• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek olmak istemek

Ya çocugum icin birsey demeyin oyle Birsey olmayacak erkek olmayacagim olsem bile olmayacagim bu düşünceler beni delirtiyor hasta ediyor

Seni üzmek için yazmadım aslinda ama senden çok çocuğuna üzüldüm gerçekten. İnşallah bu durum ona zarar vermez... lütfen bir hormon testi yaptır belki de sadece hormonel bir bozukluktur...

Ya fake degilim ikinci uyeligim buraya birinciyle acamadigim konulari yaziyorum onun icin surekli cinsellik konu olabilir

Şimdi ailenizin zoru yüzünden evlendiğinizi yazmışsınız ama önceki konunuzda da eşim yeğenleri ve onların kuzeniyle evde kalmış, iç çamaşırında yapışkan bir şey var bu nedir diye tasalanmışsınız.

Yahu bazı üyeler çocuğunu düşün ona bunu nasıl yaparsın çocuğun bilse ne hale gelir filan yazmışlar da hangi çağda yaşıyoruz bir bakın etrafınıza..Böyle bir ameliyata karar verecek olursa konu sahibi zaten çocuğuda psikojik olarak buna hazırlanacak uzman desteği ile.
Yangına körükle gitmenin manası yok olayı daha fazla büyümeninde tabi.
Eğer erkek bedenine sahip olarak mutlu olacaksa bence çevre baskısını eşini annesini cocugunu bir şekilde ikna edecektir.Bir insanı olduğu gibi sevmektir önemli olan.Onu bu kararından dolayı hayatından silmek isteyen silsin ne olacak ki?

Seni üzmek için yazmadım aslinda ama senden çok çocuğuna üzüldüm gerçekten. İnşallah bu durum ona zarar vermez... lütfen bir hormon testi yaptır belki de sadece hormonel bir bozukluktur...
Insallah sağolun hadi sadece hormonal değilse ne olacak onu düşünüyorum ben

Şimdi ailenizin zoru yüzünden evlendiğinizi yazmışsınız ama önceki konunuzda da eşim yeğenleri ve onların kuzeniyle evde kalmış, iç çamaşırında yapışkan bir şey var bu nedir diye tasalanmışsınız.
Evet takıntılı bir insanim ondan açmış olabilirim tabi seviyorum esimide ama bir erkek olarak hayatimin aski olarak degil zaten benimde normal bir hayatim ilişkim var sadece dudumcelerimin farkli oldugunu.söylüyorum

Eşini de düşünürsek nası bi insan nedir ne değildir bilmiyorm tabi ama cinsellik yaşamk onun da hakkı. Senin bu durumunu bilse sana destek olur problemi çözmene yardımcı olur ve boşanacaksanız da kararları beraber alırsınız Q Qumru_hanne

Eşini de düşünürsek nası bi insan nedir ne değildir bilmiyorm tabi ama cinsellik yaşamk onun da hakkı. Senin bu durumunu bilse sana destek olur problemi çözmene yardımcı olur ve boşanacaksanız da kararları beraber alırsınız Q Qumru_hanne
Bosanmak çözüm degil yani esimi düşünürsek tabi o isterse benim bu düşüncelere sahip oldugumu bilirse istemez belkide ama bu hayati yasamayi ben istemedim hicbir zaman

Sizi kapana sıkıştıran birçok konu var.Dini inanç çevre eş çocuk..
İnşallah uzman yardımı ile bu şekilde hissetmekten ya biran önce kurtulursunuz yada kendinizi özgürce ifade edebilecek bir şekilde yaşayabilirsiniz. İkisi içinde ugrasmaniz gerekecek.Fakat sunu söyleyeyim asla sizi bunalıma itecek şekilde beyninizde sürekli bu düşünceyle yaşamayın. Değmez. Ne aşk ne cinsellik icin bu hayatı mahvetmeye değmez.

