- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.094
- 598
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Herkesin yasami cok kolay sartlarda degil bazilari ekmeginin pesinde ben benden ekmek kapisi bulmaya calisan ihtiyac sahibi gayet saygili duzgun biri olarak goruyorum saygisizliginida gormedim gonlunude kirmam nasip nereye kadarsa oraya kadar beraber yurucegiz x le deyinKızlar sinir oldum. Erkek kardeşimin bir sevgilisi var. Yeni tanıştım sayılır. İlk günden beri de çok iyi davrandim. Sevdim de iyi bir kız olduğunu düşünüyorum hala. Ama beni rahatsız eden bişey var. Yarım gün çalışıyorum. İşe gittiğimde küçük bebeğim için eve bakıcı geliyor. Bakıcı 30 yaşında bekar bir bayan. Ben çok seviyorum çokta memnunum. Gelin görün ki kardeşimin sevgilisi bu kıza kafayı takmış. Durduk yere sorular : "bakıcı gelip gidiyor mu hala abla? " veya "bence başka birini bul abla guven olmaz. Ah keske benim akrabalarimdan biri baksa " görmezden geldikçe saçmalamaya başladı. Geçen hafta kardeşim ben annem ve bu çok sevdiğim bebeğime bakan kız bi pikniğe gitmiştik. Kardeşim dönüşte aman abla sevgilim sorarsa bakıcı burada yok dedim ben. Sen ağzından kaçırma dedi.
Yani ben mecbur muyum sürekli bu Saçmalığı dinlemeye yeter ya. Ki kız çok efendi namuslu bir kız. Yetim zaten kimi kimsesi de yok valla car diye açacağım ağzımi o olacak en sonunda .
Ben diğer üyelerden farklı düşünüyorum. Biz kadınız, hissediyoruz, seziyoruz. Kimse kıskandığı için birini işinden etmek istemez, o kadar kötü kalpli mi yani? Kıskanır normal karşılarım ama bence kız bakıcıdan iyi şeyler sezmiyor, bir de bu açıdan bakın
Karışmaya hakkı yok zaten onda hemfikirim. Konu sahibi de işten çıkarsın demiyorum. Ama kızın penceresinden de bakmalı, bakıcıya sonsuz güvenmemeli. Ben yerinde olsam bakıcıyı gözlemlerdim, özellikle kardeşimin yanındayken. Eğer kız haksızsa o zaman ağız payı verirdim. Hayırlısı.Ne sezecek ya ne kolay insanlara ithamda bulunmak. Kız kendi işinde gücünde demekki o da bayılmıyodur milletle uğraşmaya ne kadar zor bir iş ve büyük sorumluluktur bakıcılık bi fikriniz var mı? Elin kezosu da gelsin kıskansın bıdı bıdı etsin. Dış kapının dış mandalı daha ortada fol yok yumurta yok. Büyük hadsizlik ağzının payı verilmeli.
Millet ekmek peşinde kardeşinin sevgilisi de huzur azginliginda. Bu kadar basit mi insanı işinden etmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?