. Bunu kimse anlamadı herkes sanki çocuğu tarikata sokmak istiyomuşum gibi tepki verdi.
İyi de konu içeriğine, kardeşim kızlar istemediği halde sohbetin yönünü cinselliğe kaydırıyor, devamlı ısrarla nude istiyor, kızlar da istemediklerini yazdıkları halde devam ediyor, yazmamışsınız ki. Yazsaydınız, cevaplar farklı olurdu.
Biz kızları da istekli farz ettik yazmayınca.

İyi de konu içeriğine, kardeşim kızlar istemediği halde sohbetin yönünü cinselliğe kaydırıyor, devamlı ısrarla nude istiyor, kızlar da istemediklerini yazdıkları halde devam ediyor, yazmamışsınız ki. Yazsaydınız, cevaplar farklı olurdu.
yok istekli değiller ya. varsa da isteklisi belki 2-3 tanedir

Bak şindi oğlan bol hormonlu mu çıktı 🤦🏻‍♀️

yok istekli değiller ya. varsa da isteklisi belki 2-3 tanedir
O zaman iş değişir. Benim kardeşim yapsa, gözümde iğrenç bir abazana, potansiyel tacizciye dönüşür valla.
Ki ben çok hassasım bu konuda. Karşıma alır konuşurum bazen, bak ablam ne yaparsa yapsın, bir kadına istemediği bir şeyi yapmayacaksın, sinirden delirsen bile el kaldırmayacaksın, en fazla ilişkini keser, ortamı terk edersin diye kaç defa konuştum. Ablası olarak yarı anası sayılırım, benim sorumluluğumda çünkü.
Birini bir şeylere "zorlamak" hiç hayra alamet bir davranış şekli değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X