erkek sayısı mı az?

yorumları okudukça çok gülüyorum çok tatlısınız kızlar..
babamın bir lafı var o aklıma geldi, kadınların fazla olması dır dırlarına dayanamayıp ölen erkekler yüzünden diyor

Dünyada ‘KADIN AÇIĞI’ 66 milyon!Çin ve Hindistan’da erkek-kadın dengesi kadın aleyhine sürekli değişiyor. Her 100 kız çocuğuna karşılık ortalama 117 erkek doğuyor olması dünya demografisinde de önemli değişimlere yol açarken, yaşlı nüfusun giderek artması ve sosyal güvenlik gibi çok ciddi tehditleri de beraberinde getiriyor.Dünyada kadın-erkek nüfus dengesinde 66 milyon kadının eksik, Doğu ülkelerinde erkek çoçuklarının tercih edilmesi ve ultrason sayesinde kız ceninlerin kürtajla alınması kız çocuk sayısını azalttı. Dünya genelinde ve Türkiye’de her doğan 100 kız çocuğuna karşılık 103 ila 106 erkek çocuk dünyaya gelirken, bu sayı Çin ve Hindistan’da 120 hatta 132’ye kadar çıkıyor. Kadın sayısındaki bu kıtlık dünyanın demografik dengesinde de önemli sarsılmalara yol açacak gibi görünüyor.Bir sahne.. Hindistan’da bir köyde geçiyor. 5 erkek babası Ramcharan oğullarını evlendirecek kız bulamadığı için saçını başını yoluyor. Genç kız kıtlığı yalnızca Ramcharan’ın köyünü değil tüm bölgeyi etkiliyor. [/FONT][/COLOR]

Hatta Hindistan da bir köyde, kadının biri 5 kardeşle evliydi...

Demek ki oralarda çok sıkıntı var

Son 2 yıldır bu tür haberler var evet ama ben kayıtdışı nüfusu da düşünerek kadın nüfusun daha fazla olduğuna inanıyorum.
Ben inanmiyorum. Bicok ülkede kiz cocuklari anne karnindayken aldiriliyor veya dogumdan sonra õldürülüyor. Daha dün haberlerde gördüm 2 günlük kiz cocugunu canli canli gömmüsler..

Valla ben mühendisim,bana 20 erkek düşer en az işte de üniversitede de Ortama bağlı biraz Öğretmen bir arkadaşım vardı,işyeri kadınlar matinesi gibiydi

Son düzenleme:
valla ben kaptım bi tanesini bi tanede karnımda var yakışıklı beklerseniz oğlumu bekleyin kızlar

Ne zamana geliyor ona göre bekleyelim

bunlara cok güldüm :)))))
lilyen sen onu bekleme bak daha karnindaymis benim ki 2 bucuk yasinda

saka bir yana ama kiyamet alametlerinden biri...

“İlmin azalması, cehaletin meydan alıp yayılması, zinanın meydana çıkıp şayi’ olması, elli kadının yalnızca bir bakanı olacak derecede kadınların çoğalıp erkeklerin azalması, kıyamet alâmetlerindendir.”(Buharî, Kitabu’l-İlm 23)

Son düzenleme:

ben Türkiye için demiyorum ama dünyada bayan nüfusunun cok oldugunu biliyorum
hatta ileride 7kıza 1erkek düşeceğini de ya Kuranda ya da hadiste söylüyordu(hangisi hatırlamıyorum) oradan biliyorum

Evet dogru diyorsunuz.hatta anneannem gelecekte kadinlar supurge sapina erkek eli degdi diye dokunmaya calisacaklar diyormus :) yani okadar azalacakmis erkekler

İyi düzgün dürüst erkekler hemen kapılıyor zaten 24-25 yaşında evleniyorlar benimde çok şükür çok iyi bir eşim var. Ama evlenecek erkek yok demek yerine hayırlusını isteyin size uyan biri olsun geç olsun ömrünüz beraber geçecek. Ben 6.5 senedir evliyim ama daha evlenmeyen arkadaşlarım var pekte güzeller. Kısmet canım.

ama benim yaşadığım ülkede aksine bir durum yaşanıyor.
erkek sayısı kız sayısından çok daha fazla.hatta yeni haber yapmışlardı gazetelerde.ilerde erkekler evlenmeye kız bulamayacak diye.o derece yani.bunun sebebide belli.bir çok cahil insanlar kız çocuğu istemedikleri için,kız çocuğuna hamile kalınca bir kadına hemen kürtaj yapılıyor ve erkek doğurmayana kadar kız doğurmak yasakmış bazı gerizekalı ailelerde.çok merak ediyorum yaşadığım yerinn durumunu yıllar sonra.erkekler evlenmeye kız bulamayacaklar ve bu gidişle insanların nesli tükenecek burda.

benim bildiğim son verilere göre erkek nufusu kadın nufusundan fazla :)sizin çevrenizde yoktur o ayrı mesele...

Doğru benimde duyduğum erkek daha fazla. .gozlem olarakta erkek çok var bekar etrafimizda..misal abim 37 yaşında bekar kız bulamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…