Erkek merakı

dolunay229

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
391
198
323
Merhaba kızlar, direk konuya geçeyim. Sevgilimin yakın bi erkek arkadaşı var. Meraklı bir adam. Bazen Sevgilimi biz bir yerlerdeyken arıyor ve sürekli nerdesin Napıyorsun diye soruyor. Beraber olduğumuzu biliyor aslında. Ben de sevgilime herkese nerde ne yaptığımızı söylemek zorunda olmadığını söylüyorum. O da yalan mi söyleyim millete diyor yapamazmış. Bununla ilgili bir kere kavga ettik. Aştık bu konuyu derken bugün yine aynı şey oldu
Tartıştık. Yani bu kadar da aleni yaşamak zorunda mıyıZ bu ilişkiyi? Herkes biliyor sevgili olduğumuzu yani sormaya gerek var mi bu kadar anlam veremiyorum?
benim de sevgilisi olan arkadaşlarım var bu kadar neredeler ne yaparlar merak etmem yani Bana ne bu bi de erkek.
aslında erkek arkadaşımın bu kadar taviz verişi beni rahatsız ediyor. Siz De böyle şeylerden rahatsız oluyor musunuz yoksa ben mi abartıyorum? Buna benZer şeylerden rahatsız olan var mo?

Benim yakın bir erkek arkadaşım var. Ne zaman dışarı çıkıp fotoğraf falan atsak arkadaşı (erkek) arar. Arkadaşını kıskanıyor paylaşmak istemiyor diye yorumluyorum. Bu tip bir durum olabilir. Ama erkekler için bildiğim bir şey varsa o da üstlerine gitmemek lazım. Hiç açmayın konusunu takmayın. Görmezden gelin. Sonra kötü siz oluyorsunuz

Bence bu durumun temeline inin.Neden sadece arkadasi olduğu birine hesap veriyor.Demek aile kaynakli adam bunu yaşamış yaşıyor ve ona garip gelmiyor Arkadaşı sorun ediosaniz ailesini her türlü sorun edersiniz

Rahatsız olacak bir şey göremedim. Normal insanlar arkadaşlarını arayıp nerdesin, napıyorsun diye sorarlar normal şartlarda.

Neden rahatsız olunabileceğini anlamadım.
Yani Benimleyken sürekli aranması Üstelik biliyorlar benimle birlikte olduğunu üstüne basa basa nerdesin napıyorsun diye sormaları rahatsız etti bilmiyorum. Benim bir kız arkadaşım yapmıyor bunu yapamaz çünkü bazı konularda çekinirler arkadaşlarım.

Erkek meraki diyince bambaska anladim konuyu ne kadar fesatsamErkegin meraki kadindan kotudur ama meraki ne boyutta bilemem.Yani herseyimi merak ediyo soruyo yoksa arayip nerde oldugunumu ogreniyo.

Bence bu durumun temeline inin.Neden sadece arkadasi olduğu birine hesap veriyor.Demek aile kaynakli adam bunu yaşamış yaşıyor ve ona garip gelmiyor Arkadaşı sorun ediosaniz ailesini her türlü sorun edersiniz
Aynen beni düşündüren bu. İşler ciddiye gidince de aynı şeylerİn yaşanması Korkutuyor

Erkek meraki diyince bambaska anladim konuyu ne kadar fesatsamErkegin meraki kadindan kotudur ama meraki ne boyutta bilemem.Yani herseyimi merak ediyo soruyo yoksa arayip nerde oldugunumu ogreniyo.
Sevgilimin Yanımda olduğunu Bile bile soruyor resmen adam biraz cıvık açıkçası. Sevgilim bu sefer benimle olduğunu söylemedi mesela bu adam gülüyor biliyor aslında. E o zaman ne soruyorsun dimi? Saçma bi insan diyorum sevgilime oysa o benim saçma davrandığımı düşünüyor

Sevgilinizle uyuşturucu kaçırıyor, cinayet mahalinde falan mı bulunuyorsunuz?
neden bu kadar rahatsız oldunuz, ‘nerdesin, napıyorsun’ sorularından?

adam bir şeyi bölüyor olsa diyeceğim, sevgiliniz dur bir dk arkadaşım arıyor diyip telefon açmıyordur diye umuyorum.
Öyleyse adamın hal hatır sormasından daha büyük dertleriniz olmalı.

Tamam da sevgiliniz sizinle olunca arama yasağı mı geliyor? Sizinle olduğu zaman arayınca ne oluyor? Gerçekten anlamadım sorununuzu.

Hal hatır sormasından rahatsızım demedim.
nerdesin sorusu rahatsız ediyor anası değil babası deil ben bile gün içinde sormuyorum nerdesin diye. Az buçuk biliyorum nerde ne yaptığını. Sevgilimin Hesap verme konumunda olması rahatsızlık verdi hak hatır sorulması değil

ben de yakın arkadaşlarımı aradığım zaman neredesin, napıyosun derim genelde.
bana tuhaf gelmedi. kimseden de böyle bir tepki almadım henüz.
Sevgilisiyle birlikte olabileceğini bile bile mi arayıp nerdesin napıyorsun dersin? Mesela arkadaşının doğum günüdür ve bilirsin nerde olduğunu

Tamam da sevgiliniz sizinle olunca arama yasağı mı geliyor? Sizinle olduğu zaman arayınca ne oluyor? Gerçekten anlamadım sorununuzu.
Arayabilir tabi Hal hatır sorar ama nerdesin diye sormasına gerek yok üstelik nerde olduğunu biliyorum der gibi gülerek ima etmesi rahatsız etti size normal gelebilir

Samimî arkadaşıdır sorar. Neden hesap vermek olarak gördüğünüzü daha doğrusu bu durumdan niye irite olduğunuzu anlamadım. Insanın kendisiyle ilgilenen, merak eden dostlarının olması güzel birseydir. Sosyal ve geçim ehli bir kimse olduğunu gösterir bana kalırsa.

Arayabilir tabi Hal hatır sorar ama nerdesin diye sormasına gerek yok üstelik nerde olduğunu biliyorum der gibi gülerek ima etmesi rahatsız etti size normal gelebilir
Yani bence evet normal. Arkadaşlarım sevgilileriyle olduğunda arayabilirim. Nerdesin diyebilirim. Hatta bi yere kıpırdamayın ben de geliyorum diyebilirim. Arkadaşlık ilişkileri içinde normal şeyler bunlar.

Neredesin sorusu ne zamandan beri hesap sormak oldu? Hepimiz samimi oldugumuz kisilere sorariz ama gercektn merak ettigimizden, ama sohbet esnasinda lafin gelisi. Bu kdr gocunmaniz anlamsiz. Sevgilinizle beraberken dunya dursun mu istiyorsunuz anlamadim ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…