• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek olmak istemek

Uzaktan tanıdığım böyle biri vardı. Evlendi o da. Boşandı sonra. Cok gezmiş doktor, hoca her yeri. En sonunda cinsiyetini değiştirdi ve benim duyduğum kadariyla çok mutlu. İşinde de iyi yerlerde, trans erkekler bu açıdan şanslı, toplumda daha rahatlar. Bu bir hastalık değil asla böyle düşünmeyin. Kadınlık hormonu almanızı tavsiye edenlere diyecek bir sey bulamıyorum, cehaletin bu kadarı. Eşcinsellik, transseksüellik hastalık değildir, dolayısıyla bir tedavisi de yoktur. Psikologa muhakkak gidin ama bunun için hazır mısınız, cesaret edebilir misiniz bunu öğrenmek için gidin. O size yardımcı olacaktir atılacak adımlar konusunda.

Uzaktan tanıdığım böyle biri vardı. Evlendi o da. Boşandı sonra. Cok gezmiş doktor, hoca her yeri. En sonunda cinsiyetini değiştirdi ve benim duyduğum kadariyla çok mutlu. İşinde de iyi yerlerde, trans erkekler bu açıdan şanslı, toplumda daha rahatlar. Bu bir hastalık değil asla böyle düşünmeyin. Kadınlık hormonu almanızı tavsiye edenlere diyecek bir sey bulamıyorum, cehaletin bu kadarı. Eşcinsellik, transseksüellik hastalık değildir, dolayısıyla bir tedavisi de yoktur. Psikologa muhakkak gidin ama bunun için hazır mısınız, cesaret edebilir misiniz bunu öğrenmek için gidin. O size yardımcı olacaktir atılacak adımlar konusunda.
Bende bunu diyorum hastalik degil benim cinsiyet degistirme gibi bir niyetim yok böyle bu düşüncelerle yasayabilirmiyim yaşayan varmi bunu merak ediyorum

Konu hiçte samimi gelmedi nedense son zamanlarda gündemde bu kizlarn erkek olma konusu acaba bundan etkilenmiş olabilirmi konu sahibi bu konuyu açarken.¿¿

Tüm sayfaları okuyamadım atladığım bir yer varsa kusura bakmayın. Tahminlerim erkeklerin baskısından , ailenizde kadınlara verilen ( daha doğrusu verilmeyen ) değerden dolayı kadın olarak dünyaya gelmekten mutlu değilsiniz ve erkeklerden nefret eder hale gelmişsiniz, Bu da bilinçaltınızda erkek olmak istemek olarak çıkıyor. Aksi takdirde bayanlara duygusal şeyler beslerdiniz, Tabi ki benim yorumlarım profesyonel şeyler değil, okuduğum duyduğum gördüğüm şeylerden yola çıkıyorum. Ne olursa olsun bir psikologa gidin, çocukluğumdan beri erkek olmak istiyorum, kadınlığın ağırlığını kaldıramıyorum diye konuşun problemin kaynağına inin, ameliyat olmalık bir durum değil bu, Çift cinsiyetli doğanlar dışında bu tip eğilimler psikolojik bir rahatsızlıktır. Yardımcı olabileceklerine neredeyse eminim. en kötü ihtimalle bununla başa çıkmayı öğrenirsiniz.

Tüm sayfaları okuyamadım atladığım bir yer varsa kusura bakmayın. Tahminlerim erkeklerin baskısından , ailenizde kadınlara verilen ( daha doğrusu verilmeyen ) değerden dolayı kadın olarak dünyaya gelmekten mutlu değilsiniz ve erkeklerden nefret eder hale gelmişsiniz, Bu da bilinçaltınızda erkek olmak istemek olarak çıkıyor. Aksi takdirde bayanlara duygusal şeyler beslerdiniz, Tabi ki benim yorumlarım profesyonel şeyler değil, okuduğum duyduğum gördüğüm şeylerden yola çıkıyorum. Ne olursa olsun bir psikologa gidin, çocukluğumdan beri erkek olmak istiyorum, kadınlığın ağırlığını kaldıramıyorum diye konuşun problemin kaynağına inin, ameliyat olmalık bir durum değil bu, Çift cinsiyetli doğanlar dışında bu tip eğilimler psikolojik bir rahatsızlıktır. Yardımcı olabileceklerine neredeyse eminim. en kötü ihtimalle bununla başa çıkmayı öğrenirsiniz.
Kacirdiginiz birsey var kadinlardan erkek gibi hoşlanıyorum ama kadın olarak asla ya benim niyetim cinsellik degil zaten erkek oluyum kadin olmasada olur hayatim da

şimdi şöyle oluyor bu durum hormanlarının veya genetik bir hastalığın sonucu değilse psikolojik . Ailede ilgi eksikliği ailede baba faktörünün olmaması veya erkek evlat ayrımcılığı psikolojik olarak seni böyle düşüncelere itebilir genetik bir rahatsızlık değilse iyileşebilirsin

birçok kadın aşık olmuyor birçok kadının karsısına hoslanacagı erkek cıkmıyor ve bircok kadın cinsellikten hazzetmiyor orgazm olmuyor. ama tabi birde sizde takıntı söz konusu .

Tamam hadi erkegim diyelim bu düşüncelere sahip olup bir kadın vücuduyla nasil nereye kadar yasayabilirim gercekten akıl sagligim gidecek diye korkuyorum
cesur olup yüzleşeceksin elinden geleni yapacaksın buna hazirmisin emin misin
bu konuda ayrintili arastirmalar yap uzmanlardan yardim al
bir erkek kendini kadin gibi hissediyorsa kadındır bu insanın kendi doğasidir değistiremez
bu konuda canım çok acır birebir şahit olduklarımdan dolayı
ilkokul arkadaşım vardı
farklıydı erkek gibi görünür bizimle dolaşır bizim gibi olmaya çalisirdi çok güzel bir sesi ve yüzü vardı birgün yüzü mor geldi ne oldu diye sorduk abim dövdü dedi abisi bir daha kiz gibi davranmamasini istemis ve mezun olduk o memlekette kaldı ben ayrildim yillar sonra van kalesinden atladiğini duydum hayat ona adil davranmamisti onunda bizim gibi abisi gibi yaşam hakki vardi tek suçu insanların kafalarındaki şekle uygun doğmamış olmasiydi

unutma sana dayatilani kabul etmek zorunda değilsin

Back
X