Erkek mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi VeNi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
MesJlarina cevap verme arayinca acma,muhabbeti kes,yuzgoz olma.
Zaten sizin de kiziniz oldugunu ogrenirse ay bunun da mi kizi oldu diyecktir.

Kendisi de kizlarini sevmiyormus disliyormus ama ilerki yillarda yaslandiginda belki o sevmedigi kizlari bakacak ona , oglu olursa istemeyecek belki? Saglikli evlat isteyecegine erkek die tutturmasin.

Biz çocuk olsun diye tedaviler yapıoruz kız erkek ne fark eder diyoruz kadının 2 kızı var daha erkek olsun diye çocuk yapacakmış
RABBIM işte kimine veriyor sınav ediyor bizim gibilere de vermiyor sınav ediyor
Bide dövüyormuş Lanet kadin

Kızlar en iyisi ögresemde söylemeyeyim ve canım ekşi çekiyo diyeyim ben nazardan çok korkuyorum Rabbim sen bizi koru

Hiç sorma bende onu düşündüm boylelerinin sürüyle çocuğu olur bizim gibilerde hastanelerden çıkmaz bebek icin

Madem eltinin samimiyetine güvenmiyorsun neden 6 haftalık bebeği dayanamadım söledin o zaman. Kusra bakma ama işin zor.

Hiç sorma bende onu düşündüm boylelerinin sürüyle çocuğu olur bizim gibilerde hastanelerden çıkmaz bebek icin

Sorma ben tüp bebek yaptım suan kalbi durdu galiba bebegimin büyümedi 4 gün sonra tamamen kaybetme korkusunu yaşıyorum cinsiyeti hiç şu olsun diye düşünemedim bile
O bile günah dedim kadının yaptığına bak

Şu cinsiyet sormalara sinir oluyorum gerçekten. 13 haftalık hamileyim. Ne zaman doktora gidiyorum desem çıkışta arayıp direkt cinsiyeti neymiş diye soruyorlar. Bir kişi de sağlığı nasıl diye sormadı. Ki ben tüp bebekle hamile kaldım. Neden kırmadan cevap vermeye çalışıyorsunuz ki bilakis kırın böyle insanları uzaklaştırın hayatınızdan. Akrabalık var diye katlanmak zorunda değilsiniz.

Ne kadar doğru demissin

Allah yardımcın olsun canım bende tüp bebek yaptırdım şimdi sonucu bekliyorum aklımdan bile geçmedi cinsiyet bebeğim olsun die ölüyorum inanın cinsiyet neymiş ya

Valla Allah yardımcınız olsun gerçekten uğraşması zor öyle tip insanlarla üstelik daha çok yeni hamilesiniz yemenin de kızı erkeği olmuyo bence bende inanılmaz ekşi yiyorum turşular limonlar havada uçuyo ama oğlum olcak nazikçe deyin ki hayırlısı neyse o olsun kız erkek önemli değil sende böyle düşün Allah insanı nasip ettikleriyle sınamasın bu konuyu bida konuşmayalım de geç bence

Kızlar şunu söyliyeyim ben eltime söylemedim kanamam olunca hastaneye gittim öyle ögrendi bende üç aylık olana kadar kimseye söylememeyi düşünüyordum ama kısmet ögrendi işte

Bazı insanlar çok yanlış yerden bakıyor olaylara..sukretmek yerine ne bileyim bence bu gudumsuzluk.

Eltine cevap vermek zorunda değilsin canım. Hatta konuşmak zorunda da değilsin. Senin çocuğun yalnızca seni ve eşini ilgilendirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…