erkek kardeşimin bilinemeyen hastalığı

aynen benim de ilk aklıma bu geldi. 1 ay odasından çıkmamış felan

önceden de zayıftı buara iyce zayıf düştü iştahsızlık halsizlik mide bunaltısı varmış

kanında enfeksiyon varsa doktor evdeki kimseye dokunma kendini izole et demez
antibiyotik verir
beslenme önerileri verir
bence kardeşiniz sizden bir şey saklıyor 1 ay odadan çıkmamak normal değil
sakince konuşup öğrenmelisiniz

aynen benim de ilk aklıma bu geldi. 1 ay odasından çıkmamış felan
Ankarada bir ara igneli sapik vardi. Haberlere konu olmustu hatta. Hiv+ biri insanlara igne batiriyormus, tabi ucunda kendi kani varken ve kimse anlamiyor haliyle. Birgun koprude yururken kalcamda ani bir aci hissettim igne batmasi gibiydi. Kalabalikti baya arkama baktım ama anormal bir durum yoktu. Aha dedim kesin bana da bir manyak yapti. Takinti yaptim. Rahat 10 sene once olmustur bu olan. Sanki hastaymisim gibi her seyi yasadim. Gece terlemeleri, ishal, kusma, zayıflama. Aileme nasıl söylerim kim inanır bana, elime erkek eli degmemisken basima gelene bak diye kendimi yedim bitirdim. Sonra bir panikle tek basıma doktora gittim cesaretimi toplayıp. Tüm testleri yaptırdım yetmedi aylar sonra bidaha yaptırdım. Sonunda tamamen duzeldim. Sonuç psikolojik çıktı. Beynim yapmış her şeyi, olmayanı var etmiş.
Bunu hala ailem bile bilmez bu korkumu yani. Araştırmalarim sonucu gordumki bu konuda yalnız değilim ve takıntı yapan baya cok insan varmış.

evet bunu biliyorum ancak buradaki olay pek oyle değil gibi.

Canim kizlar dogru soyluyor olabilir...bi guzellikle otur konus boyle seylerin olabilecegini payladirsa daha vok yardimci olabileceginizi ikna edin konusun.

Hiiiiim Allah korusun veremde olabilir...veremdede dr kimseyle gorusmeyin diyorlar...

Aynen katiliyorum annemin de kanında enfeksiyon vardı doktor ilaç verdi düzeldi kimseye yaklaşma demedi bencede bunda başka birşey var.

Bencede bir şey var gizlediği. Güzellikle konuşun iyi bir doktora götürün. Hangi şehirdesiniz

Ankara dediğiniz gibi aıds olsaydı kanda çıkardı
Tahlilleri gördün mü. Yukarıda bir arkadas bahsetmiş Allah korusun verem de olabilir haberlerde izledim maalesef tekrar artış göstermiş birsey yoksa kanda ki enfeksiyon için doktor 1 ay kimseye yaklasma demez öyle birşey olsa annemede demeleri gerekti.

geçen yıl istediği okul ıkmayınca universiteye gitmedi belki üzüntüden psiolojik olarak oldu şuanda sınva az kaldı sitres olabilir diye düşünüyoruz

kan temiş yanıma gelmeme sebebi ben olabilirim ciğerlerim rahatsız olduğu için hastaların yanımda olması uygun olmuyor

kıyamam çok geçmiş olsun :/daha 19 yaşında psikolojisi cok kötüdür Allah acil şifalar versin

Ankara dediğiniz gibi aıds olsaydı kanda çıkardı
Atatürk eğitim araştırma hastanesinde gitseniz. İhmal etmeyin bence. Onun kararına bırakmayın,tahlilleri vs toparlayın ve yeniden muayeneye razı edin. Hangi hastaneye gitmiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…