arkadaşlar erkek arkadaşıma 200tl ye kadar iyi olursa taksitle 300 de olur saat almak istiyorum önerebileceğiniz markalar ve modeller var mı? ben siyah deri kayışlı, çelik kasa,analog düşünüyorum ama iyi bir marka olması şart. aynı zamanda benim bütçeme uyması da gerek yoksa zaten alamam.
ben fossil marka saat kullanıyorum çok memnunum erkek saatlerinde de frank müller markayı çok beğeniyorum netten fiyatlarına bakıp vazgeçmeyin çok uçuk fiyatlar yazmışlar sitenin adını hatırlamıyorum ama 150 tlye orjinal frank müller satan bi site vardı
Benim ayıcığım da yeni bir saat aldı "your turn black" diye deri kayışlı bir saat Lidyana'dan aldı çünkü bu aralar %23 indirim var. Hazır varken kaçırmayın taksitte yapıyorlar diye biliyorum. Onun dışında eğer modellere bakıp kendin seçmek istiyorsan ya üretici firmalarına bakabilirsin ya da dediğim gibi Lidyana tarzı internet sayfalarına bakabilirsin. Benim önerim tek tek üretici sayfalarına bakma çünkü çok zamanını alır ve her markayı hatırlayamayabilirsin. İstersen lidyana dan başla bakmaya uygun bişey bulursan alırsın canım. Bu da bahsettiğim saatin linki: İyi alışverişler canım :80: