Erkek olsaydin da calistirmasaydin karini !!

Anlamıyorum ki niye gidip kadının temizliğini yapıyorsunuz. Çalışın ya da çalışmayın gidip orda temizlik yapmayın. Ne münasebet ben idrak edemiyorum. Eşiniz eminim ki annenizin evindeyken suyunu bile sizden istiyor siz onun anasının evinde hizmetçilik ediyorsunuz. Yapmayın ya gerçekten saçmalık

Karışma bence.
Eşin gerekeni söylemiş.
Sizi hizmetçi gören kvnin evinde çöp bile almayın yerden.
Olursa eşin yap et derse önce kayınvalideden başla sonra eşinle bitirmek üzere aç ağzını yum gözünü...

Başlığı okuyunca nasıl kayinvalide oğluna böyle laf eder diye çok şaşırdım açıkçası Madem öyle oda evinde temizlik yaptırmadım oda bi yerde çalışmak yani Ona gelince sorun yok. Bence de siz hiç karışmayın

ohh ne iyi olmuş bırakın kendi halerine ne haleri varsa görsünler hep bu kaynanalar gelinlere laf sokacak degilya azcıkta sitreslerini oğullarına çatıp alsınlar siz niye üzülüyorsunuz kuzum dünyanın yükünü hep kadınlarmı çekecek bırak kocan düşünsün temizlik lazımsada gitsin temizlesin anasının evini diyecemde nerde.. biz kadılar can sıkıntılarına bile kıyamadıktan sonra zorr

Eşiniz gerekeni söylemiş zaten sizede bişey diyecek olursa 15 te bir bul birini gelsin temizlesin de gitsin hayatını başkasından medet umarak yaşayan insanlara gıcık oluyorum tamam yaparsan eline sağlık desin ama yapmadığında bişey demeye hakkı yok.

esın gerekenı soylemıs hıc karısma
cahıl ıste sıkma canını

Kv den az yesinde kendine usak tutsun.sor tabi hesabini say agzina geleni...

Dengesızle dengesız olma boşver.
O sana yansıtmadıysa sende ona yansıtma.
Ana oğul halletsinler

Herkes kendi evine eşine İŞİNE baksa hayat daha kolay olurdu belki! Hiç muhatap olmayın

Hic birsey olmamis gibi davranin.
Kendi isi gorulsun diye sizi huzursuz ediyor anlamak zor. Insan evladina bunu soylermi hic garip..
Siz girmeyin aralarina. Yarin oburgun onlar arayi duzeltr siz kotu olursunuz.

eşin arkandaymış boş versene hiç bulandırma, keyfine bak.

Eşiniz gerekeni söylemiş bence kaldırıp indirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…