- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
Kendi kocasi adam olsaymis da karisina hizmetci tutsaymis ya. Bence artik net bir tavir koy ve asla taviz verme. Esine de buyuukkk bir tesekkur et.Kaynanam tam olarak bu lafi soylemis " erkek olsaydin da calistirmasaydin karini" arkadaslar bu yeni isimden once evde cocuk bakiyordum simdi yeni bi ise basladim ama severek yapiyorum isimdende gayet memnunum
Kaynanam esime beni doktora gotur kolum agiriyor diye aramis esimde izin gunum pazar gunleri goturemem bacim gotursun deyince film kopmus benim kolum agiriyor temizligimi yapamiyorum karin gelip yapiyordu haftada bir esimde artik pitpigim gelemez calisiyor haftada bir izin gunu var onuda evde gecirecez demis kaynanamda bunun uzerine bu lafi kullanmis bu nasil bi cahilliktir sirf gideyim isini goreyim diye esime bu lafi kullanmis esimin cok zoruna gitmis tabi kapatmis telefonu beni bu telefon gorusmesinden sonra aradi guzelce konustu haberim yoktu aksam esim anlatinca ogrendim bi daha ararsa bu lafin hesabini sormali miyim ?
erkek olsaydin da calistirmasaydin karini
inanki basedemiyordum artik kizi bile gitmiyor annesine calistigima maddi acidan cok kaynanamdan kurtulduguma sevindimkendi kızı dururken evini senmi temizliyuodun. yapamam demiyomuydun. iyiki çalışmaya başlamışsın. bence sen karışma eğer sanada bişey derse o zaman cevabını verirsin
aynen oyle olsaydi cok kotu kavga cikartirdim :)Kocan ne güzel cevap vermiş anasına gelemez çalışıyor haftasonu evdeyiz demiş işte ne güzel ne diye arayıp hesap sorcan kocan vermiş cevabını yorma kendini boşuna iyiki kocan dememiş o lafın üzerine hafta sonu gelir temizliğini yapar diye boşver kocanla gurur duy
bu lafini kaynanama soylemek isterdim ama anlamazÇalışıp paranı kazanırken kocan adam değil, anasının hizmetçiliğini yaparsan adam.. Saçmalığa bak.. Kızı da varsa o gelsin temizlesin.. Ne meraklılar el kızı gelsin temizlesin
amin cnmBöyle seyleri okudukça kv bana uzak olduğu için çok şükür diyorum. Zira benden hiç haz etmiyor. Allah sabır versin sizlere.
Aynen.. Sen hiç muhattap olma.. O kadar evini temizleyecek kadar kötü ise, eşine ablamla ortak temizlikçi tutalım, ayda bir 50şer lira verelim, yazık annenin de işi görülsün de..bu lafini kaynanama soylemek isterdim ama anlamaz
eşin tatil gününde senin temizliğine gelemez demiş seni savunmuş. çalışmıyoken böyle değilmiydi gitmenimi istiyodu.inanki basedemiyordum artik kizi bile gitmiyor annesine calistigima maddi acidan cok kaynanamdan kurtulduguma sevindim
yok calismiyorken haftada bir gitmemi soyluyordu ise basladiktan sonra gitmeyeceksin dedieşin tatil gününde senin temizliğine gelemez demiş seni savunmuş. çalışmıyoken böyle değilmiydi gitmenimi istiyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?