- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.097
- 448
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
geçen gün biz de aynı şeyi konuşuyorduk.. hatta arkadaşım durumu abartıp, benim evleneceğim adam kimbilir kim ile beraber şimdi pislik diye saydırmıştı adama
veya kimbilir belki onlar da sizi bekliyordur bir yerde.. ama illa ki temiz, dürüst, doğru kişiler var hala.. allah hepinizi iyilerle karşılaştırsın
ileride 7 kıza 1 erkek düşecek kadar erkek nüfusu az olacak dünyada deniyor.
zaten bayan nüfusu şuanda da erkeklerden çok.
soruyla alakalı olarak da kendi kısmetinizi zorla kapatmazsanız sevgili bulursunuz
yok canım tam tersi bayan az. tabi çok uçurum fark yok ama
Erkek nüfusun oranı yüzde 50,2 (38 milyon 473 bin 360 kişi), kadın nüfusun oranı ise yüzde 49,8 (38 milyon 194 bin 504 kişi)
ben Türkiye için demiyorum ama dünyada bayan nüfusunun cok oldugunu biliyorum
hatta ileride 7kıza 1erkek düşeceğini de ya Kuranda ya da hadiste söylüyordu(hangisi hatırlamıyorum) oradan biliyorum
pardon ben türkiye için konuşuyoruz zannettim :)
umarım o günleri görmeyiz 7 kıza bir erkek manzarayı tahmın ediyorum az çok :)
arkadaşlar ben dahil etrafımda bekar bayan çok ama bekar erkek sayısı çok az.siz ne diyorsunuz bu işe? erkek sayısı mı az?
yanii,kısacası bizler azınlığız. onlar düşünsün artık.Böyle bir şey yok, erkekler kadınlardan 300 bin daha fazla...
arkadaşlar ben dahil etrafımda bekar bayan çok ama bekar erkek sayısı çok az.siz ne diyorsunuz bu işe? erkek sayısı mı az?
yanii,kısacası bizler azınlığız. onlar düşünsün artık.
kızlar şaka bi yana hepiniz için helal süt emmiş evine ocağına bağlı merhametli vicdanlı sevgi dolu eş adayları dilerim, Rabbim bahtınızı açık etsin yüzünüzü güldürsün hayırlı iseler tez zamanda beri gelsinler hayırsız iseler uzak olsunlar
hayır. dünyadada kadın sayısı az.Evet dünya nüfusuna göre erkek sayısı kadın sayısından az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?