Bnce seni sahiplendiğini gösterir ve aslında bı bakıma haklı sayılır yanlış anlamayın ama kuaförmu kalmadı memlekette siz bu dediğine uyun bence kaldırmıyor demekki başka bı erkeğin size dokunmasına...demek istediğim konunun büyümesine gerek yok bnce
hic zekice gelmedi fikriniz cunku maksat ipleri ona burakmamak. Burakdigi an artik avucunun icinde ve buda demek oluyorki, boyle biri bunu istiyorsa yarin nezaman oturup nezaman kalkacaginida soyleyecek.. artik o devirler cok eskide kaldı.kezinlikle dinle alakasi yok bu dupe duz kadinla erkeyin esit olmadigini ve kadina saygi gozterilmedigidir. Sen elini zadece vermek istersin onlar kolunu kaparlar hayatim. Bu kadar kolay olma ve ezdirme kendini canim yoksa asla deyerini bilmezler..:)biraz agirligini koyki asil ozaman deyerli oluyorsun.. ne kadar tam tersi oldugunu dusunsede insanlar asil HAYIR dediginde nedense baslarinin tasi oluyorsun.
kızlar, dün bakamadım buraya. yorum yapan arkadaşlara çok teşekkürler, hepsini okudum.
haklısınız aslında, bugün kuaförle başlayan yarın başka şeylere karışır. 3-4 gündür sevgilim bana trip atıyor, ve bana son söyledikleri şunlar, ben dedim ki "bu kadar kıskandığını düşünmemiştim". onun dediği: kıskanmak değil bu, ben gitme dedim, gittin sözümü dinlemedin." normalde ben onun arkadaşlarına, gittiğine geldiğine çok karışan biriyim ve çoğu zamaan da dediğime uyar. onun dediğini yapmamam ona koymuş, ama bana deseydi ki içim elvermiyor, başka erkek dokunmasın diye tamam derdim belki gitmezdim de. günah diyor hala, ona bozuluyorum. dediğiniz gibi benle el ele de geziyor, ama kendi günahlarına değil de benimkilere bakıyor. offf kafam karışık, seneye nişan düşünüyoruz ama bu gibi şeyler oldukçaa nolcak bilmiyorum..
eğer günahı o kadar biliyorsa dinimize göre arada dini nikah olmadan sizinle el ele tutuşması,vb.. falanda haram..o zaman o tür şeylere de dikkat etsin değil mi? böyle gereksiz kıskançlıklara dinimizi alet etmek hiç hoş değil.siz bilirsiniz ama taviz tavizi doğrur derler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?