erkek mi olacak? olsun sağlıklı olsun

o zaman bu çapsızlar kız erkek farketmez laf olsun diye konuşuyorlar..teeşekkür ederim ben de kaale almamayı bi öğrensem keşke..sizinde sağlıkla gelsin ikiz bebeleriniz inşallah
Laf olsun tabii amaan, konuşmak olsun maksat.

Bu arada ikizlerim 5 yaşında :)
Ve o çapsızlar haklı çıkmasın mı!
şimdi hamileyim, erkek bebek bekliyorum

inşallah olmayız gerçekten..bence ççok korkutucu..zaten çok bşy istemiyorum..içten bir gülümsemeyle ''ne güzel hayırlı olsun'' demeleri çok mu zor''
insallah akil sagligimiz yerli yerinde olursa , akilli uslu birer kayınvalide oluruz ...
bebek dogdu dogacak, bana insallah boyu babasına benzer, yuzu sana demisti.. yani ben kısayım anladim da oglunu da yermiş oldun be hanim..
bir de ilk uc sene bebek düşünmediğimiz icin, bakin olmuyorsa doktora gidin demisti.. yani ben oğlumun gelinimle özeline yorum yapacağım , gercekten korkutucu ve utanç verici.. ama iste bizim bazı yaslilarimiz, seviyor her konuda yorum yapmayı .. Allah akil fikir versin, ne diyelim..

takılacak konu degil. herkesin sevdigi bebek baska. kimisi kiz bebekleri cok severken kimisi erkek bebekleri cok seviyor. tepkiler de buna gore degisiyor. kiz olsaydi da erkek seven kisilere denk gelirdiniz benzer seyler söylenirdi. zaten iki cinsiyet var. ne denebilir ki. 2. sinif muamele yapılmıyor emin olun.

Ayyyyy en nefret ettiğim konu ama ne kadar nefret etsek de dert etsek de bu konudaki cehaleti bitiremeyiz ne yazık ki. Benim eşimin ailesi de erkekçidir. Ben de o yüzden bebeğim erkek olmasın istiyordum. Çünkü sırf erkek diye seveceklerse gerek yok. Bi kere de soy devamı ile ilgili bişey dediler dedim paşa torunu değil Osmanlı'ya dayanan Bi kökünüz yok sabancı ya da koç da değilsiniz devam etse ne etmese ne neyse ki kızım oldu

Kızım olucağını öğrenince ailelerde bizde çok sevindik gönlümüzden geçen oydu ama çevredekiler olsun ikinci erkek olur diyolardı

Yahu niye takiliyorsunuz
Cocuk sizin , ne olursa olsun seveceksiniz onu
Bende erkek cocuk bekleyen arkadaslarima takilirim , mecbur artik ikinciyi yapacaksin herkese bir kiz lazim diye , kimse de alinmaz bu dedigime , hatta bir arkadasimin 3 tane oglu var , surekli soyluyorum dorduncuyu yap belki kiz olur bu sefer diye , benimkilerin beni topa tutmasi lazim demek ki

Daha bombasi , oglumu ogrendigimiz gun kv yi aramistik , bana "bir kiz yapmayi beceremedin mi" demisti
Bende onu oglunuza soyleyin , onun beceriksizligi demistim , sonra da cok dalga gecmistim esimle , hic aklima gelmedi bozulmak

Sizi çok iyi anliyorum ben daha yeni olmasina ragmen bu konuda sknti cekiyorum sizzi düsünemiyorum bile...
Şöyleki bana da herkes erkek olacak...! Diyor ben hic hoslanmiyorum boyle seylerden. Sizde takmayn oyle insanlari ogluşunuz hayirli olsun en onemlisi saglikli olsun cinsiyeti ne hic farkettmezzzz.. oyle diyenleri bozun sizde uzerine bastira bastira saglik olsun diyenlere " sagglikkliiii olssunnn" deyin

Bizim ülkemizde memleket sorulunca
Misal buhranbolulu musun
Olsun o da bizim insanımız nolcak yani
Diyen amcalar var
Hiç denk gelmedin mi

Çok tezat değil mi yazdığınız ? " Erkek bebekleri hep daha çok sevmişimdir " diyorsunuz demek ki ayrım var sizde. Ee onlarda da olsun ayrım , çok gelmez ki.

Bebegim kız gün sayıyoruz yakında doğacak inşallah. Yaş kriterine bakmadan eğitim seviyesi düşük pek çok insandan aynı tepkiyi aldım. Olsun olsun dediler teselli verdiler güya. Neye teselli verdilerse. Hiic takmadım bile. Bosverin sizde. Bu kadar kafanıza takip üzüleceksiniz de verin cevabını niye dert ediyorsunuz.

Ay bana da hep erkek olacak senin diyolardı aynı şekilde ben de rahatsız oluyordum bu muhabbetten. Sonra kızım olacağını öğrendim, bu sefer de kesin miymiş soruları başladı En huzurlu olduğum zaman kimsenin olmadığı zaman kesinlikle

Ay ne tuhaflar ya. Biz 3 kız kardeşiz. Nasıl oldu bilmiyorum ama 3. kez abla olacak gibiyim. Bizde de herkes inşallah sağlıklı olur ama oğlan olsa fena olmaz kafasındalar.
Her şeyin başı sağlık. Aldırmayın...

Kendilerini o kadar cok kaptiririyorlar ki ultrasonda net cinsiyet ogrenmis olmaniza ragmen inanmiyorlar. Simdi bnde dengeyi nasil kuracagim bilmiyorum. Erkek diyen ve sanki emin olan o kadar kisi var ki insanin aklini kurcaliyor bu soru... ilk ogrendigimde herkezi bozup " nonoş olacak belki hislerinizi bana yansitmayin hoslanmiyorum " dememe ragmen devam ediyorlar.
Seninkiler de dogana kadar inanmaz bak benden soylemesi

Benimki kız
Soranlara kız diyince olsun o da evlat diyorlar
Yani kimseye cinsiyet de beğendiremezsin uğraşma

Çok tezat değil mi yazdığınız ? " Erkek bebekleri hep daha çok sevmişimdir " diyorsunuz demek ki ayrım var sizde. Ee onlarda da olsun ayrım , çok gelmez ki.
ben bi anne adayıyım ve en hassas olduğum zamanlar daha dikkatli davranmaları gerekmez mi ? ve ben erkek bebek seviyorsam karşımdaki kişinin gözüne gözüne sokmam..

Benim 4 oğlan. Hepsini çokk seviyoruz. 4 ü kız olsa yine çokk sevecektik. Değişen bişey yok. Ama Senelerdir bana acıyanları teselli etmekten haşat oldum. Allah sağlıklı, hayırlı evlat versin demek çok zor. Elalemin gözünde 2000 lerin başından beri kızlar in, oğlanlar out.

ben bi anne adayıyım ve en hassas olduğum zamanlar daha dikkatli davranmaları gerekmez mi ? ve ben erkek bebek seviyorsam karşımdaki kişinin gözüne gözüne sokmam..

Evet gerekir ancak yok böyle bir dünya. Sadece bu değil bir çok konuya karışıyor insanlar.

Duymamak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…