- Konu Sahibi cesurkiz39
-
aynen benim de ilk aklıma bu geldi. 1 ay odasından çıkmamış felanPsikolojik olduğunu dusunuyorum. Forumları araştırırsanız gorursunuz bazı insanlarda HIV+ olma korkusu var ve bunu takıntı haline getirip tüm semptomlarını birebir yasiyorlar. Çünkü beyin bunu kodluyor ve kendine yaşatıyor.
Oturup konusun neyden korktuğunu. Size açıkça soylemeyebilir, utanabilir. Tabi bu esnada doktora beraber gidin. Gidiyorum diyip gitmemis bile olabilir. Tum bunlar ihtimal tabi. En iyisini doktorlar bilir.
cok komiksiniz wallahi.biraz gerçekçi olun.takılıp gitmişştir birinin arkasına bir yerlerekız arkadaşı yok olsa bile o iş yapmaz
kendi mi gitmiş doktora? bu kadar ağladıgına göre sakladıgı bir şeyler var.bence doktor kendisi sorsun
sakladıgı bir şeyler var.önce kendi gitmiş sonra babmla gitti kan güzel çıkmış
önceden de zayıftı buara iyce zayıf düştü iştahsızlık halsizlik mide bunaltısı varmış
Bencede. Bulaşıcı bişey ki size yanaşmıyokanında enfeksiyon varsa doktor evdeki kimseye dokunma kendini izole et demez
antibiyotik verir
beslenme önerileri verir
bence kardeşiniz sizden bir şey saklıyor 1 ay odadan çıkmamak normal değil
sakince konuşup öğrenmelisiniz
Ankarada bir ara igneli sapik vardi. Haberlere konu olmustu hatta. Hiv+ biri insanlara igne batiriyormus, tabi ucunda kendi kani varken ve kimse anlamiyor haliyle. Birgun koprude yururken kalcamda ani bir aci hissettim igne batmasi gibiydi. Kalabalikti baya arkama baktım ama anormal bir durum yoktu. Aha dedim kesin bana da bir manyak yapti. Takinti yaptim. Rahat 10 sene once olmustur bu olan. Sanki hastaymisim gibi her seyi yasadim. Gece terlemeleri, ishal, kusma, zayıflama. Aileme nasıl söylerim kim inanır bana, elime erkek eli degmemisken basima gelene bak diye kendimi yedim bitirdim. Sonra bir panikle tek basıma doktora gittim cesaretimi toplayıp. Tüm testleri yaptırdım yetmedi aylar sonra bidaha yaptırdım. Sonunda tamamen duzeldim. Sonuç psikolojik çıktı. Beynim yapmış her şeyi, olmayanı var etmiş.aynen benim de ilk aklıma bu geldi. 1 ay odasından çıkmamış felan
evet bunu biliyorum ancak buradaki olay pek oyle değil gibi.Ankarada bir ara igneli sapik vardi. Haberlere konu olmustu hatta. Hiv+ biri insanlara igne batiriyormus, tabi ucunda kendi kani varken ve kimse anlamiyor haliyle. Birgun koprude yururken kalcamda ani bir aci hissettim igne batmasi gibiydi. Kalabalikti baya arkama baktım ama anormal bir durum yoktu. Aha dedim kesin bana da bir manyak yapti. Takinti yaptim. Rahat 10 sene once olmustur bu olan. Sanki hastaymisim gibi her seyi yasadim. Gece terlemeleri, ishal, kusma, zayıflama. Aileme nasıl söylerim kim inanır bana, elime erkek eli degmemisken basima gelene bak diye kendimi yedim bitirdim. Sonra bir panikle tek basıma doktora gittim cesaretimi toplayıp. Tüm testleri yaptırdım yetmedi aylar sonra bidaha yaptırdım. Sonunda tamamen duzeldim. Sonuç psikolojik çıktı. Beynim yapmış her şeyi, olmayanı var etmiş.
Bunu hala ailem bile bilmez bu korkumu yani. Araştırmalarim sonucu gordumki bu konuda yalnız değilim ve takıntı yapan baya cok insan varmış.
neden imkansız ??????sordunuz mu?
Aynen katiliyorum annemin de kanında enfeksiyon vardı doktor ilaç verdi düzeldi kimseye yaklaşma demedi bencede bunda başka birşey var.kanında enfeksiyon varsa doktor evdeki kimseye dokunma kendini izole et demez
antibiyotik verir
beslenme önerileri verir
bence kardeşiniz sizden bir şey saklıyor 1 ay odadan çıkmamak normal değil
sakince konuşup öğrenmelisiniz
Bencede bir şey var gizlediği. Güzellikle konuşun iyi bir doktora götürün. Hangi şehirdesiniz
Tahlilleri gördün mü. Yukarıda bir arkadas bahsetmiş Allah korusun verem de olabilir haberlerde izledim maalesef tekrar artış göstermiş birsey yoksa kanda ki enfeksiyon için doktor 1 ay kimseye yaklasma demez öyle birşey olsa annemede demeleri gerekti.Ankara dediğiniz gibi aıds olsaydı kanda çıkardı
Tahlilleri gördün mü. Yukarıda bir arkadas bahsetmiş Allah korusun verem de olabilir haberlerde izledim maalesef tekrar artış göstermiş birsey yoksa kanda ki enfeksiyon için doktor 1 ay kimseye yaklasma demez öyle birşey olsa annemede demeleri gerekti.
Atatürk eğitim araştırma hastanesinde gitseniz. İhmal etmeyin bence. Onun kararına bırakmayın,tahlilleri vs toparlayın ve yeniden muayeneye razı edin. Hangi hastaneye gitmiş?Ankara dediğiniz gibi aıds olsaydı kanda çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?