- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Allah bebğinizi ve sizi korusun sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah...
MesJlarina cevap verme arayinca acma,muhabbeti kes,yuzgoz olma.Merhaba kızlar ben daha 6 haftalık hamileyim ve benim bir eltim var erkek çoçuk düşkünü sırf erkek olsun diye iki kere üst üste hamile kaldı ama Rabbimin işine bak ki ikiside kız oldu benimde bir tane kızım var ve artık bir kardeşi olsun istedik ve rabbim kısmet etti benim bu eltim diger kızımda beni hiç rahat bırakmadı kızmı erkek mi diye her ay dr kontrolünden sonra arayıp soruyordu cinsiyeti ne diye ve az önce bana bi mesaj atti şokka girdim
Tatlı mı yiyiyorsun ekşi mi
Ben daha 6 haftalık hamileyim bu böyle yapıyo ben geri kalan sekiz ay boyunca ne yapacam nasıl katlanacam
Birde şimdi ben hamileyim de kendiside bebek istedigini söylüyor biri 3 digeri 1 buçuk yaşında iki kızı var sırf bi erkek bebek ugruna bi bebek daha doguracakmış sürekli hocalara falan gidiyo oglu olsun diye kızlarınıda hiç sevmiyo
Ben ne söylesem kar etmiyo erkek diye tutturmuş
Kusura bakmayın konuyu çok dagıtım lafın özü sizce ne yapmalıyım kırmadan nasıl beni bu konuyla alakalı aramamasını söylemeliyim
Kızlarını sevmiyor ne demek ulan varya nasıl sinir oldum böylelerine evlat nasip etmiş Allah neyse Allahın takdiri ..
Hiç sorma bende onu düşündüm boylelerinin sürüyle çocuğu olur bizim gibilerde hastanelerden çıkmaz bebek icinBiz çocuk olsun diye tedaviler yapıoruz kız erkek ne fark eder diyoruz kadının 2 kızı var daha erkek olsun diye çocuk yapacakmış
RABBIM işte kimine veriyor sınav ediyor bizim gibilere de vermiyor sınav ediyor
Bide dövüyormuş Lanet kadin
Hiç sorma bende onu düşündüm boylelerinin sürüyle çocuğu olur bizim gibilerde hastanelerden çıkmaz bebek icin
Ne kadar doğru demissinŞu cinsiyet sormalara sinir oluyorum gerçekten. 13 haftalık hamileyim. Ne zaman doktora gidiyorum desem çıkışta arayıp direkt cinsiyeti neymiş diye soruyorlar. Bir kişi de sağlığı nasıl diye sormadı. Ki ben tüp bebekle hamile kaldım. Neden kırmadan cevap vermeye çalışıyorsunuz ki bilakis kırın böyle insanları uzaklaştırın hayatınızdan. Akrabalık var diye katlanmak zorunda değilsiniz.
Allah yardımcın olsun canım bende tüp bebek yaptırdım şimdi sonucu bekliyorum aklımdan bile geçmedi cinsiyet bebeğim olsun die ölüyorum inanın cinsiyet neymiş yaSorma ben tüp bebek yaptım suan kalbi durdu galiba bebegimin büyümedi 4 gün sonra tamamen kaybetme korkusunu yaşıyorum cinsiyeti hiç şu olsun diye düşünemedim bile
O bile günah dedim kadının yaptığına bak
Allah kucagini bos birakmasin cnmAllah yardımcın olsun canım bende tüp bebek yaptırdım şimdi sonucu bekliyorum aklımdan bile geçmedi cinsiyet bebeğim olsun die ölüyorum inanın cinsiyet neymiş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?