Erkek kardeşimin sevgilisi bakıcıma takmış

Canım evet haddi değil ve müdahil oluyor haklisin ama önce kardeşine onunla alakalı bir durum olmadığını söylemelisin kızda bir daha sana derse uygun bir dille kırmadan bizim bakicidan içimiz rahat güveniyoruz o yüzden lütfen bu konuyu tekrar açmayalım diyebilirsin ama bence carlama hele ki kötü niyetli değilse uyar yeter..

Piknik olayı bana çok saçma geldi.
Dışındaki durumlarda haklısınız çocuğunuza istediğiniz kişiye baktırırsınız kimsenin hele hele de kardeşinizin sevgilisinin gık demeye hakkı yok bu doğru. Ama piknik olayı bana ters geldi açıkçası. Normal durum olsa tamam, medeniyet orucunda değiliz çok şükür ama sevgilinin kıskandığını bile bile yalan söyleyerek o kişiyle bi yere gitmek bana hoş gelmedi. Sanırım bakıcının değilde,kardeşinizin falsosu var ondan takıntı olmuş sevgilide bakıcı meselesi.

Nisanlisi diil bisi degil bi sussun.

Hangi hakla size mudehale ediyor karisiyor akil veriyor.
Senin cocugun olunca kendi akrabana baktirirsin de.

Son düzenleme:
Tipik "aşkitomu elimden alacak" davranışı.
Hiç oralı olmayın siz memnunsanız bitmiştir.
Henüz aileye dahi girmemiş bir kadının (ki girse de müdahale edemez) kendinde bu cüreti nasıl bulduğuna şaştım.
Ona buna güven olmaz diyenlerin en güvenilmeyecek insanlar olduğunu düşünmüşümdür hep.

Sebep sormadınız mı?
Neymiş bakıcınızla derdi?
Ben olsam hayırdır nesinden rahatsız oldun derdim yani. Ki sanmıyorum siz yokken bakıcıyı gördüğünü ve cocuğunuza bakmakla ilgili bir sorun olduğunu. Ya kıskanıyor yada yerine akrabasını almanız için yapıyor.
Bir daha konusu açılınca sebep sorun,mantıklı makul bir sebebi varsa konuşsun,yoksa haddini aşmasın çenesini kapatsın.

kardesınızın sevgılısın kardesınızı bakıcınızdan kıskanıyor cok net..

çokdoğal değil mi kıskanmış olması ? sonuçta kardeşinizle de aynı ortamda bir arada bulunuyor, ben olsam ben de istemem valla

Belli ki sevgilisini kıskanıyor, çok çektirmez inşallah kardeşine, hayırlısı

rahatsız edecek bir hareket gorduyse siz yokken bir sorun üstüne gidin derim.
ama sadece yersiz bir kıskançlıktan oteyse yaptığı ayıp.
kardeşiniz burda olduğunu soyleme dediğine göre kıskançlık gibi duruyor.
kadını işinden edecek dereceye getirmesi saçmalık.kardeşiniz belliki sıkıntı yaşayacak bir süre.
kıskançlığı anlarım ama bir noktaya kadar.amaç karşı tarafa zarar verecek boyuta gelirse tavrinizi koyun.
kardesinizle konuşun gerekirse anlatsın durumu diyeceğim ama o daha kendi durumunu anlatamıyor.
en iyisi siz anlatın durumu.biz memnunuz gayet iyi bir kız değiştirmek gibi bir niyetim yok gibisinden.kıskançlık boyutuda kardeşinize düşüyor siz bişey yapamazsınız.

İlk okurken aman abla güven olmaz fln bebeğinize kötü bakıyor demek ki siz görmüyorsunuz sandım sonra piknik bakıcı burda yok dedim fln sevgilisini kıskanıyor demek ki eğer mevzu kardeşinizi kıskanmasıysa dikkat edin bakıcıya boş yere iftira fln atarsa kötü bakıyor diye ama önce iyice derinden derine tatlı tatlı konuşun bakıcıyla tam sorununu anlayın iş büyümeden

Birde sizde bebek var evlisiniz ve baska bir eviniz var anladigim yani kardes de erkek muhtemelen okul var,is var gezme tozma vs bu kardes size ne siklikta geliyorki bakiciyla ne kadar yanyana kiz bu derece rahatsiz olmus
Kaldiki ben dugun nisan gibi resmiyetler olmadan bu kiz erkek arkadaslarin cok aileye karismasina sicak bakmiyorum sonra is ciddiyete binince sevgililikte herkes verdigi tavizlerden rahatsiz olup gecimsizlik cikiyor b..u cikiyor en guzeli saygili bir mesafe

Dipnot:Onceki konunuzada baktim anneniz bu evlenirse ev kizi olur calismaz ayir onlari falan demis siz birazda kiza anneden dolayi dolmussunuz gozunuze batiyor sanirim mesafeli aralikta olmak bence herkes icin iyi olur bu noktada

Son düzenleme:
Erkek kardesinizi bakicidan kiskanmis belli ki..

Bu ne densizlik ya? Şimdiye dek cevabını vermiş olmalıydınız bence. Ona ne ki? Sevgilisini bakıcıdan kıskanıyorsa o zaman adamı sokağa hiç çıkarmayacak çünkü dışarıda birbirinden güzel bir sürü kadın var. Kocasını böyle başka kadınlardan kıskanan ezik kadınlara söylediğim şeyi buna da söyleyeyim, madem kocan/sevgilin bu kadar kıymetli o zaman al fanusa kapat dışarıdaki millet de rahat etsin. Car car kimsenin başını yemez böylelikle.

Bir de kişi kendinden bilir işi derler, bakıcıyla ilgili aklına gelen şey evdeki erkeği ayartmasıysa demek kendisi bakıcı olsa evdeki erkeği ayartacaktı yani, öyle mi? İnsanın fikri neyse zikri de odur. Saçmalamanın daniskası işte. aklına gelen ilk fesatlık senin biliç altında yatan şeydir derler, anlatabildim umarım.

Ayıp ya, dış kapının dış mandalı. Özür dilerim ama bazı kızlar hakikaten kezban galiba.

Bakıcı öyle çok kolay bulunan bir şey de değil yani okudukça sinirleniyorum. Hayattaki tek başarısı evlenecek erkek bulmak olan bir kadın tabi kıskanır evdeki bakıcıyı. Siz hiç takmayın, haddini de bildirin.

Elalemin bakıcına laf edeceğine önce kendi sevgilisine baksın. Sevgilisinin rahatsız olduğunu bile bile bakıcının olduğu pikniğe giden de sizin erkek kardeşiniz. Ha eğer kardeşinizin önceden bi hatası, falsosu olduysa ve bu yüzden bakıcıya kafayı taktıysa bu sevgili, o zaman güvenmediği adamla ilişki yürütmeye çalışacak kadar zavallı olmasın, onursuz olmasın eğer güvenmiyorsa.

" 30 yaşında bekar kadın" ya kesin yolludur mazallah kardeşinizi ayartır falan sonra sizin çokbilmiş gelin hanım sevgilisiz kalır havar komşular havar.

Gelin adayınız obsesif ve kıskanç.Allah kardeşinize yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…