- 27 Haziran 2010
- 6.959
- 14.437
- 773
- Konu Sahibi dolunay229
-
Ben bu tarz yazılarda hep aynı şeyi söylerim sen yokken arkadaşı vardı bugün birşey olsa ve sen ayrılsan yine arkadaşı olucak. Sevgili olduğunuzda arkadaşlarını hayatından çıkartacak diye bir kural varda bizmi bilmiyoruz acaba. Ayrıca çocuk napıosun nerdesin die soruyormuş ne var bunda. Telefonda birini aradığında sorulan bir soru zaten bu bence hiç bir sorun yok. Erkek arkadaşın seninle sevgili diye bir tek seninle görüşme zorunluğu yok sahibi değilsin onun. Onunda bir hayatı var senin ayrı bir hayatın olduğu gibi.Merhaba kızlar, direk konuya geçeyim. Sevgilimin yakın bi erkek arkadaşı var. Meraklı bir adam. Bazen Sevgilimi biz bir yerlerdeyken arıyor ve sürekli nerdesin Napıyorsun diye soruyor. Beraber olduğumuzu biliyor aslında. Ben de sevgilime herkese nerde ne yaptığımızı söylemek zorunda olmadığını söylüyorum. O da yalan mi söyleyim millete diyor yapamazmış. Bununla ilgili bir kere kavga ettik. Aştık bu konuyu derken bugün yine aynı şey oldu
Tartıştık. Yani bu kadar da aleni yaşamak zorunda mıyıZ bu ilişkiyi? Herkes biliyor sevgili olduğumuzu yani sormaya gerek var mi bu kadar anlam veremiyorum?
benim de sevgilisi olan arkadaşlarım var bu kadar neredeler ne yaparlar merak etmem yani Bana ne bu bi de erkek.
aslında erkek arkadaşımın bu kadar taviz verişi beni rahatsız ediyor. Siz De böyle şeylerden rahatsız oluyor musunuz yoksa ben mi abartıyorum? Buna benZer şeylerden rahatsız olan var mo?
Dalga gecer gibi ariyorlarsa, bunu hissettiyseniz o zmn baska. Aralarinda lacka bir iliski var demektir. Ben gercekten merak ettiklerini veya bir plan yapacaklari icin aeadiklarini dusundumSevgilim gün içinde o kişiyle beraber zaten aynı yerde çalışıyorlar. Biz de sık sık öyle görüşemiyoruz. Yani arkadaşlarıyla görüşmüyorsa benimledir net. Bunu biliyorlar ve bile bile arayıp dalga geçer gibi sormaları ergence geliyor bilemiyorum
Bu da mı suç oldu normal geldi bana. Her an sizinle mi nerden bilecek adam. Vahiy inmedi ya sevgilisiyledir diye
Hayatı bu kadar yaşanılmaz kılmayın gerçekten ya...
Tam anlatamıyorum ya da buradaki üyelerin çoğu ergen.Ben bu tarz yazılarda hep aynı şeyi söylerim sen yokken arkadaşı vardı bugün birşey olsa ve sen ayrılsan yine arkadaşı olucak. Sevgili olduğunuzda arkadaşlarını hayatından çıkartacak diye bir kural varda bizmi bilmiyoruz acaba. Ayrıca çocuk napıosun nerdesin die soruyormuş ne var bunda. Telefonda birini aradığında sorulan bir soru zaten bu bence hiç bir sorun yok. Erkek arkadaşın seninle sevgili diye bir tek seninle görüşme zorunluğu yok sahibi değilsin onun. Onunda bir hayatı var senin ayrı bir hayatın olduğu gibi.
Ha biz ergeniz ama buluttan nem kapan siz de olgun bir bireysiniz, pekiTam anlatamıyorum ya da buradaki üyelerin çoğu ergen.
arkadaşlar ayda bir veya yılda bir aranmak söz konusu değil aynı ortamda bu kişiler hergün görüşüyorlar. Ben bile bu kadar nerdesin diye sormam sevgilime. Zaten arkadaşlarıyla değilse benimledir bunu onlar da biliyor. Arkadaşı dalga gelmek babında soruyor. Lise ergenleri gibi sevgilisi olan insanlara n’aptınız ne ettiniz tavrında takılma amaçlı. Ve buna izin veren maalesef sevgilim. Laçka ilişkiler yaşayacak yaşı geçtik 30 yaşlarındayız.
