Erkek kardeşime nasıl yaklaşmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yok istekli değiller ya. varsa da isteklisi belki 2-3 tanedir
Kimseye zorla birsey yaptirmadigi surece sorun etmemelisiniz. Alan memnun veren memnun. Kizlar isteksizse konuşmayı keser. Evlendiginde bu tarz şeyler yapmasından iyidir. Tabiki bu sekilde olmasa daha iyi ama buna siz müdahale edemezsiniz bana göre.

Kimseye zorla birsey yaptirmadigi surece sorun etmemelisiniz. Alan memnun veren memnun. Kizlar isteksizse konuşmayı keser. Evlendiginde bu tarz şeyler yapmasından iyidir. Tabiki bu sekilde olmasa daha iyi ama buna siz müdahale edemezsiniz bana göre.
Korkum evlendiğinde de bu tarz şeylere devam edip eşini aldatması. Buna alışırsa o zamanda devam edebilir.

Benimki büyüdü şükür. :KK53:
Cinsel açlıktan kaynaklanıyor işte Merve. Karşı cinsle normal, sağlıklı bir ilişki kurabilse böyle olmaz. Ama ülkemiz bu konuda epey sorunlu malum.
Ya seninki cinsel tok öbürününkü aç derken bi piyasa oluyo bi algı oluyo. Bunun normal algılandığı ortama düşmesin kimse. ☹

Şifresini kirmaniz buyuk hata ama bence herhangi bir uyarıda bulunmayın. Bildiğinizi bilmemesi daha iyi.

Belli ki o siz ve ailenizle aynı düşünce yapısına sahip değil. Elinizden bir şey gelmez. Bu zamana kadar bu yonunu sizden saklamis, eğer askerde olmasaydı şifresini kırmayacaktiniz ve muhtemelen de bunlari hiçbir zaman bilmeyecektiniz.

O bir yetişkin, küçük bir çocuk değil, kendi kararlarini kendi verecek ve gerekirse sonuçlarına katlanacak.

Ya seninki cinsel tok öbürününkü aç derken bi piyasa oluyo bi algı oluyo. Bunun normal algılandığı ortama düşmesin kimse. ☹
Yav Merveciğim elin kızını nude nude diye darlamak tabi ki normal değil. Şahsen bana böyle yaklaşan bir adamı tacizci olarak düşünürüm, uzak dururum, rahatsız olurum.
İki taraf da razıysa, ona laf düşmez. Ama bir taraf isteksizse tacize girer.

Korkum evlendiğinde de bu tarz şeylere devam edip eşini aldatması. Buna alışırsa o zamanda devam edebilir.
Endiselenmekte haklisin ama bazisida hic boyle seyler yasamadigi icin sonradan özeniyor. Boyle davransada davranmasada malesef olacagin önüne geçemezsin. Bu konuyu bilmiyor gibi konuşabilirsin ara ara. İlişkilerle alakalı, fikrini dersin fikrini ogrenirsin. Biri onun canını yaktigi icinde boyle davranıyor olabilir

zaten bu tür insanların çoğu bu şekilde özellikle yeni nesil nasıl olacak bilmiyorum çünkü erkek kız ilişkileri çok rahat ve iletişim imkanları çok gelişmiş olduğu için bu haldeler iyi ye kullanmak bu ülkede 2. aşama kardeşiniz bu arkadaşları nereden edindi ise oralarla bağı kopsa belki düzelir gerçi instagramda bile bu tür arkadaşlık arayan buluyor herkesin kendi hayatı ama insan gelecek için endişeleniyor aile hayatı diye bir şey kalmayacak sanırım ileride

kızlar kardeşimin onlardan nude foto istemesinden ve cinsel içerikli konuşmalarından rahatsız olmuşlar galiba çünkü demişler ki seks konuşmak istemiyorum artık konuşmasak olur mu. mesaj direkt bu
Bildirim panelinden bu kadar uzun mesaj okunmaz ya.Belli işte bakmışsın mesajlara.
Kardeşini savunduğum falan yok ama ne olursa olsun özel hayat ihlalidir bu.

O zaman iş değişir. Benim kardeşim yapsa, gözümde iğrenç bir abazana, potansiyel tacizciye dönüşür valla.
Ki ben çok hassasım bu konuda. Karşıma alır konuşurum bazen, bak ablam ne yaparsa yapsın, bir kadına istemediği bir şeyi yapmayacaksın, sinirden delirsen bile el kaldırmayacaksın, en fazla ilişkini keser, ortamı terk edersin diye kaç defa konuştum. Ablası olarak yarı anası sayılırım, benim sorumluluğumda çünkü.
Birini bir şeylere "zorlamak" hiç hayra alamet bir davranış şekli değil.
Evet kesinlikle hoş değil.Hatta iğrendirici bir durum.Ama kızlarımızda da hata var.Neden bu kadar manipüle oluyorlar.Nude atmadığın için senle konuşmayı mı kesiyor? Bırak kessin abi ne olacak dimi? Kızlarımızı bilinçlendirmeliyiz bu konuda.

Evet kesinlikle hoş değil.Hatta iğrendirici bir durum.Ama kızlarımızda da hata var.Neden bu kadar manipüle oluyorlar.Nude atmadığın için senle konuşmayı mı kesiyor? Bırak kessin abi ne olacak dimi? Kızlarımızı bilinçlendirmeliyiz bu konuda.
Türk erkekleri ekseriyetle manipülatif oluyorlar. Altından girip üstünden çıkıp seni onun doğru olduğuna ikna ediyorlar.
Başka biri konu açmış, ana sayfada bulabilirsiniz, böcek gibi hissediyorum yazmış kadıncağız. Güzellik algına kadar bozuyorlar, nude ne ki? Atana kaşar, atmaya kezban derler. Bunların dili her yere döner. Günün sonunda da mutlaka birini "düşürürler".

