- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
- Konu Sahibi benyazarken
Erkek beyni her yaşta her daim ayni çalışıyor demekki kizKız yoksa aynı okuldamıydıkHepsimi aynı yaa töbe töbe
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek beyni her yaşta her daim ayni çalışıyor demekki kizKız yoksa aynı okuldamıydıkHepsimi aynı yaa töbe töbe
![]()
Ne utanmistik ya utandirmislardi![]()
O niyeki giz1999-2000 yıllarında istanbul üniversitesinde kızlara ped dağıttırıyolardı
o zamanlar çok zor dönemlerdiO niyeki gizo yaşa gelmiş ne gereği var kiii
![]()
amaç neymiş ben anlamadım halao zamanlar çok zor dönemlerdi
erkek arkadaşlarımızla grup halinde kampüste yürürken kızın biri ped vermeye çalışyordu.
amaç neymiş ben anlamadım hala![]()
Ay kıyamamm balon yapıp patlatıyordur belki be, özenmiştir arada cebinden düşürme numarası falan yapıyordur arkadaşlarınaAlma sabinin günahını
çok iyiymiş (!)İstanbul üniversitesinin modernizm anlayışı...
Genelde o yaşta erkekler makara olsun diye arkadaşlar arasında alıp inceleyebiliyorbenim arkadaşlarımin hepsinin cüzdanında vardı bi tane nasıl oldu bilmiyorum bi ara dönüp dolaşıp benim cüzdanıma biel girmişti o yüzden hemen yargılamayın dalga geçer bir şekilde sorun illa sorucaksanız
Okulda dağıtmasınlar bizede ped dağıtmışlardıOkulda bütün erkekler peşimize düşmüşdü bakalım diye
![]()