Erkek milleti degilmi boynu altinda kalsin

Cocuklarim kucuk olmasa bi bakan ailem yanimda olsa hic dusunmem bile ben kimsenin yardimina muhtac degilim hakkimida yedirmem daha en kucugum 1 bucuk yasinda anne diye benden ayrilmaz hic ben onu birakip nasil giderim calismaya
Ikinizin de hataları var belli ki, adam inat ama mesela ben de kardeşimle olan konuşmalarımı eşime assla okutmam asla...

O değil de benim de oğlum 1.5 yaşında anne diye benden ayrılmaz, ben nasıl bırakıp gidiyorum onu işe o zaman??? Çalışmaya bi yeriniz yemiyor sonra burda cins cins cümleler, o cümleye acayip sinir oldum...

Ikinizin de hataları var belli ki, adam inat ama mesela ben de kardeşimle olan konuşmalarımı eşime assla okutmam asla...

O değil de benim de oğlum 1.5 yaşında anne diye benden ayrılmaz, ben nasıl bırakıp gidiyorum onu işe o zaman??? Çalışmaya bi yeriniz yemiyor sonra burda cins cins cümleler, o cümleye acayip sinir oldum...
Kime bırakıyorsunuz cocugunuzunuzu

Kime bırakıyorsunuz cocugunuzunuzu
Benimde annem kardeşim olsa bende bırakırım varmi ne olduğunu bilmediğim insanlara yawrumumu emanet ediyim yemiyo bitesiniz demek kolay emin olun bizdeki yiyen şeyler sizden daha çok

Cocuklarim kucuk olmasa bi bakan ailem yanimda olsa hic dusunmem bile ben kimsenin yardimina muhtac degilim hakkimida yedirmem daha en kucugum 1 bucuk yasinda anne diye benden ayrilmaz hic ben onu birakip nasil giderim calismaya
Allah bağışlasın çocuklarını. Allah yardımcın olsun 🤲 malesefki esinizde kaybetme korkusu yok.
Segisi olsa inan incitmez seni.
Kıskanç demişsin ya o da yaniltmaca
Malesef

Ben de kardeşlerimin attığı mesaj veya fotoları eşimi ilgilendirmiyorsa göstermem çok ilgincsiniz ikiniz de...Ya ben konuyu anlamıyor da olabilirim kim ne demiş kim neye bakmak istemiş karışmış
Ben biraz toyluk, ciddiyetsizlik sezdim ilişkilerinde dryadcım. 17 yaşındayken flörtümle böyle kavgalarımız olurdu. Çocuktuk, cahildik çünkü.
Adam da henüz evliliğin ciddiyeti ve sorumluluğunun farkında değil. Kolayca gidersen çocukları yurda veririm diyebiliyor. Hangi olgun ve evli bir adam şu cümleyi kurar ki?
Konu sahibi de öyle çok olgun değil. Ki yaşı da büyük değil. Erken evliliğin sonuçları işte. Telefonda bir şeyi göstermedi diye kavga etmek mesela. Ne bileyim benim için kavga sebebi değil bu tip şeyler.

Benimde annem kardeşim olsa bende bırakırım varmi ne olduğunu bilmediğim insanlara yawrumumu emanet ediyim yemiyo bitesiniz demek kolay emin olun bizdeki yiyen şeyler sizden daha çok
Ben asla çalışmaktan ekmeğimi kazanmaktan kaçmadım gocunmadimama is cocuguma geliyorsa onun basini asla birakmam onlar icin herseyi yutarim bi zamana kadar sonra onlari güvene alır yoluma bakarim

Bende çocuğumun basında durarak iş yerine çocuğumu koruyorum benim için bu daha önemli

Ben olsam asla evi terketmezdim ev kadinin kalesidir.kendisi gitsin siz niye cocuklarla duzeninizi bozup gideceksiniz.

25 yasinda boyle bi evlilige 3 cocuk neden?gercekten neden yani anlamiyorum.korkarim ki esiniz erkek cocuk istemistir ve sizde erkek bulana kadar doguracaksiniz.
Bunun kararı ni vermekte karışmakta size düşmez lütfen haddinizi bilin doğurduysam ben bakıyorum siz değil hastalandığında açıldığında uzuldugunde mutlu olduklarında ben oluyorum başlarında bu durumdan ben rahatsız değilsem sizede ne düşer siz anlayın artık kusura bakmayin haddiniz olmayan her seye dil uzatma hakkini buluyorsunuz

Bunun kararı ni vermekte karışmakta size düşmez lütfen haddinizi bilin doğurduysam ben bakıyorum siz değil hastalandığında açıldığında uzuldugunde mutlu olduklarında ben oluyorum başlarında bu durumdan ben rahatsız değilsem sizede ne düşer siz anlayın artık kusura bakmayin haddiniz olmayan her seye dil uzatma hakkini buluyorsunuz
Ayrica evliligim boyle kotu bi evlilige demissiniz her aile kari koca gibi tartisiyoruz dir dir konusundan acildi konusma aldatma yada ikinci sahislar degil

Sakin olsaniz diyorum kimsenin size karistigi yok fikrimi soyledim.elestiri kabul etmeyecekseniz neden konu actiniz.cocuklariniza sevginizi sorgulamadim boyle bi evlilikte neden 3 cocuk dedim.

Ayrica evliligim boyle kotu bi evlilige demissiniz her aile kari koca gibi tartisiyoruz dir dir konusundan acildi konusma aldatma yada ikinci sahislar degil
Ayol madem her evlilik gibi neden niye erkeklere laf soyluyorsunuz.madem guzelmis evliliginiz mutluluklar size kocanizla

Çocuğunuzu kimden koruyorsunuz babasından mu? Huzursuz ortamdan nasıl koruyorsunuz çocukları?
Cocugunun basinda durmaktan babasindan korudugumumu anladiniz cidden anne olarak sorumlu olduğum görevlerim için başındayım çocuklarımın ayrıca eşim kötü bi baba da değil biz atışıp tartışıyoruz

Sakin olsaniz diyorum kimsenin size karistigi yok fikrimi soyledim.elestiri kabul etmeyecekseniz neden konu actiniz.cocuklariniza sevginizi sorgulamadim boyle bi evlilikte neden 3 cocuk dedim.
Konuda benim yaptığım çocuklarla ilgili bir bolum yer almıyor ama

Konuda benim yaptığım çocuklarla ilgili bir bolum yer almıyor ama
Siz eleştiri yapın diye değil kadın olarak birbirimize fikir akıl verip alalım diye derdimizi açıyoruz yaptığımız cocuk yada yasa eleştiri yapın demiyoruz yersiz oluyor

Back
X