Erkek kardesinizin esi tarafindan kiskanildiniz mi?

Buktbn

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
171
103
18
33
Arkadaslar merhaba kardesim gecen sene evlendi ve esi beni inanilmaz kiskaniyor kardesimden ve erkek kardesimin bana karsi davranislari cok degisti artik yabanci gibi davraniyor bana ve ben cok uzuluyorum gorumce olarak goruyor beni gorumcesini bu sekilde kiskananlar varmi ben ilk defa bizim gelinde gordum boyle birsey ve size sormak istedim..

geneli kıskanıyor ne yazık ki.Allahlarından bulsunlar

Amin allah islah etsin bunlari ne isterler kardeslerin arasini acmaktan niye byle birsey yaparlar ben sasiriyorum

Görümcemin kendisi dengim değildir.
Neden kıskanıldığınızı anlamadım.
Belki de o sizi sevmediği için kıskanıldığınızı sanıyorsunuzdur.

Sevmeyebilir ama kardesiminide benden uzaklastirmasi dogrumu sizce sizde oyle mi yaptiniz denginiz degil diye esinizide kardesine karsi doldurdunuz mu

merak etme bize nikah dusmuyor diyecen oylelerine..... allah akil fikir versin .ben oylelerine koca manyagi diyorum.

Sevmeyebilir ama kardesiminide benden uzaklastirmasi dogrumu sizce sizde oyle mi yaptiniz denginiz degil diye esinizide kardesine karsi doldurdunuz mu
Yooo hiç kimseyi doldurmadım doldurmam da.
Denk olmadığımızın kocam da görümcem de farkındadır zaten.

Normalde sacmalik. ben yasamadim ama burada okuduklarimdan gördüğüm bi de hadsiz görümceler var. esinden cok kardesi onunla ilgilensin, gezmelere tatillere gotursun isteyenlerden degilseniz normal degil.

Hayir kesinlikle degilim uzakta oturuyorum uc saat bi uzakliktayiz gittigimde hosgeldin deyip yigenlerini arayip sormasi cocuklarim kucuk daha artik onlari bile arayip sormuyor esi cok kiskanc ve bana hosgeldin demesine bile karisiyor bende biraktim kendi hallerine uc dort aydir konusmuyoruz kardesimle aramiyor bende aramayi biraktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…