Erkek mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi VeNi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eltini bebeginin cinsiyeti erkek çıkarsa potansiyel bir tehlike olarak gör ve asla çocuğunun etrafında yalnız dolanmasina izin verme.
Ben korktum bu kadından, psikolojik sorumlu sanırım.

Bunun oğlu olsa kızlarının bakımını ihmal eder. Nasıl bir zihniyet var kadında. Erkek olsa ne olacak? Erkek çocuk sahibi olmanın artısı nedir? Senin çocuğun cinsiyeti erkek olursa çıldırır eltin. Sana tavsiyem öğrendiğinde söyleme cinsiyetini.

cinsiyetini ögrendiginde erkek cikarsa lütfen. kizmis de herkeze

Tv de mi izlemion bacim?
Ruhu bozuk , psikolojik rahatsızlıkları olan insanlardan bahsetmiyorum, ki onlar kendilerine dahi zarar verebilir intihar bile ediyorlar.Candan tatlı şey mi var? Ona bile kıyıyorlar.
Ama ben erkek çocuk isteyip kız oldu diye sevmediğine inanmıyorum.Konu sahibi abartılı konuşuyor sanki

Canım bizde sorarız normaldir tabi ama eltim çok takıntılı benim ki erkek olacak diye aklı çıkıyor
Bosver ustunde durma.
Erkek cocuk cok istedigi icin kendine hakim olamiyor anlasilan.
Sorsun dursun.

Belli olana kadar..belli degil biz de merak ediyoruz..de...belli olunca da soylersin.
Kafaya takma bosver

Doktora cinsiyeti bilmek istemedigimi soyledim. Dogumda supriz olsun istiyorum de gec. Her sordugunda da doguma kadar ogrenmeyecegiz de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…