- 20 Nisan 2025
- 807
- 852
- 18
- 22
- Konu Sahibi Eylulumsvd
-
İsteyen istediğini giyebilir rezil olunacak bir şey yokSelamlar. Geçen hafta sonu erkek kardeşimin nikahı oldu. Daha öncesinde gelinin giyeceği gelinlik hakkında annem kardesime çok açık olmasın uyarı yapmış. Bilmiyorum neler geçti aralarında. Nikah günü ben gayet her şey güzel geçti diye düşünürken kızkardeşim (o da açık öğretmenlik yaptı şu an bebeğini büyütüyor ) Annem gelinliği nikah günü takmış grlinlikte yani çok açık değil ama göğüsleri normalden büyük olunca baya sıkışmış gözüküyordu . Eliyle düzeltti oturunca annem kızkardeşim acı icindeletmis ben dün öğrendim. O akşam ben paylaşım yaptım sosyal medya dan wattsapdan bana paylaşma demişlerdi tepkiymis benim alanım paylaştım. Dünde kızkardeşim mesaj çekmiş annem sana kırgın haberin olsun. Beni rahat olmakla suçluyorlar çok sinirlendim anneme de kızkardeşime de mesaj attım. En güzel yaşamamız gerekrn zamanı mahfediyolar. Bize uymayabilir değer yargilarimiza giyindi tarzı tavrı ama sonuçta kardeşim seçti onu. Hayatı küçük de değiller . Beni de dramaya dahil etmek istiyorlar. Amcamlar görmüş, rezil olduk diyo kızkardeşim
Gelinleri memeleri açık bir gelinlik giyinmiş, bu aile de töremiz nomısımız var demiş ve düğün fotoğraflarını paylaşmamışlar. Konu sahibi düğün fotoğrafı paylaşınca annesi gelinin memelerini herkes gördü diye kahrolmuş.Konuyu anlamayan bir ben miyim
Acı içindeler miymiş? Sebep gelinliği açık bulmaları mı?annem kızkardeşim acı icindeletmis ben dün öğrendim.
Ay bide çete gibi örgütlenmişlerAnnenize ve kizkardesinize ne yahu? Kardeşiniz ve gelin için uygunmuş, gelin giymiş. Yani illaki gelinle kötü olacaksınız, sonra vay gelin şöyle vay gelin böyle
Ee size ne bundanSelamlar. Geçen hafta sonu erkek kardeşimin nikahı oldu. Daha öncesinde gelinin giyeceği gelinlik hakkında annem kardesime çok açık olmasın uyarı yapmış. Bilmiyorum neler geçti aralarında. Nikah günü ben gayet her şey güzel geçti diye düşünürken kızkardeşim (o da açık öğretmenlik yaptı şu an bebeğini büyütüyor ) Annem gelinliği nikah günü takmış grlinlikte yani çok açık değil ama göğüsleri normalden büyük olunca baya sıkışmış gözüküyordu . Eliyle düzeltti oturunca annem kızkardeşim acı icindeletmis ben dün öğrendim. O akşam ben paylaşım yaptım sosyal medya dan wattsapdan bana paylaşma demişlerdi tepkiymis benim alanım paylaştım. Dünde kızkardeşim mesaj çekmiş annem sana kırgın haberin olsun. Beni rahat olmakla suçluyorlar çok sinirlendim anneme de kızkardeşime de mesaj attım. En güzel yaşamamız gerekrn zamanı mahfediyolar. Bize uymayabilir değer yargilarimiza giyindi tarzı tavrı ama sonuçta kardeşim seçti onu. Hayatı küçük de değiller . Beni de dramaya dahil etmek istiyorlar. Amcamlar görmüş, rezil olduk diyo kızkardeşim
Salla gitsin dahil olmayın annenizle kızkardeşi ize. İlk bölüm kızılcık şerbeti Nursena ile bembe hanım da gelinlik seçerken böyleydi aklıma o sahne geldiSelamlar. Geçen hafta sonu erkek kardeşimin nikahı oldu. Daha öncesinde gelinin giyeceği gelinlik hakkında annem kardesime çok açık olmasın uyarı yapmış. Bilmiyorum neler geçti aralarında. Nikah günü ben gayet her şey güzel geçti diye düşünürken kızkardeşim (o da açık öğretmenlik yaptı şu an bebeğini büyütüyor ) Annem gelinliği nikah günü takmış grlinlikte yani çok açık değil ama göğüsleri normalden büyük olunca baya sıkışmış gözüküyordu . Eliyle düzeltti oturunca annem kızkardeşim acı icindeletmis ben dün öğrendim. O akşam ben paylaşım yaptım sosyal medya dan wattsapdan bana paylaşma demişlerdi tepkiymis benim alanım paylaştım. Dünde kızkardeşim mesaj çekmiş annem sana kırgın haberin olsun. Beni rahat olmakla suçluyorlar çok sinirlendim anneme de kızkardeşime de mesaj attım. En güzel yaşamamız gerekrn zamanı mahfediyolar. Bize uymayabilir değer yargilarimiza giyindi tarzı tavrı ama sonuçta kardeşim seçti onu. Hayatı küçük de değiller . Beni de dramaya dahil etmek istiyorlar. Amcamlar görmüş, rezil olduk diyo kızkardeşim
