• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi VeNi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Neden kirmadan soylemeye calisiyorsun onu anlamadim ben ! Oglan cocugu diye tutturmus hadi onu gectim kucucuk bebeklerine şiddet uyguluyormuş böyle birini ben kirmak şöyle dursun yerin dibine sokarim haddini de bildiririm elti degil kendi kardesim dahi olsa..
Sen iyice bi kır geç ki uzak dursun senden velevki evlâdın erkek oldu bi pis nefis eksilir etrafindan.. ne kadar iyi olursa olsun bebege siddet uygulayan birak iyi insani insan degil gözümde :KK11:

Eltinize acıdım hala boyle kafalar var yazık şükür yok neler var hayatta sağlıklı evladım var diye şükretmek lazim.3 kızım var benim bi tane daha.olsa yine kız olsa içimden erkek olsaydı diye gecirmezdim okadar çok seviyorum kız çocuklarını :) iyiki 3 tane kızım olmuş.Rabbim hayırlı evlat ver dedim cinsiyet istemedim hayırlısı buymus. Banada çok dediler 3. Kız deyince 'ay buda erkek olsaydı' 'budami kız olsun olsun' boyle üzülmüş suratlar falan ben erkek aramadim halbuki hic hatta oglanimi aradin da yaptın 3. Diyenler falan oooo malesef erkek meraklisi bi milletiz . Kim ne derse dedim iyiki kızlarım olmuş ilerde birbirlerine destek olacaklar <3

Allah herşeyi hayırlısını versin öncelikle, ama ne olmazsa o istenir. 2 oğlum var hamdolsun rabbime ama bir tane de kızım olsun çok isterdim. Eltinde aynı 2 kızın ardından 1 erkek istemesi gayet normal.

Ya soruyorsa sorsun bunda ne var ki? Dert etmeyin kendinize.

Eki Görüntüle 2093956 Merhaba kızlar ben daha 6 haftalık hamileyim ve benim bir eltim var erkek çoçuk düşkünü sırf erkek olsun diye iki kere üst üste hamile kaldı ama Rabbimin işine bak ki ikiside kız oldu benimde bir tane kızım var ve artık bir kardeşi olsun istedik ve rabbim kısmet etti benim bu eltim diger kızımda beni hiç rahat bırakmadı kızmı erkek mi diye her ay dr kontrolünden sonra arayıp soruyordu cinsiyeti ne diye ve az önce bana bi mesaj atti şokka girdim

Tatlı mı yiyiyorsun ekşi mi
Ben daha 6 haftalık hamileyim bu böyle yapıyo ben geri kalan sekiz ay boyunca ne yapacam nasıl katlanacam

Birde şimdi ben hamileyim de kendiside bebek istedigini söylüyor biri 3 digeri 1 buçuk yaşında iki kızı var sırf bi erkek bebek ugruna bi bebek daha doguracakmış sürekli hocalara falan gidiyo oglu olsun diye kızlarınıda hiç sevmiyo

Ben ne söylesem kar etmiyo erkek diye tutturmuş
Kusura bakmayın konuyu çok dagıtım lafın özü sizce ne yapmalıyım kırmadan nasıl beni bu konuyla alakalı aramamasını söylemeliyim
karar verdik cinsiyetini ogrenmicez de!

:KK64:
Erkek kiz ne fark eder? Allah saglikli ve hayirli evlat basip etsin herkese!
Bakarsin bi oglu olmus ama ccookkk hayirsiz cikmis! Bu sefer o sevmedigi kizlarini mumla arar artik! :KK48:

Allahim ya erkek cocuk onu cennete goturcek sanki.hocaya erkek cocuk icin gitmekte neyin nesi Allah islah etsin

Eltinize acıdım hala boyle kafalar var yazık şükür yok neler var hayatta sağlıklı evladım var diye şükretmek lazim.3 kızım var benim bi tane daha.olsa yine kız olsa içimden erkek olsaydı diye gecirmezdim okadar çok seviyorum kız çocuklarını :) iyiki 3 tane kızım olmuş.Rabbim hayırlı evlat ver dedim cinsiyet istemedim hayırlısı buymus. Banada çok dediler 3. Kız deyince 'ay buda erkek olsaydı' 'budami kız olsun olsun' boyle üzülmüş suratlar falan ben erkek aramadim halbuki hic hatta oglanimi aradin da yaptın 3. Diyenler falan oooo malesef erkek meraklisi bi milletiz . Kim ne derse dedim iyiki kızlarım olmuş ilerde birbirlerine destek olacaklar <3
Benimde iki kızım var ve en büyük hayalimizi esimle.coookkk şanslıyız bizler kiz anneleri.erkekde evlat tabiki ama benim için kızın yeri başka.hayirli olsunlar insallah

