Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi canım kese göründü mü kalp atışı duyuldu mu? Bir de sen kaç yaşındasın o da önemli ben oğluma hamile kaldigimda 28 yaşındaydım ve yumurta genç yastayken spermi onarabilme gücü olabiliyormuş şimdi yaşım 34 çok istiyorum yeniden hamile kalabbilmeyi düşük çok üzdü beni ama ben inaniyorum sen inşallah sağlıcakla doguracaksin eşin tedavi olurken hamile kalmışsın cunku. Allah'ım kimsenin kucağını boş birakmasin isteyen herkese aratmadan nasip etsinYüzde 33 tü bizimde.2.5 ayı biraz geçince test yaptik 26 çıktı ama testten önce hamile olduğumu öğrendim.Evet istanbulda Avrupa yakasında araştırın cok iyi bir ürolog
Amin Allah bağışlasın oğlunuzu.Cok gecmis olsun bende zor zahmet tüp bebekle hamile kalıp kürtaj olduktan sonra mahvolmuşum psikolojik olarak hala onun icin ağlarken hamile oldugumu ögrendim hic beklemiyordum Allah inşallah sağlikla doğum yapmamıda nasip ederÇok iyi canım kese göründü mü kalp atışı duyuldu mu? Bir de sen kaç yaşındasın o da önemli ben oğluma hamile kaldigimda 28 yaşındaydım ve yumurta genç yastayken spermi onarabilme gücü olabiliyormuş şimdi yaşım 34 çok istiyorum yeniden hamile kalabbilmeyi düşük çok üzdü beni ama ben inaniyorum sen inşallah sağlıcakla doguracaksin eşin tedavi olurken hamile kalmışsın cunku. Allah'ım kimsenin kucağını boş birakmasin isteyen herkese aratmadan nasip etsin
Yaaaaa bu süper haberrrrrrBal0ncuk canım hamileyim galiba sabah test yaptım çok silik bir çizgi çıktı
Aa tebrik ederim canım ben yeni gördümBal0ncuk canım hamileyim galiba sabah test yaptım çok silik bir çizgi çıktı
Ayy bak inşallah umut olacaksın birilerine morfoloji 0 Ken hamile kaldin. Allah ol derse oluyor vakti zamanı var demek kiBal0ncuk canım hamileyim galiba sabah test yaptım çok silik bir çizgi çıktı
Bugün cumartesi sağlık ocağı kapalı diye vermedim ama pazartesi ilk iş vereceğim inşallah kanda da çıkarYaaaaa bu süper haberrrrrr
Kan verdin miiiiiii
İnşallah. Ne vesile oldu bilmiyorum ama biz tüp bebek planı yaparken Rabbimin bizim için bir planı varmışAyy bak inşallah umut olacaksın birilerine morfoloji 0 Ken hamile kaldin. Allah ol derse oluyor vakti zamanı var demek ki
Testini atsana canım bakalim. Devlet hastanelerinin acillerinde de beta baktırmak istiyorum deyince bakıyorlar iki saate cikiyorBugün cumartesi sağlık ocağı kapalı diye vermedim ama pazartesi ilk iş vereceğim inşallah kanda da çıkar![]()
Esin kür ya da ilac vitamin gibi şeyler kullandı miİnşallah. Ne vesile oldu bilmiyorum ama biz tüp bebek planı yaparken Rabbimin bizim için bir planı varmış![]()
Bunu bilmiyodum ama pazartesi gününe kadar artsın biraz. Eşim geçen ay çörekotu yağı ve çoban çökerten kullandı ben de rahim filmi çektirdim rahim ağzın çok dar demişti doktor. Eşimin değerleri bu şekilde çıkıyorduTestini atsana canım bakalim. Devlet hastanelerinin acillerinde de beta baktırmak istiyorum deyince bakıyorlar iki saate cikiyor
Yok canım gebelik testine bakalım dedim. Benim eşim de keçiboynuzu vitamin falan kullanıyor iki aydır ama sonuç alamadık bir turluBunu bilmiyodum ama pazartesi gününe kadar artsın biraz. Eşim geçen ay çörekotu yağı ve çoban çökerten kullandı ben de rahim filmi çektirdim rahim ağzın çok dar demişti doktor. Eşimin değerleri bu şekilde çıkıyordu
Ay inşşşşBugün cumartesi sağlık ocağı kapalı diye vermedim ama pazartesi ilk iş vereceğim inşallah kanda da çıkar![]()
Sabah namazinda yaptım kuruduğu için yayılmış gibiYok canım gebelik testine bakalım dedim. Benim eşim de keçiboynuzu vitamin falan kullanıyor iki aydır ama sonuç alamadık bir turlu
Benim eşim de kullandı onları hiçbir değişiklik olmadıYok canım gebelik testine bakalım dedim. Benim eşim de keçiboynuzu vitamin falan kullanıyor iki aydır ama sonuç alamadık bir turlu
Kötüyü çağırmak istemiyorum ama korkuyorum sevinemiyorumAy inşşşş
Canım var inşallah yaa çok net çizgi. Ovulasyon la takip ettin mi yumurtlamanin kaçıncı günü ya da adetine kaç gün var. Çok soruyorum ama anliyorsundur sen beni çoğumuz birbirimize yakın şeyler yasiyoruzHa pardon atayım
Sabah namazinda yaptım kuruduğu için yayılmış gibi
Sor canım cevap vermeye çalışırım inşallah ben de buraya çok araştırdım buradaki insanlar sayesinde öğrendim. Ovülasyon testi yapmadım adetlerim düzenli olduğu için takvim indirdim onla hesapladım. Rahim filmi çektirdikten sonra doktor 1 hafta ilişki yok dedi ilişki yasağı salı günü bitti benim yumurtlama perşembe günüydü salı ve perşembeyi değerlendirdik. Ben belimin altına 2 yastık koyup yarım saat kadar yatttim. Adetim 2 gün gecikti şuanCanım var inşallah yaa çok net çizgi. Ovulasyon la takip ettin mi yumurtlamanin kaçıncı günü ya da adetine kaç gün var. Çok soruyorum ama anliyorsundur sen beni çoğumuz birbirimize yakın şeyler yasiyoruz
Canım hamileyim dün evde erken gebelik testi yaptım çıkmadı şimdi acile gittim kan verdim çıktı yumurtlamanın 11. Günü değerim 16 henüz inşallah düşük kürtaj falan olmaz elim ayağım titriyorAdetten 3 gün önce test yaptım ama silik çizgi bile çıkmamıştı çok net bembeyazdı