- 10 Mayıs 2018
- 92
- 27
- 3
hım anladım canım sız bi cektırın emarı ama benım sana nacizane tavsiyem kesınlıkle bı doktorla sınırlı kalmayın cunku anlattıklarına gore sankı bıraz ben doktordan yana bı sıkıntı oldugunu dusunuyorum amacı fsh yukseltmek ama daha da dusurmus. bıde gıttıgınde sor fsh yukselınce hareket sorunu cozulecek mı dıye bız tedavıye baslamadan once ıstekten zıyade sertlesme sorunu yasıyorduk ovıtrelle yanı testesteron ıgnesı kullanmaya baslayınca ole bı sıkıntımız kalmadı hatta ıstek bıle arttı dıyebılırım :) bu arada ne kadar zamandır bebek ıstıyorsunuzAynen canım bızede 1 ayda düzelir bu igneyle demişti tam tersi dahada düştü degerleri emar çekelim bi bakalım dedi bende araştırdım fostimon kullanan pek yok fazla kullanılan bi igne degil heralde eşimede yaramadı ayrıca isteksizlik yaptı igne kullanmaya başladı afedersin hiç yani ilişki istemez oldu bitti igne düzeldi sizdede oldumu bu tarz bi etki falan doktor yoktu gidemedik daha soyliycez bakalım bunları ne diyecek yoksa başka doktora gidicez sperm konsantrasyonu 6 ileri hareketlilik 20 yazıyor bu ikisi düşük dedi doktor ben pek anlamadım bunlardan ama fsh hormonu 1 in üstüne çıkmıyor
hım anladım canım sız bi cektırın emarı ama benım sana nacizane tavsiyem kesınlıkle bı doktorla sınırlı kalmayın cunku anlattıklarına gore sankı bıraz ben doktordan yana bı sıkıntı oldugunu dusunuyorum amacı fsh yukseltmek ama daha da dusurmus. bıde gıttıgınde sor fsh yukselınce hareket sorunu cozulecek mı dıye bız tedavıye baslamadan once ıstekten zıyade sertlesme sorunu yasıyorduk ovıtrelle yanı testesteron ıgnesı kullanmaya baslayınca ole bı sıkıntımız kalmadı hatta ıstek bıle arttı dıyebılırım :) bu arada ne kadar zamandır bebek ıstıyorsunuz
inşallah tatlım duzelır bı an once bebegıne kavusursun :) bızım yarın evlılık yıl donumumuz ıkı yıldır evlıyız ve ılk gunnden berı de ıstiyoruz ama bızım durum sızınkınden cok cok sıkıntılı hormonlar dusuk sperm sayısı az hareket morfolojı kotu yanı bır senemızı daha alacak gıbı tedavı o yuzden uzulme sen kafaya da takma inşallah en kısa surede hamiş kalırsın :)Aynen gidince bi sorayım çok düşük degil degerlerin sınırda 1 ay kullansan yeter düzelir demişti ama düşürmüş hiç etkisi olmamış başka doktora gideriz olmazsa eşiminde lh testesteron falan normal ama fsh sorunumuz var igneden önce isteksizlik gibi hiçbir sorun yoktu igne bitti şuanda yok ama igne kullanırken çok oldu 1 buçuk yıldır düşünüyoruz bebek sizin nekadar oldu
inşallah tatlım duzelır bı an once bebegıne kavusursun :) bızım yarın evlılık yıl donumumuz ıkı yıldır evlıyız ve ılk gunnden berı de ıstiyoruz ama bızım durum sızınkınden cok cok sıkıntılı hormonlar dusuk sperm sayısı az hareket morfolojı kotu yanı bır senemızı daha alacak gıbı tedavı o yuzden uzulme sen kafaya da takma inşallah en kısa surede hamiş kalırsın :)
