Erkek kardeşimin eşinin gelinliği

Hala böyle gelinin giyimine karisan cahil aile tipleri varmi yahu? Allah geline sabir versin ama inaniyorumki zaten hepinize gerektigi gibi davranip uzaklasir aileden.

Anne ve kızkardeşin evlerden ırak kaynana görümce ..sakın onlara uyma .. sen yeğeninle mutlu hala yeğen olurken onlar toruna yeğene hasret iki şeytan olarak hayat sürecek muhtemelen berbat bir kafa yapısına sahipler çünkü

Benim de gelinligim onlara göre biraz açıktı , kaynanam ayılıp bayıldı, sonra eltim daha açığını giydi daha beter ayılıp bayıldı ama alıştı. Gidip türbanlı gelin alsaymış anneniz , hayatının en özel günlerinden biri ve birileri çıkıp baltalıyor. Yeminle elimi gırtlağına geçiresim geliyor bazılarının.

Şimdi daha mı iyi oldu, ekstradan 3K kişi daha konuyu görüntülemiş. Düğünde o kadar insan yoktu. Konu sahibi annesini ve kardeşini protesto etmek için burada fotoğraf paylaşmalı bence Biz de ordan acıyı ölçeriz.

Annende kardesınde narsist ve bencil...Onlara sen de gelın hanımda sınır çizsin...Herkesin aklı var fikri var ...Bu nasıl bir yobazlıktır yaa...İmkanlar olsa taslayacaklar onlar gibi düşünmeyen insanları...

Konu sahibi anneniz şişman bir kadın di mi ? E Eylulumsvd

Kendi vücudundan memnun olmayan başkasına takar çünkü

Allah kıza sabır versin inşallah kv ve görümcek iyle görüştürmez kardeşinizi

Bu din değil dindarlık değil bi geline bile kötü bakan sapıktır.

Benim memelerimde iri, görümcem düğünde gelinliğimi çekiştirdiğim zaman göğüslerin gayet güzel saklama bırak demişti hdısjs linçlenmeyeceksem kendisi çarşaflıdır. Ama yakışana da yadırgamaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…