• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek olmak istemek

Gideceğiniz uzman sizi deşifre etmez zaten, lütfen bir uzmana gidin, olaki ileride ameliyatla erkek olmak isterseniz de önce uzman görüşü alınması gerekiyor ameliyatın yapılabilmesi için, yani siz zaten mecbursunuz gitmeye.
Kim olduğunuzu, ne olmak istediğinizi keşfetmeniz için bu şart ve sizinle aynı duyguları yaşayanlar var, kendini kadın hissedip çoluk çocuğu büyüdükten sonra ameliyatla kadın olan erkekler, erkek olan kadınlar mevcut ama önce bu duygularınız yaşanmış birşeyler için geliştirdiğiniz bir tepki mi yoksa gerçekten hem psikolojik hem fiziksel bir durum mu, testesteron hormonlarınız daha mı ağır basıyor öğrenebilmek için uzman yardımı almanız gerekiyor.
Tamam gidecem fakat benim icin kolay degil burasi küçük bir yer psikolog birisini bulamam bile bana gercek anlamda anlayan birisiyle gitsem onuda bulamam

evet önceki konularını da okudum...insanı cinsellikten kendi bedeninden soğutur bu adam...
öyledir demek istemiyorum ,uzamn değilim neticede ama zorlama cinsellik ,regl dönemi sex falan cidden mide bulandırıcı..
normal bir adamla nasıl olur bilmiyorsun,o yüzden bedenine yabancılaşman normal.

benim bizzat transeksüel arkadaşlarım var gerek kadın, gerek erkek.

hadi evlendiniz. cocuk?
cocukluktan bu yana trans hisleriniz varsa bu nasıl oldu?

kusura bakmayın bizzat içindeyim olayın tanıdığım bir çok trans arkadaşım karşı cinsle evlenmeyi bırakın cocuk bile yapamazlar. tuhaf.
Bilmiyorum ben trans im demedim zaten nasil bir duyguya sahibim onu anlamadim hersey zorunda oldugum icin yapilmis olamaz mi evlilik cocuk

benim bizzat transeksüel arkadaşlarım var gerek kadın, gerek erkek.

hadi evlendiniz. cocuk?
cocukluktan bu yana trans hisleriniz varsa bu nasıl oldu?

kusura bakmayın bizzat içindeyim olayın tanıdığım bir çok trans arkadaşım karşı cinsle evlenmeyi bırakın cocuk bile yapamazlar. tuhaf.

Uzman birinden yardım almalısın. Bunla ilgili testler yapıyorlar.Hormonlarında da erkeklik baskın mı değil mi diye. Belki sadece psikolojiktir,yada vücudununda yaradılışı öyledir..
Seni elbetteki yadırgamıyorum ama keşke hiç evlenmeseydin..
eşine çocuğuna yazık değil mi ?
Bir an önce bir uzman yardımı al. Allah yardımcın olsun

Aileye açıklayamamak ve çevre baskısı olabiliyor, benimde tanıdığım bir trans, erkekken evlendi, oğlu oldu, oğlunu büyütüp emekli olduktan sonra ameliyatla kadın oldu, olabiliyor bazen böyle şeyler ama konu sahibesinin kendini keşfedebilmesi, bu duyguların gerçekliğini anlayabilmesi için yardım alması şart.
________

Birde genel bir uyarı rica ediyorum konuya dini yorumlar yapılmasın.

Uzman birinden yardım almalısın. Bunla ilgili testler yapıyorlar.Hormonlarında da erkeklik baskın mı değil mi diye. Belki sadece psikolojiktir,yada vücudununda yaradılışı öyledir..
Seni elbetteki yadırgamıyorum ama keşke hiç evlenmeseydin..
eşine çocuğuna yazık değil mi ?
Bir an önce bir uzman yardımı al. Allah yardımcın olsun
Vucudum da erkeklik hormonlari var bence test yaptirsam bile bu kadin olma gercegini degistirmeyecek ve hicbir zaman mutlu olamayacagim yani benim erkek olmam mümkün degil

Canim uzmandan destek al peki hic esine anlattin mi bu durumu bide erkeklerden hoslanmiyoeum demissin bu durum icindeyken hic bir bayana karsi hislerin oldu mu ?

