Erkek kardeşimin eşinin alınganlığı

Sizin cok mu bos vaktiniz var? Bir hobi edinin

Yani açıkçası görümcem diğer eltimi çağırıp beni cagirmasa bende alınırdim . Bari paylaşım yapmayın

2 gelinimiz var ikisiyle de aynıyım.
İkisini de bir yere çağırmam, evime gelirlerse ağırlarım. Annemlere gidince, gelirlerse hoş beş o kadar.
Fazlası beni bozar uğraşamam.

Bizde de aynı sayılır.gerci ben ikisi ile de mesafeliyim .yine de kime ne almışım kiminle kaç dakika konuşmuşum nereye. Gitmişim herseyim takip edilir.
Ben de yeğenlere hediye almayı bıraktım. Ama alırsam hepsine aliyorum.senin dediğin gibi kıyafetleri giydirmiyor biri bende kitap aliyorum artık almam gereken bir durum olursa.
Zor işler ben bir de kaç km uzaktayım yakında olsam senle aynı olacağız büyük ihtimalle

benimde iki abim var.
yengeleriyle hiç biriyle anlaşamiyoruz
birakin görümcemle de hiç anlaşamiyoruz.. kafa dengi hiç uyuşmuyo

Sevdiginiz yengeyle devam edin tamam.ama.hediye konusunda yegenleri ayirmayin. Onlarin sucu yok. Ben de kiyafet almayi sizinle ayni nedenle bırakıp ama sonra bayramlarda birer g altin vermeye baslamistim. Kiyafer mi alır, biriktirir mi bilemem. Hic hediye vermemek, hic yegen sevindirmemek de doğru degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…