- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
Çok üzülüyorum o kızlara bi gece küçügüne öyle bi vurmuş ki zavalım nefes alamamış bir süre birde eşinin önünde birde bunu pişkin pişkin anlatıyordu sizce seven bi insan bunu yapar mı
:) hafif bir tebessum ediyorum cnm postuna.. diger msjlari gormedin sanirim.. kadinin intihar tesebbusu olmus.. yani psikolojisi cokta iyi degil galibaAynen öyle!
Ama konunun özü kadar birileri tarafından bir annenin evladını sevip sevmediğine karar verilmesi de önemli, üstüne düşülmesi gereken bir konu.kimse bunu bilemez ,bir annenin içini evladı bile bilemez belki.Siz de hiç belgesel izlemiyorsunuz galiba, bakın en yırtıcı hayvanlar bile evlatları karşısında kuzu gibi oluyor önüne yatıp emziriyor.Kaldı ki biz insanlar, merhametli varlıklarız.Hele de evlatlarımıza olan şefkatimizin hesabı yok.
Evet öyleymiş, Allah yardımcısı olsun. En çok da çocukların ,üzüldüm..:) hafif bir tebessum ediyorum cnm postuna.. diger msjlari gormedin sanirim.. kadinin intihar tesebbusu olmus.. yani psikolojisi cokta iyi degil galiba
Anne değilim ama annelik içgüdüsü vardır nasıl sevmez bende takildim ya içten içeKızlarını sevmediğine inanasım gelmedi
Yanlis inanc. Sokaga birakanlar tecavuzune goz yumanlar hatta kendi tecavuz edenler. Herkes temiz degil malesefSanmıyorum, istisnasız tüm annelerin çocuklarını sevdiğine inanıyorum
Ruhsal sıkıntısı psikolojik hastalığı olanlar hariç tabi onların kendilerine hayrı yok .Yanlis inanc. Sokaga birakanlar tecavuzune goz yumanlar hatta kendi tecavuz edenler. Herkes temiz degil malesef
şaka mi bu ?Birde hep şiddet uyguluyo çocuklara bi ara kavga ettim küçük bebege vuruyo diye
Yuhh manyak mı o ya zırcahil pislik şey oğlan meraklısı olmasından belli psikopat olduğu napcak oğlu olunca ona tapacak mıymışBirde hep şiddet uyguluyo çocuklara bi ara kavga ettim küçük bebege vuruyo diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?