Bende anlamıyorum ki. Burada birinin flörtü olsa aynı anda başkalarıyla da konuşsa, nude foto istese herkes rahatsız olur ama ben yazınca bi tepki geldi. Sanırım muhafazakar olduğum detayından dolayı.
Konunun senin muhafazakar olmanla hiç bir alakası yok.Kaldı ki bu detayı belirtende sensin zaten.
İlk mesajında kardeşinin kızları zorlandığına dair bir şey yazmamıştın.O yüzden kardeşinin özeline baktığın için tepki gösterdik ki ben hala yaptığının yanlış olduğu düşüncesindeyim ama neyse.
Birden fazla kişiyle konuşmayı bende doğru bulmuyorum ama 21 yaşına gelmiş kardeşime ne yapabilirim ki bu durumda? En fazla tavsiye verebilirim yani.
Ki bence o kızlarında bir çoğunun birden fazla konuştuğu vardır emin ol.Çünkü gençlerin bir çoğu artık böyle.O yüzden çok kafana takma.Kardeşinin yaşı az daha ilerleyip,olgunlaşsın zaten bırakır bu işleri.
Demişsin ya ileride evlenince sıkıntı olur diye korkuyorum onu hiç bilemezsin işte.Eğer içinde varsa yapar zaten.Böyle şeylerle uğraşmayıp karısını aldatanda çok.Bilemezsin yani.

bu konu da eşim-sevgilim çok muhafazakar
eline kız eli değmemiş benim de öyle olmamı istiyorculara kapak olsun
kardeşimizin de sefası olsun :halay::halay:

hiç bir alaka kuramadım. konuyu açan kendisinin ve ailesinin muhafazakar olduğunu söylemiş kardeşinin yaptıkları ortada onun evleneceğini yada evleneceğinde sizin dediğiniz gibi diyeceğine dair hiç bir alakalı durum yok. bir insanın hayat görüşü bellidir ona göre yaşar ağzı başka eli başka ise o da ayrı bir konu

Türk erkekleri ekseriyetle manipülatif oluyorlar. Altından girip üstünden çıkıp seni onun doğru olduğuna ikna ediyorlar.
Başka biri konu açmış, ana sayfada bulabilirsiniz, böcek gibi hissediyorum yazmış kadıncağız. Güzellik algına kadar bozuyorlar, nude ne ki? Atana kaşar, atmaya kezban derler. Bunların dili her yere döner. Günün sonunda da mutlaka birini "düşürürler".

aslında düşürürler kelimesi çok yanlış sizin tabirinizle düşürülmüyor kimse düşmeye gönlü olduğu için düşüyor insanlar.

Merhaba herkese, iyi akşamlar.

Erkek kardeşim 21 yaşında ve 2 ay önce askere gitti, halen orda. Telefonu android olduğu için doğal olarak askere götüremedi evde bıraktı. Geçen gün beni aradı ve hafıza kartına müzik yükleyip kargoyla ona göndereceğimiz eşyalar arasına koymamı istedi. Hafıza kartında fotoğraflar var onları sil dedi. Bende telefonuna baktım şifre var ama söylemiyor asla şifresini. Desen çizme şifreli. Bende rastgele denerken tesadüfen açtım şifreyi. Fotoğrafları sileyim dedim açtım gördüm doğal olarak. Farklı farklı kızlardan gelen nude dediğimiz fotolar vardı. Çıplak fotoğraf yani. Sonra yine farklı farklı kızlarla fotoğraflar çekilmiş içkili ortamlar. Aile olarak biz biraz muhafazakar bir aileyiz alkol kullanmıyoruz. Kullanmasını da istemeyiz yani annem ve ben kardeşimin. Babam biraz daha tepkisiz bu konularda. Neyse bazı mesajları da gördüm. Sexting dediğimiz konuşmalar vardı. Yine tek bir kişiyle değil farklı farklı kişilerle. Hepsini okumadım. Şimdi diyeceksiniz biliyorum okuman, bakman saygısızlık. Evet sonuçta özeli. Ama telefonu açınca bildirimler gelmeye başladı doğal olarak gördüm. Beni rahatsız eden şu açıkçası tek bir sevgilisi olsa ve onunla konuşsa etse banane der geçerim. Ama farklı farklı kişilerle aynı anda. Hatta bazı kızlar rahatsız olmuş sanırım ve konuşmayı kesmiş. Kardeşimin bu tarz bir karaktere sahip olması beni rahatsız etti. Askerde olduğu için tabii ki ona hiçbir şey söylemedim gördüğüme dair. Anneme ve babama da söylemedim. Geldikten sonra biraz zaman geçtikten sonra konuşsam mı diyorum? Siz ne dersiniz nasıl yaklaşmalıyım?

Arkadaşlar birden fazla kızla bu tarz konuşmaları aynı anda yapması sizce normal mi?

ARKADAŞLAR KİMSE ANLAYAMAMIŞ DEMEK İSTEDİĞİMİ 1 TEK SEVGİLİSİ OLSA ZATEN BANANE KONUŞMALARI-FOTOĞRAFLARI DA AMA BİRDEN FAZLA KIZLA AYNI MUHABBETİ YAPMASI SANKİ SAPIKLIK GİBİ GELDİ BEN BUNA ÜZÜLDÜM İLLA MUHAFAZAKAR OLSUN ETSİN DEMİYORUM LÜTFEN KONUYU BAŞKA YERLERE GÖTÜRMEYELİM.
Sizin kardeşinizin özeline bakmanız da normal değil 🤷

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X