surak Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 27 Ocak 2016 1.181 1.845 133 31 23 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi heimish #41 cicimcicim07 .!.: Yaaa bugun spor salonuna geldi ...baya guzel seyler olacak gibi.ama simdi ki sorunum su.acaba heves mi bu sadece.ondan korkuyorum . Genişletmek için tıkla... Valla ben anlamam. Hiç sevgilim olmadı. Bu tür atraksiyonlu işler bana göre değil. ))
cicimcicim07 .!.: Yaaa bugun spor salonuna geldi ...baya guzel seyler olacak gibi.ama simdi ki sorunum su.acaba heves mi bu sadece.ondan korkuyorum . Genişletmek için tıkla... Valla ben anlamam. Hiç sevgilim olmadı. Bu tür atraksiyonlu işler bana göre değil. ))
KomandoYareni Mom to be... ❤️ Kayıtlı Üye 27 Haziran 2015 3.341 13.231 138 23 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi heimish #42 cicimcicim07 .!.: Neyi dusunmez.yok bu sefer bariz fark vardi hissettim yani neyse bu bana kalsin da heves olayi canimi sıkıyor Genişletmek için tıkla... Demek istediğim biz erkeklerin her hareketinden mana çıkarmak istiyoruz ya onlar böyle ince düşünen varlıklar değiller dan-dunlar yani. Sonra hevesi kırılan, boş umut besleyen kadınlar oluyor.
cicimcicim07 .!.: Neyi dusunmez.yok bu sefer bariz fark vardi hissettim yani neyse bu bana kalsin da heves olayi canimi sıkıyor Genişletmek için tıkla... Demek istediğim biz erkeklerin her hareketinden mana çıkarmak istiyoruz ya onlar böyle ince düşünen varlıklar değiller dan-dunlar yani. Sonra hevesi kırılan, boş umut besleyen kadınlar oluyor.