• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek olmak istemek

küçük yaşta evlendiniz o zaman üstüne de hemen çocuk..
doğuştan gelen bir duygu mu yaşadığınız yoksa,kadınlığınıza isyan mı bunu anlamak için uzman yardımından başka çareniz yok.hem de iyi bir psikoloğa gitmelisiniz.
ilk seçenekse ,yapacak birşey yok,cinsiyet değiştirme veya değiştirmeme kararı.
ikinci şeçenekse de terapi ve ilaç tedavisi ile kurtulmanız mutlu huzurlu bir hayata kavuşmanız mümkün.

şayet kadınlardan da hoşlanıyorsanız, evlenmeden önce vs. sizin içinizdeki kişiyi ortaya çıkarması açısından profesyonel bir yardım almalısınız.

Keşke evlenmeden önce gidip bir psikologla konuşsaydın. O duygularını anlamana yardım ederdi. Erkeklerden hoşlanmamak, cinsel ilişkiden hoşlanmamak mutlaka transgender olmak istemek anlamına gelmiyor. Önce bir içine bak. Mesela kadınlardan hoşlanıyor musun, aşık olabiliyor musun, onlara karşı cinsel anlamda bir şeyler hissedebiliyor musun?Bunların hepsi önemli faktörler. Bunun dışında senin anlattıkların normal olabilir. Karşına aşık olabileceğin, hoşlanabileceğin bir erkek çıkmamıştır. Cinsel anlamda tatmin olamıyor olabilirsin. Ağlayıp sızlamana da gerek yok. Bunlar hayatta olabilen şeyler. Sen hemen bir psikolog bul kendine. Önce onunla konuş. Daha sonra gerçekten ne olmak istediğine karar verirsin. Ama ne olursan ol öncelikle insansın. Utanılacak, ayıplanacak, kınanacak bir şey yok hissettiklerinde emin ol.
Tesekkur ederim icimi rahatlattiniz

Bu duygu evlendikten sonra gelen birsey degil ama karşıma baska bir erkek cikarsada boyle dusunecegimi hissediyorum

Görücü usulü evlenmişsin.Evlenmeden önce ilişki yaşadığını sanmıyorum.Zaten yaşın da pek elvermiyor.Flört bile yaşamamış olabilirsin.
Daha önce bir konuda eşinin pis olduğundan sözetmişsin.Bir başka konun reglken ilişki isteyen eşle alakalı.
Bence de sen eşinle cinsel açıdan mutlu değilsin.Başkasıyla ilişki yaşamadığın için,bu muymuş ben sevmedim diyorsun.Belki eşin istedikçe bunalıp öf keşke erkek olsaydım diyorsun.Böyle düşünmekle erkek olma fikrini takıntı haline getirmişsin.
Büyük ihtimalle boşanıp bir aşk yaşasan kadınlığımı anladım diyeceksin.

Bilmiyorum almak istiyorum fakat kimsenin bilmesini istemiyorum buda mümkün değil
Gideceğiniz uzman sizi deşifre etmez zaten, lütfen bir uzmana gidin, olaki ileride ameliyatla erkek olmak isterseniz de önce uzman görüşü alınması gerekiyor ameliyatın yapılabilmesi için, yani siz zaten mecbursunuz gitmeye.
Kim olduğunuzu, ne olmak istediğinizi keşfetmeniz için bu şart ve sizinle aynı duyguları yaşayanlar var, kendini kadın hissedip çoluk çocuğu büyüdükten sonra ameliyatla kadın olan erkekler, erkek olan kadınlar mevcut ama önce bu duygularınız yaşanmış birşeyler için geliştirdiğiniz bir tepki mi yoksa gerçekten hem psikolojik hem fiziksel bir durum mu, testesteron hormonlarınız daha mı ağır basıyor öğrenebilmek için uzman yardımı almanız gerekiyor.

benim bizzat transeksüel arkadaşlarım var gerek kadın, gerek erkek.

hadi evlendiniz. cocuk?
cocukluktan bu yana trans hisleriniz varsa bu nasıl oldu?

kusura bakmayın bizzat içindeyim olayın tanıdığım bir çok trans arkadaşım karşı cinsle evlenmeyi bırakın cocuk bile yapamazlar. tuhaf.

Uzman birinden yardım almalısın. Bunla ilgili testler yapıyorlar.Hormonlarında da erkeklik baskın mı değil mi diye. Belki sadece psikolojiktir,yada vücudununda yaradılışı öyledir..
Seni elbetteki yadırgamıyorum ama keşke hiç evlenmeseydin..
eşine çocuğuna yazık değil mi ?
Bir an önce bir uzman yardımı al. Allah yardımcın olsun

rahatsızlığımdan dolayı ben de istemedim değil. hatta bir tıl ileriye götürecek düşüncem de oluşmadı desem yalan olur.

Görücü usulü evlenmişsin.Evlenmeden önce ilişki yaşadığını sanmıyorum.Zaten yaşın da pek elvermiyor.Flört bile yaşamamış olabilirsin.
Daha önce bir konuda eşinin pis olduğundan sözetmişsin.Bir başka konun reglken ilişki isteyen eşle alakalı.
Bence de sen eşinle cinsel açıdan mutlu değilsin.Başkasıyla ilişki yaşamadığın için,bu muymuş ben sevmedim diyorsun.Belki eşin istedikçe bunalıp öf keşke erkek olsaydım diyorsun.Böyle düşünmekle erkek olma fikrini takıntı haline getirmişsin.
Büyük ihtimalle boşanıp bir aşk yaşasan kadınlığımı anladım diyeceksin.
Bilmiyorum eşle alakali olabilir çoğu yaşadıklarım bu dusuncelerime tuz biber olmus olabilir ama bu düşünce evlenmeden oncede vardi bu aralar daha cok baskı yapiyor beynime

Kadınken erkek olanlar erkeklerle beraber olmayı devam ettirebiliyorlar. Şu anki durumunda ille kadınlardan hoslanmanız gerekmiyor. Size en iyi bir uzman yardimci olur tabii.

Back
X