- 20 Eylül 2015
- 2.234
- 1.622
- 63
- Konu Sahibi cesurkiz39
-
siz baştan sona bütün tahlilleri tekrar yaptırın doktor kontrollerinde yanında olun,herşeye şahitlik edin madem içine kapanık bir çocuk..belki psikolojik bir rahatsızlığı var? tek başına göndermeyin..Ankara dediğiniz gibi aıds olsaydı kanda çıkardı
Canim kizlar dogru soyluyor olabilir...bi guzellikle otur konus boyle seylerin olabilecegini payladirsa daha vok yardimci olabileceginizi ikna edin konusun.
Hiiiiim Allah korusun veremde olabilir...veremdede dr kimseyle gorusmeyin diyorlar...
Verem ölümcül değil ki. Tedavisi ilacı var. Artık bulaşıcı bile değilCanim kizlar dogru soyluyor olabilir...bi guzellikle otur konus boyle seylerin olabilecegini payladirsa daha vok yardimci olabileceginizi ikna edin konusun.
Hiiiiim Allah korusun veremde olabilir...veremdede dr kimseyle gorusmeyin diyorlar...
Nasıl sonuç yok ya allahım ben buradan endişelendim elimde olsa elinden tutup kendim götüresim geldi çocuğu. Sonuç yok ne demek ya öylesine mi altı tüp kan aldılar?? Allah korusun hiv+ falan olsa zaten tespit edilir ve öylece eve yollamazlar çocuğu kaldı ki sağlık bakanlığına bildirilmesi zorunlu bir hastalık ama yine de önemli bişey olabilir (inşallah yoktur) ne kadar kopuk kopuk yazmışsınız yahastaneye gitti 6 tüpten fazla kan verdi sonuç yok aşırı kilo kaybı var ı
Atatürk eğitim araştırma hastanesinde gitseniz. İhmal etmeyin bence. Onun kararına bırakmayın,tahlilleri vs toparlayın ve yeniden muayeneye razı edin. Hangi hastaneye gitmiş?
siz baştan sona bütün tahlilleri tekrar yaptırın doktor kontrollerinde yanında olun,herşeye şahitlik edin madem içine kapanık bir çocuk..belki psikolojik bir rahatsızlığı var? tek başına göndermeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?