Sivilceli Ciltler erkek kardeşimin sivilce problemi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

merwebjk

Olduğu kadar olmadığı kader..
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2010
147
16
68
Bayanlar 18 yaşnda erkek kardeşim var.yüzünde, sırtında hatta boynunda bile sivilceler var. bunlar yüzünden dışarıya bile çıkmak istemiyor, zorla utana sıkıla çıkıyor. :KK43:cildiyeye gitmişti. jel ve hap verdi doktor fakat işe yaramadı.ve bu sivilceler küçük değil büyük kırmızı şişlik şeklinde ve uçları beyaz iltihaplı gibi.önerebileceğiniz şeyler varsa bekliyorum

Benimkinin de vardı doktora tekrar gitsin ve daha etkili bir şey isteyin uzman doktor olsun ama. Jel falan değil de tek bir hap verirse çok etkili geçer. Benim erkek kardeşimin öyle geçti şuan hiçbir şey yok senelerdir geçmiş olsun

Merhaba benim cildim hem karma hemde hassas yüzümde hemde sırtımda çok fena sivilce ve siyah nokta lekeler çiller ne ararsan vardı ve özellikle böyle ağrılı sivilceler çene kenarında ve burnumun kenarında sıksamda sıkmasamda orda öyle kalıyordu ve onu bile söndürdü inanamadım 1 haftada söndü LR WORLD cilt ürünleriyle kuruttu resmen ürünler Almanyadan gelior ve gerçekten 26 yaşıma kadar sivilce ile cebelleştim en sonunda kurtuldum.Eğer kullanmak istersen .... adresinden veya LR .... facebook ekleyip bilgi alabilirsiniz.ben sürekli foruma giremiorum çalıştığım için o yüzden mail adresi ve facebook verdim.
resimlerdende görebilirsiniz cnm farkı bendeki hem sivilceleri kuruttu hemde lekelerin rengi açıldı 15 günlük kullanımda...

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgili arkadaşlar ben de LR iş ortağıyım, LR Aloe Vera ürünlerinin neredeyse hepsini bizzat kullanıyorum, benim kullanmayıp arkadaşlarımın kullandığı diğer birçok ürün hakkında da bilgi sahibiyim. Microsilver sivilce kremi ve yıkama jelini ergenlik sivilceleri olan kızım için kullanıyorum, ilaç kullanmak zorunda kalmadan inanılmaz sonuçlar alıyoruz. Ayrıca eşim için şampuandan traş ürünlerine kadar birçok ürün kullanıyoruz, LR dışındaki kişisel bakım market alışverişini bitirdik. Annem için Diamond krem serisi muhteşem oldu. Ben ve arkadaşlarım için Serox ile resmen botox etkisi yaratıyoruz. Yüksek kalitedeki Saç ürünleri ve Makyaj ürünleri anlatmakla bitmez... Yüksek teknoloji ürünü olan Alman harikası LR ürünleri ile ilgili bilgimi ihtiyacı olan ve ilgilenen herkesle memnuniyetle paylaşırım ve ihtiyaca göre kişiye özel ürünler önerebilirim. Arzu edenleri de direkt LR iş ortağı yapabilirim. Özellikle uzun vadede çok karlı bir iş teklifi olduğunu düşündüğüm için kendim de girdim. Zaten bir kere ürünlere alışan bir daha vazgeçemiyor. Bu durumda LR iş ortağı olarak ürünleri geliş fiyatından almak oldukça avantaj sağlıyor. Ancak öncelikle ürünler hakkında bilgi sahibi olmak önemli. Arzu edenler buradan mesaj yazabilir veya cep telefonunuzu bırakırsanız size geri dönebilirim. Hangi şehirde olduğunuz önemli değil, işlemler internet ve telefon üzerinden çok kolaydır. Güzellik, sevgi ve ışıkla ...

canım benim kardeşimin ergenlik sivilceleri vardı
düzenli bi şekilde imex adlı kremi kullandı
şu an hiç kalmadı başarılı bi şekilde tedavi etti krem

Back
X