ailesi gelinlerinin tombik memelerini belli eden gelinlik giymesi yüzünden kahrolmuslar, cok aci cekmisler. cok utaniyorlarmis tembihlemisler "kimse paylaşmasın, gormeyenler bilmesin" diye. konu sahibi de whatsappa atınca ailesi ona küsmüşKonuyu anlamayan bir ben miyim
Allah gelin hanıma sabırlar versin annenizin ve kızkardeşinizin daha başta böyle yapmaları ilerde de sürekli sorun çıkarıcakları erkek kardeşinizin evliliğini huzursuz edicekleri belli. Sizi takdir ettim annenizin kardeşinizin yaptığı yanlışın farkındasınız onlara çanak tutmuyosunuz. Herzaman da siz böyle olun ki kardeşiniz ve eşi en azından sizin iyi niyetinizi görsün.Selamlar. Geçen hafta sonu erkek kardeşimin nikahı oldu. Daha öncesinde gelinin giyeceği gelinlik hakkında annem kardesime çok açık olmasın uyarı yapmış. Bilmiyorum neler geçti aralarında. Nikah günü ben gayet her şey güzel geçti diye düşünürken kızkardeşim (o da açık öğretmenlik yaptı şu an bebeğini büyütüyor ) Annem gelinliği nikah günü takmış grlinlikte yani çok açık değil ama göğüsleri normalden büyük olunca baya sıkışmış gözüküyordu . Eliyle düzeltti oturunca annem kızkardeşim acı icindeletmis ben dün öğrendim. O akşam ben paylaşım yaptım sosyal medya dan wattsapdan bana paylaşma demişlerdi tepkiymis benim alanım paylaştım. Dünde kızkardeşim mesaj çekmiş annem sana kırgın haberin olsun. Beni rahat olmakla suçluyorlar çok sinirlendim anneme de kızkardeşime de mesaj attım. En güzel yaşamamız gerekrn zamanı mahfediyolar. Bize uymayabilir değer yargilarimiza giyindi tarzı tavrı ama sonuçta kardeşim seçti onu. Hayatı küçük de değiller . Beni de dramaya dahil etmek istiyorlar. Amcamlar görmüş, rezil olduk diyo kızkardeşim
Allah gelininize sabir versin şimdiden. “Aci içinde olmak” beni acayip tetikleyen bir tanım. Mutaassip ailelerde ailenin en ufak bir isteğine karşı çıkarsan böyle garip garip şeyler söyleyerek üzerler seni. Yok çok aci cektim, yok bunun hesabını öteki tarafta biz de vereceğiz, yok gözüme uyku girmedi agladim. Çok kötü. Sakin karışmayın, hatta sizinle bununla ilgili konuşmalarına da izin vermeyin.Selamlar. Geçen hafta sonu erkek kardeşimin nikahı oldu. Daha öncesinde gelinin giyeceği gelinlik hakkında annem kardesime çok açık olmasın uyarı yapmış. Bilmiyorum neler geçti aralarında. Nikah günü ben gayet her şey güzel geçti diye düşünürken kızkardeşim (o da açık öğretmenlik yaptı şu an bebeğini büyütüyor ) Annem gelinliği nikah günü takmış grlinlikte yani çok açık değil ama göğüsleri normalden büyük olunca baya sıkışmış gözüküyordu . Eliyle düzeltti oturunca annem kızkardeşim acı icindeletmis ben dün öğrendim. O akşam ben paylaşım yaptım sosyal medya dan wattsapdan bana paylaşma demişlerdi tepkiymis benim alanım paylaştım. Dünde kızkardeşim mesaj çekmiş annem sana kırgın haberin olsun. Beni rahat olmakla suçluyorlar çok sinirlendim anneme de kızkardeşime de mesaj attım. En güzel yaşamamız gerekrn zamanı mahfediyolar. Bize uymayabilir değer yargilarimiza giyindi tarzı tavrı ama sonuçta kardeşim seçti onu. Hayatı küçük de değiller . Beni de dramaya dahil etmek istiyorlar. Amcamlar görmüş, rezil olduk diyo kızkardeşim
ailesi gelinlerinin tombik memelerini belli eden gelinlik giymesi yüzünden kahrolmuslar, cok aci cekmisler. cok utaniyorlarmis tembihlemisler "kimse paylaşmasın, gormeyenler bilmesin" diye. konu sahibi de whatsappa atınca ailesi ona küsmüş
Aro sizden bacılarGelinleri memeleri açık bir gelinlik giyinmiş, bu aile de töremiz nomısımız var demiş ve düğün fotoğraflarını paylaşmamışlar. Konu sahibi düğün fotoğrafı paylaşınca annesi gelinin memelerini herkes gördü diye kahrolmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?