- 3 Kasım 2010
- 391
- 198
- 323
- Konu Sahibi dolunay229
-
Bence bu durumun temeline inin.Neden sadece arkadasi olduğu birine hesap veriyor.Demek aile kaynakli adam bunu yaşamış yaşıyor ve ona garip gelmiyorMerhaba kızlar, direk konuya geçeyim. Sevgilimin yakın bi erkek arkadaşı var. Meraklı bir adam. Bazen Sevgilimi biz bir yerlerdeyken arıyor ve sürekli nerdesin Napıyorsun diye soruyor. Beraber olduğumuzu biliyor aslında. Ben de sevgilime herkese nerde ne yaptığımızı söylemek zorunda olmadığını söylüyorum. O da yalan mi söyleyim millete diyor yapamazmış. Bununla ilgili bir kere kavga ettik. Aştık bu konuyu derken bugün yine aynı şey oldu
Tartıştık. Yani bu kadar da aleni yaşamak zorunda mıyıZ bu ilişkiyi? Herkes biliyor sevgili olduğumuzu yani sormaya gerek var mi bu kadar anlam veremiyorum?
benim de sevgilisi olan arkadaşlarım var bu kadar neredeler ne yaparlar merak etmem yani Bana ne bu bi de erkek.
aslında erkek arkadaşımın bu kadar taviz verişi beni rahatsız ediyor. Siz De böyle şeylerden rahatsız oluyor musunuz yoksa ben mi abartıyorum? Buna benZer şeylerden rahatsız olan var mo?
Rahatsız olacak bir şey göremedim. Normal insanlar arkadaşlarını arayıp nerdesin, napıyorsun diye sorarlar normal şartlarda.
Yani Benimleyken sürekli aranması Üstelik biliyorlar benimle birlikte olduğunu üstüne basa basa nerdesin napıyorsun diye sormaları rahatsız etti bilmiyorum. Benim bir kız arkadaşım yapmıyor bunu yapamaz çünkü bazı konularda çekinirler arkadaşlarım.Neden rahatsız olunabileceğini anlamadım.
Erkek meraki diyince bambaska anladim konuyu ne kadar fesatsamMerhaba kızlar, direk konuya geçeyim. Sevgilimin yakın bi erkek arkadaşı var. Meraklı bir adam. Bazen Sevgilimi biz bir yerlerdeyken arıyor ve sürekli nerdesin Napıyorsun diye soruyor. Beraber olduğumuzu biliyor aslında. Ben de sevgilime herkese nerde ne yaptığımızı söylemek zorunda olmadığını söylüyorum. O da yalan mi söyleyim millete diyor yapamazmış. Bununla ilgili bir kere kavga ettik. Aştık bu konuyu derken bugün yine aynı şey oldu
Tartıştık. Yani bu kadar da aleni yaşamak zorunda mıyıZ bu ilişkiyi? Herkes biliyor sevgili olduğumuzu yani sormaya gerek var mi bu kadar anlam veremiyorum?
benim de sevgilisi olan arkadaşlarım var bu kadar neredeler ne yaparlar merak etmem yani Bana ne bu bi de erkek.
aslında erkek arkadaşımın bu kadar taviz verişi beni rahatsız ediyor. Siz De böyle şeylerden rahatsız oluyor musunuz yoksa ben mi abartıyorum? Buna benZer şeylerden rahatsız olan var mo?
Aynen beni düşündüren bu. İşler ciddiye gidince de aynı şeylerİn yaşanması KorkutuyorBence bu durumun temeline inin.Neden sadece arkadasi olduğu birine hesap veriyor.Demek aile kaynakli adam bunu yaşamış yaşıyor ve ona garip gelmiyorArkadaşı sorun ediosaniz ailesini her türlü sorun edersiniz
Sevgilimin Yanımda olduğunu Bile bile soruyor resmen adam biraz cıvık açıkçası. Sevgilim bu sefer benimle olduğunu söylemedi mesela bu adam gülüyor biliyor aslında. E o zaman ne soruyorsun dimi? Saçma bi insan diyorum sevgilime oysa o benim saçma davrandığımı düşünüyorErkek meraki diyince bambaska anladim konuyu ne kadar fesatsamErkegin meraki kadindan kotudur ama meraki ne boyutta bilemem.Yani herseyimi merak ediyo soruyo yoksa arayip nerde oldugunumu ogreniyo.
Tamam da sevgiliniz sizinle olunca arama yasağı mı geliyor? Sizinle olduğu zaman arayınca ne oluyor? Gerçekten anlamadım sorununuzu.Sevgilimin Yanımda olduğunu Bile bile soruyor resmen adam biraz cıvık açıkçası. Sevgilim bu sefer benimle olduğunu söylemedi mesela bu adam gülüyor biliyor aslında. E o zaman ne soruyorsun dimi? Saçma bi insan diyorum sevgilime oysa o benim saçma davrandığımı düşünüyor
Hal hatır sormasından rahatsızım demedim.Sevgilinizle uyuşturucu kaçırıyor, cinayet mahalinde falan mı bulunuyorsunuz?
neden bu kadar rahatsız oldunuz, ‘nerdesin, napıyorsun’ sorularından?
adam bir şeyi bölüyor olsa diyeceğim, sevgiliniz dur bir dk arkadaşım arıyor diyip telefon açmıyordur diye umuyorum.
Öyleyse adamın hal hatır sormasından daha büyük dertleriniz olmalı.
Sevgilisiyle birlikte olabileceğini bile bile mi arayıp nerdesin napıyorsun dersin? Mesela arkadaşının doğum günüdür ve bilirsin nerde olduğunuben de yakın arkadaşlarımı aradığım zaman neredesin, napıyosun derim genelde.
bana tuhaf gelmedi. kimseden de böyle bir tepki almadım henüz.
Arayabilir tabi Hal hatır sorar ama nerdesin diye sormasına gerek yok üstelik nerde olduğunu biliyorum der gibi gülerek ima etmesi rahatsız etti size normal gelebilirTamam da sevgiliniz sizinle olunca arama yasağı mı geliyor? Sizinle olduğu zaman arayınca ne oluyor? Gerçekten anlamadım sorununuzu.
Yani bence evet normal. Arkadaşlarım sevgilileriyle olduğunda arayabilirim. Nerdesin diyebilirim. Hatta bi yere kıpırdamayın ben de geliyorum diyebilirim. Arkadaşlık ilişkileri içinde normal şeyler bunlar.Arayabilir tabi Hal hatır sorar ama nerdesin diye sormasına gerek yok üstelik nerde olduğunu biliyorum der gibi gülerek ima etmesi rahatsız etti size normal gelebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?