Erkek kardeşime nasıl yaklaşmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi de ortada kötü bir şey yok ki.Kızlarla flörtleşip onlardan nude almış.Kızlar halinden memnun,çocuk memnun.Eee?
Sexting yapmak kötü bir şey değil.
Burada ki tek kötü şey kızların bazılarını zorlamış sanırım,o.
Bu konuda konuşup,yanlış olduğunu gösterebilir işte.
Zorlaması tek problem zaten.
30 yaşında kadınım, hayırın bir cevap olduğunu son 10 yıldır net olarak biliyorum. Ama çoğu erkek anlamıyor, işine gelmiyor. Biri hayır diyorsa, orada bitmiştir. Bunu algılaması lazım konu sahibinin kardeşinin. Hayır evet demek değildir, belki demek değil, hayır hayırdır yani.

Tırnak içinde yazmamın bir sebebi var. Güzide noktalama işaretlerimizden biridir kendileri. Eğer bir noktayı vurgulamak istiyorsak tırnak içinde yazabiliriz. Ben de bu sözü doğru bulmuyorum zaten, o nedenle de vurgulamak adına, daha doğrusu onların tabiri olduğunu belirtmek adına öyle yazdım.
tırnak içinde yazdığınızı cidden fark etmemişim ben zaten okuyunca çok sinir oldum bir an hemen size laf vurmak istedim :D

18 yaşında yetişkin adı altında gençlerin birbirini harap etmesine saygı duyuyorum cümlesiyle göz yummak bunu da bir çok kişinin savunması karşısında kendimi tutamadım yazmak istedim. Herkes sevdiği kişiler için üzülebilir. Bu kadar linç bu kadar duyar kasma anlam veremedim.

Konu sahibi sizin yerinizde olsam askerden dönmesini beklerdim. Bir cafeye davet ederdim. Naif bir ortam oluştuktan sonra özür dileyerek konuya girerdim. Merakıma yenik düştüm Görmek istemezdim diye. Yumuşak bir diologla empatiye davet ederdim. İleride aşık olduğun biri seni aldatabilir mesela. Senin yaşında ve ortamında bu çok normal geliyor ama gerçek aşkı bulduğunda sadakat çok daha tatlı gelecek. O zamana kadar en azından kasıtlı olarak kızları kandırma. Bu hiç onurlu bir hareket değil gibisinden birşeyler anlatabilirsiniz. Siz abla olarak gerek gördüğünüz konuşmayı yapın. Anne veya babayla bu durumu paylaşmanız kesinlikle doğru olmaz bana göre. Kardeşinizin sakladığı şeyi siz açığa çıkarmayın.

Ben sizi anlıyorum. Sizin doğrunuzdan çok uzak geliyor bu durum ve sizi kahrediyor ama madem muhafazakarsınız şöyle bir örnek vermek isterim. Hz peygamber ile amcasının ilişkisi de sınırlıydı ve herkes bir diğerine Allahın izin verdiği ölçüde ulaşabildi. Herkes etkileşim halinde. Siz kendi doğrunuzu dikte edemezsiniz ama tavsiye edebilirsiniz. Karşı tarafın bunu nasıl değerlendireceği tamamen kendisiyle ilgili. İster tavsiyeyi alır isterse bir kenara koyar. O da kendi doğrusunu yaşıyor sonuçta. Hiç kimse bir başkasının hayatını komuta edemez.

Açık açık okudum gördüm zart zurt dememek lazım. Direk tepkiye yol açar ve doğruyu düşünmesşne engel olur.
21 yaşında hala ergen şimdiki gençler.
Yaşam tarzı onu alakadar eder ama askerden geldikten bir süre sonra normal muhabbetler arasında günümüzde sürekli aldatan, birden çok flörtöz ilişkinin içinde olan insanlarla ilgili birlikte bir muhabbet açıp onunda bu konu hakkında konuşmasını, düşünmesini sağlayabilirsiniz.

Korkum evlendiğinde de bu tarz şeylere devam edip eşini aldatması. Buna alışırsa o zamanda devam edebilir.
Ya Allah aşkına yapmayın erkeklerle ilgili nasıl bir travma yaşadınız. 21 yaşında kanı deli akan bir çocuktan bahsediyorsunuz. Evleneceği insan kadar düşünüyordunuz. Hoş bu kafayla bir numaralı görümcek olursunuz. Muhtemelen istemediği ya da sevmediği bir kızıla evlendirip siz itebilirsiniz yukarıda yazdığınız şeye. Bırakın yaşasın yaşayacağını durulur zamanı gelince.

