- Konu Sahibi LeydiStark
Evlenseydi yaşından dolayı herkes tepki gösterirdi ama evlenmeden bu tür şeyler yaptığı için olağan görülüyor. Ne diyelim ne de olsa burası kadınlar kulübü:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ona bir şey demedim demem de zaten okudum ettim deyip onu utandırmam. ama bu sağlıksız geldi ondan dedim.İşte size sağlılıklı gelip gelmemesi değil olay.Önemli olan kardeşizin ne düşündüğü.
Bencede hoş bir durum değil ama benim kardeşim olsa bir şey yapmazdım.Ne yapabilirim zaten kazık kadar adama?
En fazla tavsiye verir geçerdim.
Ama senin durumunda o da sıkıntı çünkü konuşmaları okuduğunu anlar.
bağlılık olmasa bile bu sağlıklı gelmiyor bana.
Bildirim olarak gelen mesajlarda başka kızlarla konuşmandan rahatsızım tarzı şeyler mi yazıyordu?Fotoğraf olarak 2-3 foto gördüm diğerleri de böyledir bakmayayım dedim sildim direkt. Konuşmalarda bildirimlerden mesajlar ana ekrana düşüyor görünüyor zaten bazı mesajları gördüm anladım konuşmanın içeriğini
Bende anlamıyorum ki. Burada birinin flörtü olsa aynı anda başkalarıyla da konuşsa, nude foto istese herkes rahatsız olur ama ben yazınca bi tepki geldi. Sanırım muhafazakar olduğum detayından dolayı.Evlenseydi yaşından dolayı herkes tepki gösterirdi ama evlenmeden bu tür şeyler yaptığı için olağan görülüyor. Ne diyelim ne de olsa burası kadınlar kulübü:)
kızlar kardeşimin onlardan nude foto istemesinden ve cinsel içerikli konuşmalarından rahatsız olmuşlar galiba çünkü demişler ki seks konuşmak istemiyorum artık konuşmasak olur mu. mesaj direkt buBildirim olarak gelen mesajlarda başka kızlarla konuşmandan rahatsızım tarzı şeyler mi yazıyordu?
Çünkü ilk mesajında bundan bahsetmişsin.Kızlarda rahatsız olmuş bu durumdan demişsin.
Yok eğer bildirim olarak düşen msjlarda bunlar yazmıyosa baya iyi tahmin etmişsiniz içeriği.
Bende anlamıyorum ki. Burada birinin flörtü olsa aynı anda başkalarıyla da konuşsa, nude foto istese herkes rahatsız olur ama ben yazınca bi tepki geldi. Sanırım muhafazakar olduğum detayından dolayı.
kızlar kardeşimin onlardan nude foto istemesinden ve cinsel içerikli konuşmalarından rahatsız olmuşlar galiba çünkü demişler ki seks konuşmak istemiyorum artık konuşmasak olur mu. mesaj direkt bu
Evlilik=cinsellik demek olmadığı için kendi kardeşimin 21 yaşında evlenmesine tamam demezdim tabi.Evlenseydi yaşından dolayı herkes tepki gösterirdi ama evlenmeden bu tür şeyler yaptığı için olağan görülüyor. Ne diyelim ne de olsa burası kadınlar kulübü:)
Sence sextingci kızlar da sadece sexting mi yapıyo bunla? Ben birinin sevgililer sanıp rahatsız olduğunu anladım.Sevgili değiller kisexing yapıyorlar. Olay bence senin anladığın gibi değil.
Aynen öyle. Muhafazakar olmasın ya isterse dinsiz olsun konu bu değil. Konu kadınlara yaklaşım biçimi. Sapık gibi milletten fotoğraf istemesi. Bunu kimse anlamadı herkes sanki çocuğu tarikata sokmak istiyomuşum gibi tepki verdi.Burda aynı anda çok kişiyle konuşan erkek konuları açılıyor, kaç o adamdan bir halt olmaz yazıyoruz. Nude istemek zaten benim için leşlik. Muhafazakar değilim , ama çocuğum olursa nude isteyen bir erkek yetiştirmek asla istemem.
Bana niye öyle gelmedi yaSevgili değiller. Takılmaca deniyor, bakıyorlar iki tarafın da eli yüzü düzgün, ok deniyor. Bağlanma, söz verme vs. yok.
sevgili değiller birden fazla kız var flört gibi heralde.Sence sextingci kızlar da sadece sexting mi yapıyo bunla? Ben birinin sevgililer sanıp rahatsız olduğunu anladım.
Tamam o zaman benim tüm yorumlar iptal. Sen de bosver ne hali varsa görsün.sevgili değiller birden fazla kız var flört gibi heralde.
İyi de konu içeriğine, kardeşim kızlar istemediği halde sohbetin yönünü cinselliğe kaydırıyor, devamlı ısrarla nude istiyor, kızlar da istemediklerini yazdıkları halde devam ediyor, yazmamışsınız ki. Yazsaydınız, cevaplar farklı olurdu.Aynen öyle. Muhafazakar olmasın ya isterse dinsiz olsun konu bu değil. Konu kadınlara yaklaşım biçimi. Sapık gibi milletten fotoğraf istemesi. Bunu kimse anlamadı herkes sanki çocuğu tarikata sokmak istiyomuşum gibi tepki verdi.
Bence de ondandırBende anlamıyorum ki. Burada birinin flörtü olsa aynı anda başkalarıyla da konuşsa, nude foto istese herkes rahatsız olur ama ben yazınca bi tepki geldi. Sanırım muhafazakar olduğum detayından dolayı.
yok istekli değiller ya. varsa da isteklisi belki 2-3 tanedirİyi de konu içeriğine, kardeşim kızlar istemediği halde sohbetin yönünü cinselliğe kaydırıyor, devamlı ısrarla nude istiyor, kızlar da istemediklerini yazdıkları halde devam ediyor, yazmamışsınız ki. Yazsaydınız, cevaplar farklı olurdu.
Biz kızları da istekli farz ettik yazmayınca.
Bak şindi oğlan bol hormonlu mu çıktıİyi de konu içeriğine, kardeşim kızlar istemediği halde sohbetin yönünü cinselliğe kaydırıyor, devamlı ısrarla nude istiyor, kızlar da istemediklerini yazdıkları halde devam ediyor, yazmamışsınız ki. Yazsaydınız, cevaplar farklı olurdu.
Biz kızları da istekli farz ettik yazmayınca.
O zaman iş değişir. Benim kardeşim yapsa, gözümde iğrenç bir abazana, potansiyel tacizciye dönüşür valla.yok istekli değiller ya. varsa da isteklisi belki 2-3 tanedir
Valla klasik yurdum laf anlamaz erkeği çıktı Merve. Merhaba yazarsın, are you sex yazar falan, uuuu.Bak şindi oğlan bol hormonlu mu çıktı![]()