normal arkadaşlarla hal hatır sorma nerde napıyorsun denilecek yeri ve zamanı bilmeyecek Yaşta değilim
Teşekkürler yorumlarınız için
Sevgilisiyle birlikte olabileceğini bile bile mi arayıp nerdesin napıyorsun dersin? Mesela arkadaşının doğum günüdür ve bilirsin nerde olduğunu
Rahatsız olun , çocuk gibi ne o öyle, valla arkadaş aldatmaya kadar götürür insanı böyle yiliskann tiplere ayar olurumMerhaba kızlar, direk konuya geçeyim. Sevgilimin yakın bi erkek arkadaşı var. Meraklı bir adam. Bazen Sevgilimi biz bir yerlerdeyken arıyor ve sürekli nerdesin Napıyorsun diye soruyor. Beraber olduğumuzu biliyor aslında. Ben de sevgilime herkese nerde ne yaptığımızı söylemek zorunda olmadığını söylüyorum. O da yalan mi söyleyim millete diyor yapamazmış. Bununla ilgili bir kere kavga ettik. Aştık bu konuyu derken bugün yine aynı şey oldu
Tartıştık. Yani bu kadar da aleni yaşamak zorunda mıyıZ bu ilişkiyi? Herkes biliyor sevgili olduğumuzu yani sormaya gerek var mi bu kadar anlam veremiyorum?
benim de sevgilisi olan arkadaşlarım var bu kadar neredeler ne yaparlar merak etmem yani Bana ne bu bi de erkek.
aslında erkek arkadaşımın bu kadar taviz verişi beni rahatsız ediyor. Siz De böyle şeylerden rahatsız oluyor musunuz yoksa ben mi abartıyorum? Buna benZer şeylerden rahatsız olan var mo?
Kız arkadaşları olsa onlara bile haber verirdi heleki yapışık kız arkadaşları varsa yanınıza bile gelirdi 3. Kişiler çok ara bozuyor erkek arkadaşlar bile olsa aranızı bozabilirler sevgilinize bağlı tabi bunlar ona 3. Kişilere gerek olmadığını söyleyin iki tarafında ayarlıyamıyor mu?Merhaba kızlar, direk konuya geçeyim. Sevgilimin yakın bi erkek arkadaşı var. Meraklı bir adam. Bazen Sevgilimi biz bir yerlerdeyken arıyor ve sürekli nerdesin Napıyorsun diye soruyor. Beraber olduğumuzu biliyor aslında. Ben de sevgilime herkese nerde ne yaptığımızı söylemek zorunda olmadığını söylüyorum. O da yalan mi söyleyim millete diyor yapamazmış. Bununla ilgili bir kere kavga ettik. Aştık bu konuyu derken bugün yine aynı şey oldu
Arkadaş-sevgili dengesini kuramayan adam ergen değil, sevgilisinin arkadaşlarına müdahale etmeye çalışan kadın ergen değil, rahat olun kasmayın bu kadar diyen ben ergen oldum iyi mi? Bayılıyorum şu kk’ya.Tam anlatamıyorum ya da buradaki üyelerin çoğu ergen.
arkadaşlar ayda bir veya yılda bir aranmak söz konusu değil aynı ortamda bu kişiler hergün görüşüyorlar. Ben bile bu kadar nerdesin diye sormam sevgilime. Zaten arkadaşlarıyla değilse benimledir bunu onlar da biliyor. Arkadaşı dalga gelmek babında soruyor. Lise ergenleri gibi sevgilisi olan insanlara n’aptınız ne ettiniz tavrında takılma amaçlı. Ve buna izin veren maalesef sevgilim. Laçka ilişkiler yaşayacak yaşı geçtik 30 yaşlarındayız.
normal arkadaşlarla hal hatır sorma nerde napıyorsun denilecek yeri ve zamanı bilmeyecek Yaşta değilim
Yavrucum ilişkiler hakkında fikrin yok zikrin var senin de ha. Bilirkişi gibi yorum yapıyorsun bi deKız arkadaşları olsa onlara bile haber verirdi heleki yapışık kız arkadaşları varsa yanınıza bile gelirdi 3. Kişiler çok ara bozuyor erkek arkadaşlar bile olsa aranızı bozabilirler sevgilinize bağlı tabi bunlar ona 3. Kişilere gerek olmadığını söyleyin iki tarafında ayarlıyamıyor mu?
Evet biz ergeniz sus ve oturArkadaş-sevgili dengesini kuramayan adam ergen değil, sevgilisinin arkadaşlarına müdahale etmeye çalışan kadın ergen değil, rahat olun kasmayın bu kadar diyen ben ergen oldum iyi mi? Bayılıyorum şu kk’ya.
30yaşında ve evliyim tatlım. Sen bunları bu yaşta aaıl ergenler gibi kafana takmaya devam edersen daha çok o çocukla sevgili kalırsınTam anlatamıyorum ya da buradaki üyelerin çoğu ergen.
Kayınvalide= Zehirli kelimeHerkesler de nasıl ponçik bugüün:))
Kv arayıp sorsaydı, kazma küregi kapan gelmişti çooktaaan
Hal hatır sormasından rahatsızım demedim.
nerdesin sorusu rahatsız ediyor anası değil babası deil ben bile gün içinde sormuyorum nerdesin diye. Az buçuk biliyorum nerde ne yaptığını. Sevgilimin Hesap verme konumunda olması rahatsızlık verdi hak hatır sorulması değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?