Ay size ne yaa..belki de ay şöyle muhafazakarız boyle muhafazakarız diye yetişyirdiginiz icin boyledir ters tepmiştir. Zaten şu donemde insani dinden soguttular. Herkes dinini bireysel yasasın gercekten allahla sizin aranizda olsun baskasina dayatmayın.

Ya Allah aşkına yapmayın erkeklerle ilgili nasıl bir travma yaşadınız. 21 yaşında kanı deli akan bir çocuktan bahsediyorsunuz. Evleneceği insan kadar düşünüyordunuz. Hoş bu kafayla bir numaralı görümcek olursunuz. Muhtemelen istemediği ya da sevmediği bir kızıla evlendirip siz itebilirsiniz yukarıda yazdığınız şeye. Bırakın yaşasın yaşayacağını durulur zamanı gelince.
Öyle yaşasın zamanında durulur zatenle olmuyor bu işler ya. Bi insan neyse odur. Bu tarz şeyler doğru değil. Sevmediği kızla neden evlendirelim lütfen durumu abartıp başka yerlere çekmeyin travma falan yaşamaya gerek yok bi erkek çapkın ve gereğinden fazla cinselliğe düşkünse evlenince birden aydınlanma gelip düzelmiyor öyle bi dünya yok pek.

Ay size ne yaa..belki de ay şöyle muhafazakarız boyle muhafazakarız diye yetişyirdiginiz icin boyledir ters tepmiştir. Zaten şu donemde insani dinden soguttular. Herkes dinini bireysel yasasın gercekten allahla sizin aranizda olsun baskasina dayatmayın.
Dinle alakası yok konunun saptırmayın.

Sence sextingci kızlar da sadece sexting mi yapıyo bunla? Ben birinin sevgililer sanıp rahatsız olduğunu anladım.
Merve gerçekler var. Kız ne bekliyor ki yaw ? Sexing yaptığın adamla sevgili olma şartı mı var ?
Konu aldatma olsa haklısın ama bu tarz erkekler ailelerinde 5 vakit namaz kılar ama özelinde en saçma sapan fantaziye bile heves eder. İstediğini yazsın konu sahibi, tek nedeni bastırılmışlık.

Merhaba herkese, iyi akşamlar.

Erkek kardeşim 21 yaşında ve 2 ay önce askere gitti, halen orda. Telefonu android olduğu için doğal olarak askere götüremedi evde bıraktı. Geçen gün beni aradı ve hafıza kartına müzik yükleyip kargoyla ona göndereceğimiz eşyalar arasına koymamı istedi. Hafıza kartında fotoğraflar var onları sil dedi. Bende telefonuna baktım şifre var ama söylemiyor asla şifresini. Desen çizme şifreli. Bende rastgele denerken tesadüfen açtım şifreyi. Fotoğrafları sileyim dedim açtım gördüm doğal olarak. Farklı farklı kızlardan gelen nude dediğimiz fotolar vardı. Çıplak fotoğraf yani. Sonra yine farklı farklı kızlarla fotoğraflar çekilmiş içkili ortamlar. Aile olarak biz biraz muhafazakar bir aileyiz alkol kullanmıyoruz. Kullanmasını da istemeyiz yani annem ve ben kardeşimin. Babam biraz daha tepkisiz bu konularda. Neyse bazı mesajları da gördüm. Sexting dediğimiz konuşmalar vardı. Yine tek bir kişiyle değil farklı farklı kişilerle. Hepsini okumadım. Şimdi diyeceksiniz biliyorum okuman, bakman saygısızlık. Evet sonuçta özeli. Ama telefonu açınca bildirimler gelmeye başladı doğal olarak gördüm. Beni rahatsız eden şu açıkçası tek bir sevgilisi olsa ve onunla konuşsa etse banane der geçerim. Ama farklı farklı kişilerle aynı anda. Hatta bazı kızlar rahatsız olmuş sanırım ve konuşmayı kesmiş. Kardeşimin bu tarz bir karaktere sahip olması beni rahatsız etti. Askerde olduğu için tabii ki ona hiçbir şey söylemedim gördüğüme dair. Anneme ve babama da söylemedim. Geldikten sonra biraz zaman geçtikten sonra konuşsam mı diyorum? Siz ne dersiniz nasıl yaklaşmalıyım?

