- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
Laf olsun tabii amaan, konuşmak olsun maksat.o zaman bu çapsızlar kız erkek farketmez laf olsun diye konuşuyorlar..teeşekkür ederim ben de kaale almamayı bi öğrensem keşke..sizinde sağlıkla gelsin ikiz bebeleriniz inşallah
insallah akil sagligimiz yerli yerinde olursa , akilli uslu birer kayınvalide oluruz ...inşallah olmayız gerçekten..bence ççok korkutucu..zaten çok bşy istemiyorum..içten bir gülümsemeyle ''ne güzel hayırlı olsun'' demeleri çok mu zor''
Kızım olucağını öğrenince ailelerde bizde çok sevindik gönlümüzden geçen oydumerhaba öncelikle konuyu yanlış yere açıyorsam kusura bakmayın
benim derdim bugün bebeimin cinsiyetini öğrendim..oğluşum olacak..benden yana bi sıkıntım yok...erkek bebekleri hep daha çok sevmişimdir..ama millet yani arkadaş komşu vs. soruyorlar...söylüyorum '' aaaa erkek mi ollsun sağlık olsun '' diye söylenerek şimdiden çocuğuma 2.sınıf insan muamlesi yapıorlar...hatta kayınvalidem bilee ''biz kız seviyoruz ama olsun sağlıklı olsun '' diyerek aklı sıra bana teselli verdi...ne olur keşke biraz herkes lafının ne dediğini bile nereye gittiğini bilsee...! ve bende maalesef insanların ne dediğne özellikle çok takar oldum bu ara...
merhaba öncelikle konuyu yanlış yere açıyorsam kusura bakmayın
benim derdim bugün bebeimin cinsiyetini öğrendim..oğluşum olacak..benden yana bi sıkıntım yok...erkek bebekleri hep daha çok sevmişimdir..ama millet yani arkadaş komşu vs. soruyorlar...söylüyorum '' aaaa erkek mi ollsun sağlık olsun '' diye söylenerek şimdiden çocuğuma 2.sınıf insan muamlesi yapıorlar...hatta kayınvalidem bilee ''biz kız seviyoruz ama olsun sağlıklı olsun '' diyerek aklı sıra bana teselli verdi...ne olur keşke biraz herkes lafının ne dediğini bile nereye gittiğini bilsee...! ve bende maalesef insanların ne dediğne özellikle çok takar oldum bu ara...
Ay bana da hep erkek olacak senin diyolardı aynı şekilde ben de rahatsız oluyordum bu muhabbetten. Sonra kızım olacağını öğrendim, bu sefer de kesin miymiş soruları başladıSizi çok iyi anliyorum ben daha yeni olmasina ragmen bu konuda sknti cekiyorum sizzi düsünemiyorum bile...
Şöyleki bana da herkes erkek olacak...! Diyor ben hic hoslanmiyorum boyle seylerden. Sizde takmayn oyle insanlari ogluşunuz hayirli olsun en onemlisi saglikli olsun cinsiyeti ne hic farkettmezzzz.. oyle diyenleri bozun sizde uzerine bastira bastira saglik olsun diyenlere " sagglikkliiii olssunnn" deyin
Ay bana da hep erkek olacak senin diyolardı aynı şekilde ben de rahatsız oluyordum bu muhabbetten. Sonra kızım olacağını öğrendim, bu sefer de kesin miymiş soruları başladıEn huzurlu olduğum zaman kimsenin olmadığı zaman kesinlikle
ben bi anne adayıyım ve en hassas olduğum zamanlar daha dikkatli davranmaları gerekmez mi ? ve ben erkek bebek seviyorsam karşımdaki kişinin gözüne gözüne sokmam..Çok tezat değil mi yazdığınız ? " Erkek bebekleri hep daha çok sevmişimdir " diyorsunuz demek ki ayrım var sizde. Ee onlarda da olsun ayrım , çok gelmez ki.
ben bi anne adayıyım ve en hassas olduğum zamanlar daha dikkatli davranmaları gerekmez mi ? ve ben erkek bebek seviyorsam karşımdaki kişinin gözüne gözüne sokmam..
Erkek cocugunu buyutmek kiz cocuguna gore biraz daha zor gibi o yuzden oyle diyorlardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?