Bosanmak çözüm degil yani esimi düşünürsek tabi o isterse benim bu düşüncelere sahip oldugumu bilirse istemez belkide ama bu hayati yasamayi ben istemedim hicbir zaman
biliyorum tabiki sen istemedin. Ama eşinin de tatmin edici bi cinsel hayat istemesi doğal bi durum. O yüzden söyledim. Boşanmak senin adına çözüm değil anladığım kadarıyla derdin evliliğin değil derdin hissetiklerni kendine yakıştırmaman. Kızını düşünüyorsun bir de

psikolojik destek almanız lazım, olumlu sonuçlar alınıyor bildiğim kadarıyla. ya bide şunu anlamıyorum nasıl öyle bir hisse kapılabiliyorsunuz. Allah sizi kadın olarak yaratmış ki üstüne evlenmişsiniz çocuğunuz bile olmuş. acaba boşlukta olduğunuz için mi böylesiniz depresyon durumu mu var hayatınızda hep? yapmayın lütfen en azından çocuğunuzu düşünün. annesinin bi trans olması onu ne kadar etkileyecektir. :(

Bende erkek olmak istiyorum. Rahatça gezim tozim kimse karışmasın. Gece gündüz demeden aman biri laf atar mı taciz eder mi diye düşünmeden dışarı çıkmak istiyorum. Ev işi yapmıyim istiyorum. Istiyorum de istiyorum.

Sizi kapana sıkıştıran birçok konu var.Dini inanç çevre eş çocuk..
İnşallah uzman yardımı ile bu şekilde hissetmekten ya biran önce kurtulursunuz yada kendinizi özgürce ifade edebilecek bir şekilde yaşayabilirsiniz. İkisi içinde ugrasmaniz gerekecek.Fakat sunu söyleyeyim asla sizi bunalıma itecek şekilde beyninizde sürekli bu düşünceyle yaşamayın. Değmez. Ne aşk ne cinsellik icin bu hayatı mahvetmeye değmez.
Evet dediginiz gibi ikisi icin de büyük bir mücadele vermem gerekecek

biliyorum tabiki sen istemedin. Ama eşinin de tatmin edici bi cinsel hayat istemesi doğal bi durum. O yüzden söyledim. Boşanmak senin adına çözüm değil anladığım kadarıyla derdin evliliğin değil derdin hissetiklerni kendine yakıştırmaman. Kızını düşünüyorsun bir de
Evet bu dusuncelerden nasil kurtulabilirim

psikolojik destek almanız lazım, olumlu sonuçlar alınıyor bildiğim kadarıyla. ya bide şunu anlamıyorum nasıl öyle bir hisse kapılabiliyorsunuz. Allah sizi kadın olarak yaratmış ki üstüne evlenmişsiniz çocuğunuz bile olmuş. acaba boşlukta olduğunuz için mi böylesiniz depresyon durumu mu var hayatınızda hep? yapmayın lütfen en azından çocuğunuzu düşünün. annesinin bi trans olması onu ne kadar etkileyecektir. :KK43:
Siz beni anlamayanlardansiniz

Buyutemiyorum zaten hic tahammulum yok kizimi cok seviyorum onum icin canımı veririm ama olamiyorum ne anneme babama kiz ne es nede anne olmak istedim
Tamamda bunun için geç kalmadın mı yani kızın sana bundan sonra baba diyemeyeceğine göre yapman gereken boşanmak ve ondan sonraki hayatına bir lezbiyen olarak devam etmek. Bunun başka çıkar hic bir yolu yok. Yada kızın seni öldü bilecek...sende erkek olacaksın secim senin

Bende erkek olmak istiyorum. Rahatça gezim tozim kimse karışmasın. Gece gündüz demeden aman biri laf atar mı taciz eder mi diye düşünmeden dışarı çıkmak istiyorum. Ev işi yapmıyim istiyorum. Istiyorum de istiyorum.
Tam da bu sebepten erkek olmayı istiyorum :) Allah konu sahibine yardımcı olsun onun durumu baska ama bende her zaman erkek olmayı cazip bulmusumdur özellikle ev işi konusunda :D

Tamamda bunun için geç kalmadın mı yani kızın sana bundan sonra baba diyemeyeceğine göre yapman gereken boşanmak ve ondan sonraki hayatına bir lezbiyen olarak devam etmek. Bunun başka çıkar hic bir yolu yok. Yada kızın seni öldü bilecek...sende erkek olacaksın secim senin
Ben böyle yasayacagim hergun zehrimi icerek yavaş yavaş ölüme giderek tamam mi

Back
X