Kırılacak bir şey yok. Eşin doğru demiş. Çünkü erkeklerin tartışması kısa sürede kanlı bıçaklı hale dönüşüyor.Merhaba arkadaşlar. Giris katta ki komşumuz giris kata su şişelerini koyuyor, Bizde bisikletlerimizi falan koyuyoruz. Ama sık sık bizim bisikletleri dışarı çıkarıp duruyor.En son bugün ziline basıp uyardım.
Benim asıl sorunum ben alt kattaki komşunun eşiyle tartisirken esim evde oturdu. Sesimizi duymasına ragmen çıkmadı. Sorduğumda ben gelseydim konuşma farklı şekilde ilerlerdi diye müdahale etmedim dedi. Açıkçası kırıldım. Sizce alınganlık mi ediyorum ne dersiniz
o nerede nasıl insanlarla oturduğunuza göre değişiyor. bazen zorunda kalıyorsunuz ya da siz kavga etmek istemezken karşı taraf bağırmaya başlayınca kendinizi içinde buluyorsunuz. insan muamelesi görmek için baskın ve kaba olmanız gereken ülkemizde bu mesaj bi tık saçma olmuş sankiYani bagirarak komsu kavgasi yapmak benlik bisey degil esimden de beklemezdim. Milletin kapisina kavga etmeye gitme işini kendi ailemde gormedim, ben de yapmadim hic hayatimda 32 yasimdayim.
Eşimin ortada fiziki şiddet,ağır küfür , hakaret yoksa karışmasını istemem hoş karşı cinsle hiç tartışmaya girmedim,tarzım değil uğraşmam.Eşler mevzuya dahil olunca işler hiç istenmeyen yerlere gidiyor.Siz niye tartışma gereği duydunuz ?Merhaba arkadaşlar. Giris katta ki komşumuz giris kata su şişelerini koyuyor, Bizde bisikletlerimizi falan koyuyoruz. Ama sık sık bizim bisikletleri dışarı çıkarıp duruyor.En son bugün ziline basıp uyardım.
Benim asıl sorunum ben alt kattaki komşunun eşiyle tartisirken esim evde oturdu. Sesimizi duymasına ragmen çıkmadı. Sorduğumda ben gelseydim konuşma farklı şekilde ilerlerdi diye müdahale etmedim dedi. Açıkçası kırıldım. Sizce alınganlık mi ediyorum ne dersiniz
Merhaba arkadaşlar. Giris katta ki komşumuz giris kata su şişelerini koyuyor, Bizde bisikletlerimizi falan koyuyoruz. Ama sık sık bizim bisikletleri dışarı çıkarıp duruyor.En son bugün ziline basıp uyardım.
Bisikletlerinizi dairenizin içine almaya ne dersiniz ?Kavga için gitmedim ki bende 38 yaşındayım ve hiç kimse ile kavga etmedim. Sadece sen mi koydun diye sordum. Çünkü daha önce bir bisiklet çalındı.onu söylemek icin gittim.
Sormaya gitmişsiniz hayır derlerse tamam dersiniz evet derlerse rica edersiniz koymazlar haaa anlamayan mağaradan çıkma tiplerse ne yapsanız çare olmaz sizde kendinize çözüm üretirsiniz.Milletin bir birini kolayca öldürdüğü her metrekareye 100 manyağın düştüğü ülkede çok yükselmemek gerekiyorKavga için gitmedim ki bende 38 yaşındayım ve hiç kimse ile kavga etmedim. Sadece sen mi koydun diye sordum. Çünkü daha önce bir bisiklet çalındı.onu söylemek icin gittim.
Eee tmm sizde yetiskin olarak konusabilirsiniz esinize gerek yokmus ki. Kavga mi var diyip esiniz gelse konusma sertlesirdiKavga için gitmedim ki bende 38 yaşındayım ve hiç kimse ile kavga etmedim. Sadece sen mi koydun diye sordum. Çünkü daha önce bir bisiklet çalındı.onu söylemek icin gittim.
Eşiniz mi hala ? Tanışma fırsatınız oldu mu otobüsten indikten sonra kendisiyleBen de yıllar önce otobüste koltuğu yatırma yüzünden bir adamla kavga etmiştim. Ben çocukla çiftli koltuktaydım. Eşim başka koltuktaydı.
Bizi tanımıyormuş gibi davrandı.
Önümdekiler çok ünlü bir influencer ve kocasıydı.
Maalesef hala eşim.Eşiniz mi hala ? Tanışma fırsatınız oldu mu otobüsten indikten sonra kendisiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?