Erkek kardeşimin sevgilisi bakıcıma takmış

Bakıcı işinden mi olsun yani. Sırf o kıskanıyor diye. Çok sinirlendim. Yetim demişsin bir de. Günahı 30 yaşında bekar olması mı? İnsanı çıldırtırlar cidden.

Hem sevgilisini hem de sizin bakıcıdan olan memnuniyetinizi kıskanıyor herhalde...

Bakıcı yaş olarak kardeşinize yakınsa, onunla arasını yaparsınız diye korkuyordur...

bu devirde kimsyee güven olmaz o ayri bi konu
ama kardesinin sevgilisi ya kiskaniyo bakiciyi ya da bi acigini gordu siz yine de bi gozleyin
malum bakici rezilliklerini haberlerde goruyoruz
kardesinin sevgikisine de cek binkenara senin ne alip veremedigin var benim bakicimla deyin tanisiyomusunuz neyin oluyo bu kadar taktin deyin

Sizde hata neden ağzının payını veremediniz oldu olacak yediğinize içtiğinize de karışsın haspam.

Herkesin yasami cok kolay sartlarda degil bazilari ekmeginin pesinde ben benden ekmek kapisi bulmaya calisan ihtiyac sahibi gayet saygili duzgun biri olarak goruyorum saygisizliginida gormedim gonlunude kirmam nasip nereye kadarsa oraya kadar beraber yurucegiz x le deyin
Essek degilse anlar heralde

Kiskancliga bise diyemem karakterdir yapidir lakin o duygu ile baskasinin ekmegine isine namusuna laf eden kotuleyen sebep olmaktan korkmayan insan tehlikelidir benim gozumde
Herkes kiskanc olabilir o baska ortada birsey yokken o duygu ile baskasini zorda birakacak durumlara yonelmek baska

Ben diğer üyelerden farklı düşünüyorum. Biz kadınız, hissediyoruz, seziyoruz. Kimse kıskandığı için birini işinden etmek istemez, o kadar kötü kalpli mi yani? Kıskanır normal karşılarım ama bence kız bakıcıdan iyi şeyler sezmiyor, bir de bu açıdan bakın

Ayy gıcık oldum iyi niyetli olan bir kız bakıcının ekmegiyle oynamak istemez hem de daha sevgiliyken size bunu söylemesi zaten çok abes.
Ben olsam seni ilgilendirmez benim bakıcım tanımadan yargılama deridim sanırım.
Ağzına neden laf veriyorsunuz ki evli değil gelecegi bile yok kardeşinizle daha sevgililer.
Kıskanması ayrı bir şey zaten.
Dikkat edin bu tür insanlara yarın da sizin arkanızdan da kardesinize başlar ay bu ablanı değiştirelim diye.

Ben diğer üyelerden farklı düşünüyorum. Biz kadınız, hissediyoruz, seziyoruz. Kimse kıskandığı için birini işinden etmek istemez, o kadar kötü kalpli mi yani? Kıskanır normal karşılarım ama bence kız bakıcıdan iyi şeyler sezmiyor, bir de bu açıdan bakın

Ne sezecek ya ne kolay insanlara ithamda bulunmak. Kız kendi işinde gücünde demekki o da bayılmıyodur milletle uğraşmaya ne kadar zor bir iş ve büyük sorumluluktur bakıcılık bi fikriniz var mı? Elin kezosu da gelsin kıskansın bıdı bıdı etsin. Dış kapının dış mandalı daha ortada fol yok yumurta yok. Büyük hadsizlik ağzının payı verilmeli.

Kardesinizin sevgilisiyle ne bu samimiyet.hata sizde kusura bakmayin.isteme nisan olacagi kesinlesmeden tanismayin.gorusmeyin.hayatiniza dahil etmeyin bence.insanlara yüz verince astarını istiyorlar çünkü

Önce kardeşinizle konuşun. O halledemiyorsa kıza sert çıkın ama bir abla gibi. O da çok büyük değildir sanırım. Ama çok Sinir oldum ya. Bu dünyada herkes uçkurunun peşinde değil, ekmeğinin peşinde olanlar da var. Rahat bıraksın kızı.

Karışmaya hakkı yok zaten onda hemfikirim. Konu sahibi de işten çıkarsın demiyorum. Ama kızın penceresinden de bakmalı, bakıcıya sonsuz güvenmemeli. Ben yerinde olsam bakıcıyı gözlemlerdim, özellikle kardeşimin yanındayken. Eğer kız haksızsa o zaman ağız payı verirdim. Hayırlısı.

Aman o da bulamamış kimi kıskanıyor.
Senin bakıcınla erkek kardeşin ne kadar samimi olabilirki.O böyle giderse çok bunaltır kardeşini.Bu kadar kıskançlık iyi değil.

O kıza da kardeşinize de kesin bir dille had bildirmeli, taviz vermemelisiniz bence. Elalemin hasta ruhlu, takıntılı kızları kimsenin hayatına bu şekilde salça olmamalı. Yüz vermeyin. Kıskançsa kendi sorunu, otursun evinde kendi başını yesin. Bir de milletin bakıcısına kadar karışır, huzur bozarlar, hadsizliğe bak.

Kiz kiskaniyor belli ki neden kiskaniyor hakki degil vs diyemem dogal seyler ama kizla siz konusun neden ona karsi tepkilisin diye bakalim ne diycek kiskanmamasi gerektiginide anlatin belki sonrasinda frenler kendini bu konuda acikcasi siz anneniz kardesiniz ve bakicinin piknige gittigi durumda kiz arkadasinin yerine kendimi koydum hani ben neden orda degilim diye dusunurdum:) hayatimizdaki kisiyi kiskanmak icin de illa evli olmamiza gerek yok evlendim artik hakkim var sevgiliyiz hakkim yok durumuda sacma bi dusunce en iyisi kiz arkadasla konusmak bastan sevmissiniz zaten kizi demekki icindeki duygulara engel olamamis

Millet ekmek peşinde kardeşinin sevgilisi de huzur azginliginda. Bu kadar basit mi insanı işinden etmek

Aynen katıluyorum
Bu zamanda iş bulmak kolay değil
Namusuyla ekmek parası kazanan bir insanın şımarık, dangalak bir kız yüzünden ekmeğinden olması vicdansızlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…