amin canım ınşallah ben sana birsey soracagım bu yumurta takıbı nasıl yapılıyorSaol canım sizinde düzelir inşallah en kısa zamanda bizde evlendigimizden beri düşünüyoruz ben gittim hep rahim filmi yumurta takibi falan derken herşeyi yaptırdım baktırdım sorun yok dediler hep eşimdede düşünmedik hiç sorun olcagını bi baktıralım dedik iyiki demişiz :) nekadar erken başlanırsa tedavi okadar iyi kısmet artık bizde kavuşuruz inş hayırlısıyla en kısa zamanda bebişlerimize
ben bılmıyorum canım adı ney ama bıldıgım kadarıyla fsh yuksek olunca mıkro tese de sperm bulma sansı dusuyor dıye bılıyorumKızlar peki fsh yüksek testesteron düşük ise bu hastalığın adı ne birde mikro tese ameliyatında sprem bulma ihtimali var mı
amin canım ınşallah ben sana birsey soracagım bu yumurta takıbı nasıl yapılıyor
Cnm çok teşekkür ederim cevabın içinben bılmıyorum canım adı ney ama bıldıgım kadarıyla fsh yuksek olunca mıkro tese de sperm bulma sansı dusuyor dıye bılıyorum
ınanır mısın bu sıtede o kadar cok okudum kı yumurta takıbı vs çatladı mı gıbısı ıle ılk defa sen soleyınce anladım tam olarak nasıl yapıldıgını saol canımAdetin 5 . Günü gidiyorsun canım klomen veriyor 5 gün kullanıyorsun tekrar gıdıyorsun kaç yumurtan oluşmuş nekadar büyümüş ölçüyorlar sonrada çatlıyormu onu kontrol ediyor doktor benimki öyle olmuştu
Tam olarak ne demek bu hastalık cnmeşi hipo hipogonadizm hastası olan kimse yokmu ?
fsh,lh ve testesteron değerlerinin çok düşük olması beyindeki hipofiz bezinin çalışmamasından kaynaklı bir hastalıkTam olarak ne demek bu hastalık cnm
fsh yüksek oldugu durumda sıkıntı testis kaynaklı oluyor bunlar inmemiş testis olabilir genetik bir sorun olabilir küçükken geçirilen ateşli bir hastalık olabilirBizim de fsh yüksek testesteron düşük. O yüzden sordum cnm.
Peki cnm tese ameliyatında sprem bulma şansı varmıdır? Fazla sordum ne olur kusura bakmafsh yüksek oldugu durumda sıkıntı testis kaynaklı oluyor bunlar inmemiş testis olabilir genetik bir sorun olabilir küçükken geçirilen ateşli bir hastalık olabilir
eşi hipo hipogonadizm hastası olan kimse yokmu ?
Bizde sperm hiç yok fostimon ve ovitrelle kullanıyor eşim bizim fsh ve lh hep 0 çıkıyorBenim eşimde vardı canım fsh lh ve testesteron düşük prolaktin yüksek çıkıyordu hep bundan dolayı sperm hızı sayısıda düşüktü 1 senedir bebegimiz olmuyordu rapor çıkardılar 1 yıllık fostimon hormon ignesi verdiler vücut kendi üretemiyor hormon dışardan vercez dediler 2 ay kullandı eşim çok pahalı 400 lira her ay hem maddi hem manevi yıpratıyordu bizi bide faydası olmadı daha da düştü degerleri bıraktık başka doktora gıdelım dedik gittik önce mr çektiler hipofiz bezinde sorun varmı dıye temiz çıktı sonra 1 aylık klomen ve çinko hapları verdi bende keçiboynuzu keten tohumu yagı içirdim bol bol meyve çerez nohut yedirdim sonra ben hamile kaldım çok şükür eşimin bütün degerleride normale dönmüş siz nasıl bi tedavi görüyorsunuz şuan
Bizde sperm hiç yok fostimon ve ovitrelle kullanıyor eşim bizim fsh ve lh hep 0 çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?