erkek kardeşimin bilinemeyen hastalığı

Ankara dediğiniz gibi aıds olsaydı kanda çıkardı
siz baştan sona bütün tahlilleri tekrar yaptırın doktor kontrollerinde yanında olun,herşeye şahitlik edin madem içine kapanık bir çocuk..belki psikolojik bir rahatsızlığı var? tek başına göndermeyin..

Ben tam anlayamadim. Kanda enfeksiyon mu var? Kani temiz mi cikmis? Her neyse de insallah bir an once sagligina kavusur.Onun kararina birakmayin zorla da olsa goturun doktora herseyi arastirsinlar yanindan ayarilmayin her detayi dinleyin , size eksik anlatmis gibi geldi bana.

Bi noktayi anlamadim.
Nette arayabilmek icin bi adi sani olmasi lazim bu hastalgin, nasil ölum kanisina vardiniz? Ne diye aradiniz nette?

Hiçbi şey anlamadım ve çok ilgisizsiniz. Alın çocukla beraber bir eğitim araştırma hastanesine gidin. Hastalığın adı her neyse teşhis konsun.

Kanı temiz miymiş enfeksiyon mu varmış siz bile anlamamışsınız gidin doktoruyla konuşun.

Hiçbir hastalıkta odadan çıkmama diye bişey suymadım. Kan hastalığı solunumla bulaşır mı ki?

Aids korkusu olabilir. O korkudan zayıflamış panik yaşıyor olabilir. Kız arkadaşı yok olsa da sevişmez gibi bişey demişsiniz. Aids kız arkadaştan kapılmaz. Bu işi parayla yapan insanlardan kapılır. Yaş 19. Artık bir şeyleri yaşamak istiyor olabilir. Kız arkadaşı da yoksa geneleve gitmiş olabilir.

Bir aydır çözüm için hiçbir şey yapmamanıza inanamadım.

Kusura bakmayin ama hangi uye bulasici hastalik,aids olabilir dese yok demissiniz e ne diye konu actiniz? Her seye yok demek icin mi?

Bulasici bir sey degilse cocuk neden uzak dursun sizden? Yok,imkansiz,yapmaz diyeceginize tutun kolundan universiteye goturun kurtarmaya calisin kardesinizi.

Canim kizlar dogru soyluyor olabilir...bi guzellikle otur konus boyle seylerin olabilecegini payladirsa daha vok yardimci olabileceginizi ikna edin konusun.

Hiiiiim Allah korusun veremde olabilir...veremdede dr kimseyle gorusmeyin diyorlar...
Canim kizlar dogru soyluyor olabilir...bi guzellikle otur konus boyle seylerin olabilecegini payladirsa daha vok yardimci olabileceginizi ikna edin konusun.

Hiiiiim Allah korusun veremde olabilir...veremdede dr kimseyle gorusmeyin diyorlar...
Verem ölümcül değil ki. Tedavisi ilacı var. Artık bulaşıcı bile değil

Kanda bahsedilen nedir bilemiyorum ancak bahsettiğiniz diğer kilo kaybı, iştahsızlık, bulantı gibi belirtilere istinaden kardeşinizin mutlaka iyi bir gastroenteroloğa giderek ibh ve çölyak yönünden incelenmesini tavsiye ederim.

kanda enfeksiyon insan oldurmezki artik tip eskisi gibide degil verem tuberkuloz mazide kaldi tedavisizligi bence once saglam bi test yaptirin gerekirse checkup yaptirin bakin bakalim eger sikinti yoksa psikolojik olarak stresten kilo veriyor olabilir psikiyatriye gidersiniz allah sifa versin ama allah korusun benim kardesim olsa dunyayi yikarim ben ne olursa olsun pesini birakmazdim

Çok kopuk yazmışsınız, kan testi temiz mi değil mi anlayamadım. Doğru dürüst ilgilendiniz mi siz bu çocukla? Bakın ciddi bir durum olabilir kesnlikle acilen hastaneye gidip testlerini yaptırın. İmkansız olmaz demeyin.

hastaneye gitti 6 tüpten fazla kan verdi sonuç yok aşırı kilo kaybı var ı
Nasıl sonuç yok ya allahım ben buradan endişelendim elimde olsa elinden tutup kendim götüresim geldi çocuğu. Sonuç yok ne demek ya öylesine mi altı tüp kan aldılar?? Allah korusun hiv+ falan olsa zaten tespit edilir ve öylece eve yollamazlar çocuğu kaldı ki sağlık bakanlığına bildirilmesi zorunlu bir hastalık ama yine de önemli bişey olabilir (inşallah yoktur) ne kadar kopuk kopuk yazmışsınız ya

Asiri kilo kaybi, surekli terleme, surekli kolay hasta olma daha cok losemi belirtisi detayli bi sekilde bakilmasi lazim, benim aklima ilk o geldi ama tabiki odur da diyemem. kanda enfeksiyon olsa bile tedavi olmasi lazim, lutfen adam akilli baktirin bi neyi varmis arastirin

Iyi de oyle bi enfeksiyonu olan, bagisiklik sistemi cokmekte olan insan eve yollanip ailene yaklasma denmez. Steril odaya yatirilir tedaviye baslanir. Kardesiniz de bisey gizliyo olabilir mi? Onlem alin en kisa zamanda.

ben hiç bir şey anlamadım.
kanda enfeksiyon bir var bir yok. Kanda enfeksiyon yokken çocuğun 1 haftalık ömrü varmış?
yani ya çok çok ilgisiz bir kız kardeşsiniz; ya da buraya konuyu açıklarken hiç özen göstermeyip öylesine yazmış olmak için yazmışsınız.

Atatürk eğitim araştırma hastanesinde gitseniz. İhmal etmeyin bence. Onun kararına bırakmayın,tahlilleri vs toparlayın ve yeniden muayeneye razı edin. Hangi hastaneye gitmiş?

dr ila vermiş bir süre bekliycez geçmezse Atatürk hastanesine gitcek düşüncelerini için tşk şuan durumu iyi

tatlım ben bedensel engelliyim gidemem zaten yanına babam gidiyor mazallah kötü bişey çıka kanda çıkardı drda derdi sınav stresi olabilir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…