erkek kardeşimin bilinemeyen hastalığı

Belki de internetten araştırdığı ve karşılaştığı yanlis bilgiler yuzunden strese girdi hasta oldu dahada, kilo kaybetti. Allah şifa versin insallah guzel sonuçlar alır hastanede

Bunun çaresi burada değil bacım hastahanelerde.
Ne desek boş, google a başım ağrıyo yazınca aids bile çıkabiliyorsun burası da aynı hesap ihitmaller ihtimaller.. Daha çok kafa karıştırmak olur.
İyi bir doktora götürün vakit kaybetmeden derim.

birden fazla dra götürdü babam en son dr geçmezse büyük hastaeye gidin demiş geçen akşam rahatsızlandı sanırım üşütmüş vitamin ilacı vermiş benim ciğerler rahatsız olduu için yanıma gelemiyr hastalık kapcam diye düşüncesiz bir aile değiliz

Nasil ya? Kendi tek basina mi gitti? Kimsesi yok mu bu gencin? Bu kadar ciddi ise siz de beraber gitsenize bir kac doktora, neymis ne degilmis iyice ogrenin. Nasil bir enfeksiyon bu yanina gitmeyle herkese bulasacak? Doktor nasil muayne etmis o zaman?
Alternatif tip da cozumler de ariyor musunuz?

arkadaşlar ilginize tşk şükür kanı temiz şükür enfeksiyonda yok tek sorun kilo alamaması buda sınav sebebeyle strese bağladık

şükür aıdsla ilgili belrti yokki zaten kardeşim sürekli evde dışarı çıkıp gezen biri değil
AİDS değil cnm HIV kapmış olabilir.AIDS hastalığın son dönemi oluyor.
herkes hata yapabilir.şimdi önemli olan iyi bir tedavi alıp,iyi bakım görmesi,hastalığı her ne ise
hepatit B / C de olabilir bu arada
buraya yazmak yerine hacettepe gibi bir üniversite hastanesinin enfeksiyon hastalkları bölümüne başvurun

tatlım ben bedensel engelliyim gidemem zaten yanına babam gidiyor mazallah kötü bişey çıka kanda çıkardı drda derdi sınav stresi olabilir diye düşünüyorum
Allah acil şifalar versin inşallah düşündüğünüz gibi ciddi bir sorunu yoktur..

Ben bu konudan hiçbirşey anlamadım.Önce "ölümcül" adı konamayan ve ortaçağdaki vebalılar gibi , günlerce odadan çıkmayan kardeşten bahsediliyor,sonra hiçbirşey yokmuş üşütmüş diye geçiştiriliyor..

Birde konu sahibi sanki komşunun oğlunun başına gelmiş gibi ilgisiz ve bilgisiz tavırlarıyla bizi bizden alıyor."enfeksiyonmuymuş neymiş,öyle birşey işte,sonra başka hastaneye gitmiş,doktor bilmemne demiş".Yahu ben komşum hastalansa kendi elimle doktora götürürüm siz iyimisiniz? Birde ölümcül falan diyosunuz..

Kaybolan kocasını burdaki üyelerin ısrarlarıyla polise bildirmek için "pazartesi sormaya giderim" diyen üyeyle kesinlikle bir akrabalığınız olmalı

Uzuntuden kilo kaybı yasamistir
Egitim arastirma hastanesinegittssin

Arkasından gelen tepkilerden sonra tabiki doktora götürdük defalarca enfeksiyon yokmuş. Bulaşıcı bile değilmiş. Sınav stresindenmiş. Ayrıca sürekli odasında değilmiş arada çıkıyomuş. Amma abbarttık canım biz de. Bi yerimizden element uydurduk. Konunun başıyla sonu arasında konu sahibi..

Hahahaha aynen ben şok :) sanki biz evdeyizde uydurduk :)) kendisi anlattı kendisi yalandı..abartmayın falan oldu birde :) abartmayın dağılınnnnn :))

bu sitede kimseyi tanımıyorum kaç kez yazdım şükü kan temiz arada mide bulantısı oluyor dün acildeydi babamla serum yemiş bugün yine yedi yarın kbb randevu almışlar sonuça göre hareket etcez

Hahahaha aynen ben şok :) sanki biz evdeyizde uydurduk :)) kendisi anlattı kendisi yalandı..abartmayın falan oldu birde :) abartmayın dağılınnnnn :))

niye güüyosun komik ne var bunda pardon konu açan bene komiklik şurda birşey yazmak istedim bişeyimi paylaşmak istedim size komik geldi şunu unutmayın kimse kardeşinin hasta olmasını istemez neler yaşadığımı ben bilirim merak tmeyin bidaa sizi güldürmezm

Kimsenin sizin kardeşinizin hastalığına güldüğü yok. Konuyu açtığınız andan ştibaren takip ediyorum, çok az ömrü kalmışken birden basit bi üşütmeye bağladınız. Tavırlarınızdaki tahatlık ve gariplik burdaki herkese tuhaf geldi. Kardeşinize de geçmiş olsun.

Bırakın ajitasyonu ve manipulasyonu.Çocuk bile kardeşine gülmediğimi bilir.Ben arkadaşın yorumuna güldüm.Ayrıca ya anlatımınız kıt ve bozuk ya da inanılmaz tuhafsınız.Sizi tuhaf bulduğumu gerekceleriyle birlikte yazdım o kadar, onlara cevap vermek yerine , başkasına yazdığım "hahaha"ya takılmak daha kolay geldi heralde..
Neyse başlığınıza artık yazmıcam,kardeşiniz inşallah biran evvel iyileşir geçmiş olsun

Cidden mantıksızlıklarla, çelişki ve tutarsızlıklarla dolu bir konu, kusura bakmayın. Yorum yapılacak bir yanı bile yok. Ne nedir belli değil. Millet gülmeyip de ne yapsın, boşuna kızmayın üyelere yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…