Erkek kardeşimin eşinin gelinliği

İsteyen istediğini giyebilir rezil olunacak bir şey yok

Gelinle kötü olmak erkek kardeşinizle arayı bozup bir daha görüşmemek için annen baya kararlı. Aşırı toksik bir aile. Tamam istemiyor olabilir ki bunu oğluna söylemeye hakkı yok. Gelin giymiş gitmiş fotoğraf paulaştırmamak falan nedir ya

Ee size ne bundangelin actı sandım görümce acmis

annen ve kardesinin niyetini fark etmissin ve hic tanimadigin bir kiza adaletli olmaya calisiyorsun. 'amaan annemden, kiz kardesimden kiymetli mi, elin kizi neticede' diyip zulme sessiz kalabilirdin. omurga gostermeyi tercih etmissin. umarim gelin oldugun yerde senin de adaletini gozeten insanlar olur. bu konuda takdir ettim davranisini.

onun haricinde bence abini uyarmalisin. davranislari nevrotiklesmis annenin ve kiz kardesinin kiza karsi iyi niyetli olmadigini, haksizlik yapmaya calistiklarini, kinlendiklerini, evin huzuru icin manipulasyona gelmemesi gerektigini anlatirsan cok iyi olur.

evliligi zarar gormesin abinin.

tam şirret görümce kaynana hikayesi iyiki onlara uymadınız, benimde gelinligimi seçmek istediler ki açıklımtan degil izin vermedigimde eşimle tartıştılar 1 yıl oldu dahada görüşmüyorum

Konuyu niye açtınız ben onu anlamadım bir sey de sormamışsınız. Herkes gibi ben de geline sabırlar dileyeyim bari okuduk o kadar boş geçmeyelim

Salla gitsin dahil olmayın annenizle kızkardeşi ize. İlk bölüm kızılcık şerbeti Nursena ile bembe hanım da gelinlik seçerken böyleydi aklıma o sahne geldi

Siz onlara uyup Gelini huzursuz edip üzmeyin. Giyimi sizi bağlamaz, yok amcalar görmüş dayılar görmüşMÜŞ görsün kendi karısının kızlsrınında vsr.

Acı nerelerine vuruyormuş sorsanıza ciciklere doğru mu fifiklere doğru mu (kv ve görümceye ithafen sütyeni salladığımı farzedin )

Allah gelin hanıma sabırlar versin annenizin ve kızkardeşinizin daha başta böyle yapmaları ilerde de sürekli sorun çıkarıcakları erkek kardeşinizin evliliğini huzursuz edicekleri belli. Sizi takdir ettim annenizin kardeşinizin yaptığı yanlışın farkındasınız onlara çanak tutmuyosunuz. Herzaman da siz böyle olun ki kardeşiniz ve eşi en azından sizin iyi niyetinizi görsün.

Allah gelininize sabir versin şimdiden. “Aci içinde olmak” beni acayip tetikleyen bir tanım. Mutaassip ailelerde ailenin en ufak bir isteğine karşı çıkarsan böyle garip garip şeyler söyleyerek üzerler seni. Yok çok aci cektim, yok bunun hesabını öteki tarafta biz de vereceğiz, yok gözüme uyku girmedi agladim. Çok kötü. Sakin karışmayın, hatta sizinle bununla ilgili konuşmalarına da izin vermeyin.

Aro sizden bacılar

Gelinimizin giydigi esyaya hele ki en özel gününde giydigi gelinlige annem karısmıs olsaydı laf geline varmadan ben engel olurdum.Anneniz ve kız kardesiniz cok hadsiz gelininiz insallah mesafe koyar arasına yoksa cok üzülür.Gelin olsam böyle dediklerini duysam onlarla bir araya gelecegim zaman inadina hem destekli sutyen takarım hem de dekolteli giyinirim tansiyonlarini oynatirim bir de yalandan iki
egildik mi tamam 2 saate kv hastanelik Madem kapalı gelin bulsalarmış memesinin gözükmesinden bu kadar korkuyorlarsa.Gerci o zaman da bu gelinlik cok dar bu makyaj cok derlerdi mesele memede başta degil zihniyette aslında

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…