Eki Görüntüle 2093956 Merhaba kızlar ben daha 6 haftalık hamileyim ve benim bir eltim var erkek çoçuk düşkünü sırf erkek olsun diye iki kere üst üste hamile kaldı ama Rabbimin işine bak ki ikiside kız oldu benimde bir tane kızım var ve artık bir kardeşi olsun istedik ve rabbim kısmet etti benim bu eltim diger kızımda beni hiç rahat bırakmadı kızmı erkek mi diye her ay dr kontrolünden sonra arayıp soruyordu cinsiyeti ne diye ve az önce bana bi mesaj atti şokka girdim

Tatlı mı yiyiyorsun ekşi mi
Ben daha 6 haftalık hamileyim bu böyle yapıyo ben geri kalan sekiz ay boyunca ne yapacam nasıl katlanacam

Birde şimdi ben hamileyim de kendiside bebek istedigini söylüyor biri 3 digeri 1 buçuk yaşında iki kızı var sırf bi erkek bebek ugruna bi bebek daha doguracakmış sürekli hocalara falan gidiyo oglu olsun diye kızlarınıda hiç sevmiyo

Ben ne söylesem kar etmiyo erkek diye tutturmuş
Kusura bakmayın konuyu çok dagıtım lafın özü sizce ne yapmalıyım kırmadan nasıl beni bu konuyla alakalı aramamasını söylemeliyim
Eltinin cehaleti mesaj yazışından bile belli.

Cahillik diz boyu olmuş bir elti...
Mümkün olduğunca muhatap olmayın.
Sorduklarını da geçiştirin.

Allah o istemediği kızlarının eline dusursun inşallah
Zaten nitekimde sonu öyle oluyor,bebeğe şiddet nedir ya
Eger ki oğlu olursa onun yetistirip simarttigi oğlu kimbilir hangi kızın başını yakar ilerde

Boyle cinsiyet ayrımı yapıldıkça istediği olmaz.
Ablamın eşi hep erkek isterdi. 3 tane kızları oldu :) bnmde oğlum var 1 tane.
Ne farkı var anlamadım yani. Sağlıklı olsunda gerisi onmli değil

Maalesef böyleleri hala var Allah ıslah etsin ne diyim bizim bi akraba da babanın yakın akrabası hatta hep oğlum olacak diye diye 5 kiz yaptı eşi daha çok istiyordu ama kısmet ya olmadı iste ben hamileykende herkes sorardı hayırlısı olsun derdim kiz erkek farketmez hayırlısı olsun da derdim oğlum oldu şimdi yine hamileyim inşallah kizin olur diyenlere de derdim hayırlısı neyse o olsun kendim bile Allahın gücü ne gider diye Allahım kızım olsun diyemedim hayırlısını ver Allahım derdim gönlümden geçen oldu kızmış bebegim hayırlısıyla bide doğurabilirsem benim yengemde böyle bu arada ben hamile kaldım hemen benimle bi tane yaptı şimdi yine hamile kaldım o da hamile aramızda hep 5 hafta var kasitli yaptığını düşünmüştüm ama artık önemsemiyorum onunda erkekmiş erkek istiyordu zaten.

cinsiyet ayrımı yapmak bize lüks olmuş bir tek.. bende hamıleyım tek dileğim sağlıklı olması 2 kayıptan sonra.. Allah erkek çocuk veripte imtihan etmesin onu ne diyim sana da Allah yardım etsin bu konu hakkında pek konuşma onunla üstelik onun huyunu bile bile hamıle olduğunu erkenden neden soyledin ki karnın çıkana kadar bilmeseydi bari..

Cinsiyeti ogrenseniz de soylemeyin size tavsiyem. Bu kadar takintili manyak bir insandan hersey beklenir. Gostermiyor nazli cikti deyin aldiginizi yaptiginizi hazirliginizi belli etmeyin nazara gelirsiniz mazallah ben cok korkarim bu tarz insanlardan. Kiz cocuk candir yaa nasil vurabilir insan kendinden olan bir parcaya aklim almiyor Allah islah etsin

Back
X