- 17 Ekim 2015
- 5.452
- 5.309
- 198
- Konu Sahibi Qumru_hanne
Kerimcan gibi yani?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında benim cinsiyet değiştirme gibi istegim yok benim sadece merak ettiğim bu.düşüncelere sahip olup ömrünün sonuna kadar yaşayan varmi yaşıyor larsa nasil devam ediyorlar yasantilarinaKerimcan gibi yani?
Bende bunu diyorum hastalik degil benim cinsiyet degistirme gibi bir niyetim yok böyle bu düşüncelerle yasayabilirmiyim yaşayan varmi bunu merak ediyorumUzaktan tanıdığım böyle biri vardı. Evlendi o da. Boşandı sonra. Cok gezmiş doktor, hoca her yeri. En sonunda cinsiyetini değiştirdi ve benim duyduğum kadariyla çok mutlu. İşinde de iyi yerlerde, trans erkekler bu açıdan şanslı, toplumda daha rahatlar. Bu bir hastalık değil asla böyle düşünmeyin. Kadınlık hormonu almanızı tavsiye edenlere diyecek bir sey bulamıyorum, cehaletin bu kadarı. Eşcinsellik, transseksüellik hastalık değildir, dolayısıyla bir tedavisi de yoktur. Psikologa muhakkak gidin ama bunun için hazır mısınız, cesaret edebilir misiniz bunu öğrenmek için gidin. O size yardımcı olacaktir atılacak adımlar konusunda.
Hayir bu benim.ikinci uyeligim ya yinede size kalmis BirseyKonu hiçte samimi gelmedi nedense son zamanlarda gündemde bu kizlarn erkek olma konusu acaba bundan etkilenmiş olabilirmi konu sahibi bu konuyu açarken.¿¿
Kacirdiginiz birsey var kadinlardan erkek gibi hoşlanıyorum ama kadın olarak asla ya benim niyetim cinsellik degil zaten erkek oluyum kadin olmasada olur hayatim daTüm sayfaları okuyamadım atladığım bir yer varsa kusura bakmayın. Tahminlerim erkeklerin baskısından , ailenizde kadınlara verilen ( daha doğrusu verilmeyen ) değerden dolayı kadın olarak dünyaya gelmekten mutlu değilsiniz ve erkeklerden nefret eder hale gelmişsiniz, Bu da bilinçaltınızda erkek olmak istemek olarak çıkıyor. Aksi takdirde bayanlara duygusal şeyler beslerdiniz, Tabi ki benim yorumlarım profesyonel şeyler değil, okuduğum duyduğum gördüğüm şeylerden yola çıkıyorum. Ne olursa olsun bir psikologa gidin, çocukluğumdan beri erkek olmak istiyorum, kadınlığın ağırlığını kaldıramıyorum diye konuşun problemin kaynağına inin, ameliyat olmalık bir durum değil bu, Çift cinsiyetli doğanlar dışında bu tip eğilimler psikolojik bir rahatsızlıktır. Yardımcı olabileceklerine neredeyse eminim. en kötü ihtimalle bununla başa çıkmayı öğrenirsiniz.
Dogruysa bile hormonal ve ya hastalikli bisey oldugunu düsünmüyrm ben çunkü kadinsınız ve bi çocuk dogurabilmişsiniz....Hayir bu benim.ikinci uyeligim ya yinede size kalmis Birsey
PekiDogruysa bile hormonal ve ya hastalikli bisey oldugunu düsünmüyrm ben çunkü kadinsınız ve bi çocuk dogurabilmişsiniz....
Psikologa gidin...
Tamam bakiyimturner sendromunu araştırmalısın bence
Vucutta degil benimki dusuncelerde duygularda erkek gibi düşünmek
Baktım bu olacagini düşünmüyorumturner sendromunu araştırmalısın bence
Tamam hadi erkegim diyelim bu düşüncelere sahip olup bir kadın vücuduyla nasil nereye kadar yasayabilirim gercekten akıl sagligim gidecek diye korkuyorumiçinde yatan neyse o dur erkek gibi hissediyorsan öylesin
cesur olup yüzleşeceksin elinden geleni yapacaksın buna hazirmisin emin misinTamam hadi erkegim diyelim bu düşüncelere sahip olup bir kadın vücuduyla nasil nereye kadar yasayabilirim gercekten akıl sagligim gidecek diye korkuyorum
Baktım bu olacagini düşünmüyorum