erkek sayısı mı az?

Yorumda kendimi gördüm bir an Bende diyorum bazen kendi kendime benim evleneceğim kişi napıyorsa şu an boşuna vakit öldürüyor. Kim bilir kimle şu an hain diye hayıflanıyordum

ileride 7 kıza 1 erkek düşecek kadar erkek nüfusu az olacak dünyada deniyor.
zaten bayan nüfusu şuanda da erkeklerden çok.

soruyla alakalı olarak da kendi kısmetinizi zorla kapatmazsanız sevgili bulursunuz

Son düzenleme:
evet azlar çünkü benimde bildiğim 1 erkeğe 3-4 bayan düştüğü napalım erkek doğurtturamıyorlarsa bizim suçumuzmu onlar düşünsün

ileride 7 kıza 1 erkek düşecek kadar erkek nüfusu az olacak dünyada deniyor.
zaten bayan nüfusu şuanda da erkeklerden çok.

soruyla alakalı olarak da kendi kısmetinizi zorla kapatmazsanız sevgili bulursunuz

yok canım tam tersi bayan az. tabi çok uçurum fark yok ama
Erkek nüfusun oranı yüzde 50,2 (38 milyon 473 bin 360 kişi), kadın nüfusun oranı ise yüzde 49,8 (38 milyon 194 bin 504 kişi)

yok canım tam tersi bayan az. tabi çok uçurum fark yok ama
Erkek nüfusun oranı yüzde 50,2 (38 milyon 473 bin 360 kişi), kadın nüfusun oranı ise yüzde 49,8 (38 milyon 194 bin 504 kişi)

ben Türkiye için demiyorum ama dünyada bayan nüfusunun cok oldugunu biliyorum
hatta ileride 7kıza 1erkek düşeceğini de ya Kuranda ya da hadiste söylüyordu(hangisi hatırlamıyorum) oradan biliyorum

O biraz insanın kendi çevresiyle ilgili bence. Bir çok kadın yine kadınların hoşlanacağı hobilere, zevklere sahiptirler ve bu durumda daha fazla bayanla tanışma ve arkadaşlık kurma fırsatı yakalarlar.

Benim etrafımda erkek fazlalığı var mesela kendi kişisel zevklerimden kaynaklanan. Kız arkadaşlarımın hepsi liseden, zamanın getirdiği arkadaşlıklar.

ben Türkiye için demiyorum ama dünyada bayan nüfusunun cok oldugunu biliyorum
hatta ileride 7kıza 1erkek düşeceğini de ya Kuranda ya da hadiste söylüyordu(hangisi hatırlamıyorum) oradan biliyorum

pardon ben türkiye için konuşuyoruz zannettim :)
umarım o günleri görmeyiz 7 kıza bir erkek manzarayı tahmın ediyorum az çok :)

arkadaşlar ben dahil etrafımda bekar bayan çok ama bekar erkek sayısı çok az.siz ne diyorsunuz bu işe? erkek sayısı mı az?

tam tersi,erkek sayısı türkiyede çok. son nüfus sayımına göre böyle

..
Nüfusun yüzde 50,2'sini (37 milyon 532 bin 954 kişi) erkekler, yüzde 49,8'ini (37 milyon 191 bin 315 kişi) ise kadınlar oluşturdu.

alemsiniz kızlar ya belki bulunulan şehre göre değişiklik gösteriyordur. İstanbul da elini sallasan çarpıyor valla acaba hangi kızı tavlasak diye bakıyorlar

Ne güzel dua etmişsin arkadaşım. Amin diyorum. Sen de bebişini sağlıkla kucağına al inşallah. Sizin ve sizler gibi tüm mutlu çiftlerin yuvalarını korusun Yaradan. Sevgi dolu yuvalarda sağlıklı nesiller yetiştirin inşallah.

[TABLE="class: wikitable sortable jquery-tablesorter"]
[TR]
[TH="class: headerSort, bgcolor: #F2F2F2, align: center"]Country/region[/TH]
[TH="class: headerSort, bgcolor: #F2F2F2, align: center"]at birth
(CIA estimate)[SUP][1][/SUP][/TH]
[TH="class: headerSort, bgcolor: #F2F2F2, align: center"]under 15[/TH]
[TH="class: headerSort, bgcolor: #F2F2F2, align: center"]15–64[/TH]
[TH="class: headerSort, bgcolor: #F2F2F2, align: center"]over 65[/TH]
[TH="class: headerSort, bgcolor: #F2F2F2, align: center"]total[/TH]
[TH="class: headerSort, bgcolor: #F2F2F2, align: center"]at birth
(WDB estimate)[SUP][5][/SUP][/TH]
[/TR]
[TR]
[TD] World[/TD]
[TD]1.07[/TD]
[TD]1.06[/TD]
[TD]1.02[/TD]
[TD]0.78[/TD]
[TD]1.01[/TD]
[TD]1.07[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: wikitable sortable jquery-tablesorter"]
[TR]
[TD] Turkey[/TD]
[TD]1.05[/TD]
[TD]1.05[/TD]
[TD]1.02[/TD]
[TD]0.84[/TD]
[TD]1.02[/TD]
[TD]1.05[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Turkiye icin

1 erkege dusen 1.05 bayan. 1 bayandan birakcik fazla. :)

65 yas ustu olunca bir erkege dusen bayan sayisi 0.84 tam bir bayan bile dusmuyor.

Dunya genelinde

1 erkege dusen 1.07 bayan, bir bayandan ve Turkiye genelinden fazla.

(2012 )

2013 Agustos, pembe renkli ulkelerde ki bayan sayisi erkeklerden fazla. Turkiye mavi gorunuyor. :))

Countries with more females than males.

Countries with an equal number of males and females.

Countries with more males than females.

No data

Kaynak: http://en.wikipedia.org/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…