Erkek kardeşimin eşinin alınganlığı

Yazcam nolcak ki sanki yaptığım yorumlara cevap alıyorum. İşinize gelmeyene yazmiyosunuz o yüzden bişey demeye gerek yok

Tam bir kötü gelin vakası

Benim elitimle de görümceler arkadaşmış önceden ben böyle tribe girmiyorum çünkü 10 yaşından beri tanışıyorlar

Mesafeli olmak benim işime geliyor ama böyle bozuk atmıyorum onlar görüşünce

Ama küçük gelin sizde tribe girmiş saçma bence
Büyük gelinle samimiyseniz devam edem keyfine bak sonuçta arkadaş olmuşsunuz siz

Herşey anlattığınız gibiyse ben umursamazdım çünkü enerji emici, hasetci kompleksli insanları hayatımda tutmayı sevmiyorum kısa görüşmeler yapıyorum ancak oda gerekirse..

Kötü bir kız değil kendi halinde aslında obur gelinle samimi olmasak yüzümüze bakmak istemez biliyorum

Önemli değil. Neden tedavi olmadığınızı soruyorum her seferinde. Aslında dert sizin haddime değil kb ama psikolojik destek almalısınız. Bende alıyordum o yüzden ısrarla söylüyorum.
Konuya gelince herkesle mesafe iyidir o yüzden dikkat edin her iki gelinle de mesafenize.

Bu ilişki bu kadar olayın üzerine düzelmez. O sizden siz ondan memnun değilsiniz zorlamayın bence. İsteyen istedigiyle görussun olsun bitsin. Gelin hanımda net olsun sizde. Hem davete gelmek istemeyip sonrasında beni cagirmiyorlar diye konuşmanın lüzumu yok bence.

Kırmadan dökmeden söyleyin? Mesela senin başka yeğenlerin de var dediğinde, onlara aldığım giysileri hiç üstlerinde görmedim, senin zevkine uymadı demek ki diye düşündüm, yine beğenmezsen diye almadım diyebilirsiniz. Siz arada çağırın bırakın gelmeyen o olsun

Bu yaptıklarını açık açık konuşmak çok mu zor acaba diye düşünüyorum.Sen bize bozuluyorsun farkındayız annem de ben de ama böyle böyle....burada yazdığınız gibi.Bizimle olmak istemiyorsun.Çağırdık gelmedin.Aldığımı giydirmiyorsun ne varsa artık.Bu düşüncene saygı duyuyorum.Sevmek gelmek giydirmek zorunda değilsin.Ama anlamadığım arkadan diğer yengemle yaptıklarıma neden bozuluyorsun gibi açık açık medenice konuşulamaz mı..
Burada ayrıca en çok şaşırdığım gelin kaynana görümce ilişkilerinde laf çarpma konusu.Devamlı böyle paylaşımlar var.Bana kk kp görümce devamlı laf çarpar.Ben çok sakinim çok efendiyim asla cevap vermem.İyi de böyle yapmakla ilişki düzelmiyor.Onun yerine bana bunu dediniz ne demek istediniz.Neden öyle diyorsunuz size bunu dedirtecek ne yaptım acaba diye direl soru ile gidin bakalım ne oluyor.Siz afallatın onu...
Ayrıca bugün bir uzmandan dinledim.Bizde kızlarımızın yaptığı en büyük yanlış eşlerine annelerini şikayet etmesiymiş.Eşinizi neden tenis topuna çeviriyorsunuz kv ile sorunu siz çözeceksiniz diyor.Keşke bulsam bu videoyu paylaşsam..

Kaç yaşına geldim kiminle ne yapmak istersem onu yaparım diyemiyor musunuz?
Vayy arkadaş daha aslan kocam benim için iki çift lar etmedi millette ne kocişler var bee.

Bu aralar çok dertlisiniz.

Açık açık söyleyin bence, ona demek istemiyorsanız kardeşinize söyleyin. Basit bir olay.

Herkes haksız bir siz haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…