Vucudum da erkeklik hormonlari var bence test yaptirsam bile bu kadin olma gercegini degistirmeyecek ve hicbir zaman mutlu olamayacagim yani benim erkek olmam mümkün degil
Hormonlarla alakali oldugunu zannetmiyorum benimde erkek hormonum fazla ama oyle istek olmadi hic arkadasin ki psikolojik sanirim umarim sonuc hallolur

mutlaka uzman bir psikologa gitmeniz gerekiyor.bunu öncelikle kendiniz sonra evladınız için yapmalısınız.evlenmeden önce de vardı diyorsunuz çocukluğunuzda geçirmiş olduğunuz bir tramva bile boyle hissetmenize sebep olabilir.

Canim uzmandan destek al peki hic esine anlattin mi bu durumu bide erkeklerden hoslanmiyoeum demissin bu durum icindeyken hic bir bayana karsi hislerin oldu mu ?
EŞime anlatmadim birsey kadına karşı hoslantim erkek gibi oldu kadin bedenine sahipken birsey hissetmem biraz erkek gibi severim falan çoğu kiz benden hoslanmistir fakat hep ben onları geri cevirdim zaten lez olsam bu düşüncelere sahip olup kendime hayatı zehir etmem

Kimliğinden emin olmayan bir insan nasıl evlenip bir de üstüne çocuk yapar ?Hayatınızı sorgulamak için biraz geç değil mi ?
Bu saatten sonra atacağınız adım hem eşinizin hem de özellikle çocuğunuzun psikolojisini bozmayacak mı?

EŞime anlatmadim birsey kadına karşı hoslantim erkek gibi oldu kadin bedenine sahipken birsey hissetmem biraz erkek gibi severim falan çoğu kiz benden hoslanmistir fakat hep ben onları geri cevirdim zaten lez olsam bu düşüncelere sahip olup kendime hayatı zehir etmem
Kadinlara karsi kendini erkek hissederken hani bi erkegin bayana hissettigi gibi bisey hissediyo musun dedm canim baska anlamda degil senden hoslanan kiz nasil anlamadm orayi ?

Kimliğinden emin olmayan bir insan nasıl evlenip bir de üstüne çocuk yapar ?Hayatınızı sorgulamak için biraz geç değil mi ?
Bu saatten sonra atacağınız adım hem eşinizin hem de özellikle çocuğunuzun psikolojisini bozmayacak mı?
Bundan sonra adim atmak istesem bile atmam atamam sadece bu dusuncelerden kurtulmak istiyorum

Olabilir ne dediler peki yani erkeklik hormonlari neden olurmuş bayanlarda
Canim her kadinda hem erkek hem kadin hormonu olur erkektede ayni onlardada kadinlik hormonu illaki var ama fazlalik neden oluyo tam bilmiyorum ben bebek icin ugrasiorum o sirada doktior demisti ondan olmuyo diye ama ogrendigimde derim sana

önceki konunuza da yazmıştım, sizin nerdeyse bütün konularınız cinsellikle ilgili ve hepsi cidden sorunlu.
cinsellikten zevk almıyorsunuz ve hatta ben bazı konularda cinselliğe ve cinsel organlara anksiyete düzeyinde takıntılı olduğunuzu düşünmüştüm.
öncelikle aseksüel misiniz yani hiçbir cinse mi ilgi duymuyorsunuz bunun tespitini yapmalısınız. şu an erkek olmak isteme nedeniniz sadece kadınlığınızla barışamamış olmanız, kötü cinsel yaşamınız ve bastırılmış dürtüleriniz de olabilir.
ciddi bir uzman desteğine ihtiyacınız var sadece kendiniz için değil, kızınız üzerindeki etkiniz için de, umarım dikkate alırsınız.

Back
X