Ya cok da oyle bir durum yok aslinda arkadasca yaklasmis olabiirErkek jargonu ile konuşayım. Ne ayak olum bu kız. O kadar süründürdü yeni mi yazıyor?))
Devam etmek istiyorsan , bundan sonrasında onun hamlesini bekle , ama cevap vermekte gecikme artık :) :)Simdi soyle oldu ilgilendi ben ilgilenmeyince o da ilgilenmedi.mesela her gordugumuzde gulumseyerek merhaba derdik.yajlasik 6 -7 ay sonra merhabandedigimde bana gulumsemedj ben de dedim madem hoslanmiyor benden ben de konusmam.sonra arada tekrae gulumsemeye basladi.derken en som mesaj attim ozel garekati kazandigini duyunca kendine iyi bak gibisinden.o da ayni sekilde cevap verdi.
Seven insan arkadaşca felan anlamaz. Direkt gelin güvey modu..Ya cok da oyle bir durum yok aslinda arkadasca yaklasmis olabiir
Ne cevabiDevam etmek istiyorsan , bundan sonrasında onun hamlesini bekle , ama cevap vermekte gecikme artık :) :)
Aslan burcu demistim ya.olgi goremedigi icin de ustume dusmus olabilirSeven insan arkadaşca felan anlamaz. Direkt gelin güvey modu..
Yaa napiyimm.herkesle konusuyor belki suan bile hoslanmiyor.tamam kusura bakmaSen de fazla takıntılısın heee. Erkek ne düşünür ne bilelim ki varsayımlar üstünde ilerlemek hoşuna gidiyor galiba...
Bu kadar kıvranacağına baştan yüz verseydin çocuğa 10 aydır çıkardınız.
Heralde şekerim. Adamın avcı içgüleri 10 aydır hedefi kafesleyememiş bu daha çok iştahlandırıyor olabilir.Aslan burcu demistim ya.olgi goremedigi icin de ustume dusmus olabilir
Ben neden kusura bakayım kız hemen alındın. Geçen de yazdık hani konuna. Herkesle konuşsa nedir ben onu da anlamadım gerçi neyse...Yaa napiyimm.herkesle konusuyor belki suan bile hoslanmiyor.tamam kusura bakma
Her kizla ilgileniyor yaniBen neden kusura bakayım kız hemen alındın. Geçen de yazdık hani konuna. Herkesle konuşsa nedir ben onu da anlamadım gerçi neyse...
10audir tanisiyoruz amanoyle ilk gorus durumu olmadi.bence bir hissi olustuysa bile tamamen ilgilenmedigim icin.Heralde şekerim. Adamın avcı içgüleri 10 aydır hedefi kafesleyememiş bu daha çok iştahlandırıyor olabilir.
Daha fazla yapamam zaten hesabim kalmadiEgosu okşanmıştır bence ve duygularının yoğunluğuna göre de bir tavır belirler. Yalnız daha fazla yerden ekleyip bir hamle daha yapmayın bu kadarı yeterli
Yaaa bugun spor salonuna geldi ...baya guzel seyler olacak gibi.ama simdi ki sorunum su.acaba heves mi bu sadece.ondan korkuyorum .Heralde şekerim. Adamın avcı içgüleri 10 aydır hedefi kafesleyememiş bu daha çok iştahlandırıyor olabilir.
Neyi dusunmez.yok bu sefer bariz fark vardi hissettim yani neyse bu bana kalsin da heves olayi canimi sıkıyorErkek düşünmez ki
Biz bazen "ay kesiiin şu hareketi şu yüzden yaptı" diyoruz ya ı-ıh hepsi boş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?