Erkek merakı

Sizi anlıyorum. Birlikte olduğunuzu bile bile arayıp napıyosun demesi ne zaman yanındakinden kurtulacaksın demek gibi oluyor ve rahatsız oluyorsunuz. Erkek arkadaşınız her telefonu çaldığında açmasına gerek yok. Kız arkadaşımla dışardayım deyip detaya girmeden kapatadabilir. Rahatsız olduğunu belli etse bir süre sonra aramaz diye düşünüyorum.

Bu da mı suç oldu normal geldi bana. Her an sizinle mi nerden bilecek adam. Vahiy inmedi ya sevgilisiyledir diye

Ben bu tarz yazılarda hep aynı şeyi söylerim sen yokken arkadaşı vardı bugün birşey olsa ve sen ayrılsan yine arkadaşı olucak. Sevgili olduğunuzda arkadaşlarını hayatından çıkartacak diye bir kural varda bizmi bilmiyoruz acaba. Ayrıca çocuk napıosun nerdesin die soruyormuş ne var bunda. Telefonda birini aradığında sorulan bir soru zaten bu bence hiç bir sorun yok. Erkek arkadaşın seninle sevgili diye bir tek seninle görüşme zorunluğu yok sahibi değilsin onun. Onunda bir hayatı var senin ayrı bir hayatın olduğu gibi.

Dalga gecer gibi ariyorlarsa, bunu hissettiyseniz o zmn baska. Aralarinda lacka bir iliski var demektir. Ben gercekten merak ettiklerini veya bir plan yapacaklari icin aeadiklarini dusundum

Bu da mı suç oldu normal geldi bana. Her an sizinle mi nerden bilecek adam. Vahiy inmedi ya sevgilisiyledir diye

Hayatı bu kadar yaşanılmaz kılmayın gerçekten ya...

Tam anlatamıyorum ya da buradaki üyelerin çoğu ergen.
arkadaşlar ayda bir veya yılda bir aranmak söz konusu değil aynı ortamda bu kişiler hergün görüşüyorlar. Ben bile bu kadar nerdesin diye sormam sevgilime. Zaten arkadaşlarıyla değilse benimledir bunu onlar da biliyor. Arkadaşı dalga gelmek babında soruyor. Lise ergenleri gibi sevgilisi olan insanlara n’aptınız ne ettiniz tavrında takılma amaçlı. Ve buna izin veren maalesef sevgilim. Laçka ilişkiler yaşayacak yaşı geçtik 30 yaşlarındayız.
normal arkadaşlarla hal hatır sorma nerde napıyorsun denilecek yeri ve zamanı bilmeyecek Yaşta değilim
Teşekkürler yorumlarınız için

Ha biz ergeniz ama buluttan nem kapan siz de olgun bir bireysiniz, peki

Sevgilisiyle birlikte olabileceğini bile bile mi arayıp nerdesin napıyorsun dersin? Mesela arkadaşının doğum günüdür ve bilirsin nerde olduğunu

valla yakınlığıma göre arkadaşlarıma gayet rahat "ay nerdesiniz, nasıl, napıyosunuz, yemekleri güzel mi" vs vs soruyorum. henüz kimse beni hesaba mı çekiyorsun yada sevgilim rahatsız oluyor demedi.
bana da sormuşlardır, hiç kafama takmadım.

Rahatsız olun , çocuk gibi ne o öyle, valla arkadaş aldatmaya kadar götürür insanı böyle yiliskann tiplere ayar olurum

Kız arkadaşları olsa onlara bile haber verirdi heleki yapışık kız arkadaşları varsa yanınıza bile gelirdi 3. Kişiler çok ara bozuyor erkek arkadaşlar bile olsa aranızı bozabilirler sevgilinize bağlı tabi bunlar ona 3. Kişilere gerek olmadığını söyleyin iki tarafında ayarlıyamıyor mu?

Arkadaş-sevgili dengesini kuramayan adam ergen değil, sevgilisinin arkadaşlarına müdahale etmeye çalışan kadın ergen değil, rahat olun kasmayın bu kadar diyen ben ergen oldum iyi mi? Bayılıyorum şu kk’ya.

Yavrucum ilişkiler hakkında fikrin yok zikrin var senin de ha. Bilirkişi gibi yorum yapıyorsun bi de

Evet biz ergeniz sus ve otur

Arkadasinin aramasi arada denk gelebilir ve arayinca nerdesin, napiyorsun denir ok ama bulusmalarin cogunda bu arkadasin aramasi denk geliyorsa insan sinir olabilir sanki

Benim eşimi devamli zirt pirt arayan arkadaşi olmaz ama haftasonu disarda birlikte vakit geciriyorsak vs telefonu hemen açmaz, çok önemli biseyse mesaj yazsinlar ona gore dönerim der geçer yani. Bazen duruma göre dönüş yapar ama boş konuşmak içinse dönmez. Arkadaslari da bunu bildiginden çok acilse yazarlar mesela.

30yaşında ve evliyim tatlım. Sen bunları bu yaşta aaıl ergenler gibi kafana takmaya devam edersen daha çok o çocukla sevgili kalırsın

Siz de sorun istiyorsanız. Siz sormayı tercih etmiyorsunuz diye kimse soramaz mı? Sevgiliniz hesap vermekten rahatsız değil demek ki. Burda sizin şahsınızı ilgilendiren bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…