mesela beni bilen bilir erkek çocuklarını çok severim..ne güzel Allah gönlüne göre vermiş denilenebilir..bilmeyenler de ne güzel çok sevindim..hayırlı olsun denilenebilir...kayınvalideye sessiz kalmayacağimdam emin olabilirsiniz...yüzyüze sokucam lafımı..Takmayın
Kimsenin bebeğinin cinsiyetini sormak istemiyorum zira ne tepki vereceğini bilemiyorum
Mesela sizin oğlunuz olacak ben de size sordum nadıl bir tepki vermeliyiz
konu cinsiyet kuru kuru aa öyle mi sağlıkla kucağına al denmiyor zira bu cümle cinsiyetten bağımsız
İkinci oluyor ise be ilkinden farklı ise ne güzel çeşit olmuş diyorum aynı ise ooo kızları /oğlanları ikiledin sırtın yere gelmez diyorum
Ama o ilk çocuğu olup cinsiyetini öğrenip söyleyenlere ne denilir bilemiyorum bilen varsa bana da el atsın
Arkadaşım Kv ye Allah benim gönlüme göre verdi deyiverseydin yeterdi ona
Boş ver sevmesinler üzülme sen sağlıkla kucağına al oğlunu
haklısınız Ama susturmak bi yana bazen ıslak odunla dövesim geliyorBana Dr önce kız olacak demişti üç hafta kız meleğim olacak diye ailecek sevindik sonra erkek olduğunu öğrendik güldük eğlendik erkek melegimiz olacak diye sevindik . İkis arasında da hiç fark yoktu. İkisi de melek ikisi de evlat ikisi de mis kokulusaglikla gelsinler. Ben de yolunu gözlüyorum . Size tavsiyem kimsenin lafını takmayın yaşıyoruz kimseyi susturamayiz.
evet ilk çocuğum o an şoka uğradığım için bşy demiyorum..diyemiyorum..Ne sacma sey. Dalga mı gecıyorlar bu ınsanlar. Bence sız abartmısınız. Ilk cocugunuzsa tepkıler cok sacma. Ben hepsının agzının payını verırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?