Abimin eşiyle biraz daha yakınım.Evlenmeden Önce de tanışıyorduk. kardesimin eşiyle epey yaş farkımız var bir de gelin görümce yakınlığından çok hazzetmiyorum ki onun da duygusu karşılıklı zaten.
Bugün çalıştığım iş yerinin karşısına mekân açıldı. Yengemi oraya kahvaltıya cagirdim. Paylaşımı görmüş kardeşim x le probleminiz mi var o niye çağrılmıyor dedi.
Kesinlikle eş tarafıyla vakit geçirmek istemez ama diğer yenge çağrılırsa kızıyor. Yeni evlendiklerinde Tatile gidelim demiştim gelmek istemedi ama sonradan villa tutup diğer yengemi çağırınca gönül koydu.
yengem yeğenimi bana bırakır bazen o da bırakmak zorunda hisseder kendini.ikisi de yeğenim ama onun için o gezsin diye fedakarlık yapmak istemiyorum.
Çünkü evine gittiğimde çarşafı toplamamam batmıştı dedikodumu yapmıştı. Ki ben evime bir günlük yatılı misafir gelince iş beklemem çarşafını direkt makineye atarım katlamasi gerekmez.
ilk tatil teklifimi reddetmesi işime geldi çünkü samimi olmadığım için rahat edemezdim. Diğer yengeme ben evi supureyim sen kahvaltı hazırla vs diyebiliyorum yada uyuyorsa uyandırıp kalk denize gidiyoruz diyebiliyorum . Ama onunla olsak gerilirim.
Yeğenime kıyafet aldım hiçbirini giydirmedi. Ben de ona almayı kesip diğer yeğenlerime almaya başladım ona da bozuldu. senin bir yeğenin daha var unuttun galiba diye laf sokuyor gülerek.
Diğer yengemle iletişimi kesersek uzak olmak hoşuna gidiyor ama o varsa niye onunla vakit geçiriyoruz diye alınıyor.
Sadece bana değil anneme de aynısını yapıyor. Annem cagirsa bahaneyle gitmezdi . ama yengem çağrılıp o cagrilmazsa kusuyor simdi.
ikisiyle de iletişimi koparalım mı istiyor ki..