Arkadaşlar birden fazla kızla bu tarz konuşmaları aynı anda yapması sizce normal mi?

ARKADAŞLAR KİMSE ANLAYAMAMIŞ DEMEK İSTEDİĞİMİ 1 TEK SEVGİLİSİ OLSA ZATEN BANANE KONUŞMALARI-FOTOĞRAFLARI DA AMA BİRDEN FAZLA KIZLA AYNI MUHABBETİ YAPMASI SANKİ SAPIKLIK GİBİ GELDİ BEN BUNA ÜZÜLDÜM İLLA MUHAFAZAKAR OLSUN ETSİN DEMİYORUM LÜTFEN KONUYU BAŞKA YERLERE GÖTÜRMEYELİM.
Siz muhafazakar olabilirsiniz alkollü ortamlar size göre olmayabilir uzak durursunuz olur biter kardeşiniz bile olsa onu kendi düşüncelerinize uymaya zorlayamazsınız uymuyor diye onunula özelini kurcalayarak konuşamazsınız bir de diyorsunuz ki açınca bildirimler geldi savunmaya gel e açmayın o zaman çocuk size özellikle bakmayın demiş gerçekten yaptığınız şey hoş değil

Merve gerçekler var. Kız ne bekliyor ki yaw ? Sexing yaptığın adamla sevgili olma şartı mı var ?
Konu aldatma olsa haklısın ama bu tarz erkekler ailelerinde 5 vakit namaz kılar ama özelinde en saçma sapan fantaziye bile heves eder. İstediğini yazsın konu sahibi, tek nedeni bastırılmışlık.
5 vakit namaz kılan bi insan değil konunun dinle çok alakası yok ama nedense buraya geldi hep.

5 vakit namaz kılan bi insan değil konunun dinle çok alakası yok ama nedense buraya geldi hep.
O afaki bir yorumdu. Yani normal hayatınızda abin sanalda ki gibi mi ? Böyle rahat davranabiliyor mu? Konuyu ısrarla dine çeken sensin. Biz değiliz.

O afaki bir yorumdu. Yani normal hayatınızda abin sanalda ki gibi mi ? Böyle rahat davranabiliyor mu? Konuyu ısrarla dine çeken sensin. Biz değiliz.
Abim değil kardeşim. Ben şunu anlamıyorum bundan rahatsız olmak için illa muhafazakar biri mi olmak gerekiyor? Oğlunuz veya abiniz vs karşısındaki kadınlara sadece cinsel konuşma amaclı yaklaşıyorsa bu rahatsız eder herkesi. Anlayamadım yani herkes normal demiş

Tamam nasıl uyaracaksın ? Çok merak ediyorum. Abi sexing yakaladım, çok günah falan mı diyeceksin? Ben bile modern geçinirim , böyle bir konuşmayı yapmayı bırak , ima dahi etmem.
Mesajlarını veya fotolarını gördüm demem zaten. Sadece derim ki hayatında olacaksa 1 kişi olsun onunla da seviyeli bi ilişkin olsun birden çok insanla aynı anda konuşma benden sana tavsiye bu yani. Bunu da pat diye demem başka yerden konu acarım.

Mesajlarını veya fotolarını gördüm demem zaten. Sadece derim ki hayatında olacaksa 1 kişi olsun onunla da seviyeli bi ilişkin olsun birden çok insanla aynı anda konuşma benden sana tavsiye bu yani. Bunu da pat diye demem başka yerden konu acarım.
Ne alaka , nereden çıktı bu derse peki ?

Öyle yaşasın zamanında durulur zatenle olmuyor bu işler ya. Bi insan neyse odur. Bu tarz şeyler doğru değil. Sevmediği kızla neden evlendirelim lütfen durumu abartıp başka yerlere çekmeyin travma falan yaşamaya gerek yok bi erkek çapkın ve gereğinden fazla cinselliğe düşkünse evlenince birden aydınlanma gelip düzelmiyor öyle bi dünya yok pek.
Ben anladım sizi.Şimdiden evleneceği kızı düşünüyorsunuz aynı hassasiyeti 21 yaşındaki kardeşinizin eğitimine kariyerine de gösteriyorsunuzdur umarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X