- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
hayır. dünyadada kadın sayısı az.
Dünyada toplam nüfusun yüzde 49.7sini kadınlar oluşturuyor.
Dünyada ‘KADIN AÇIĞI’ 66 milyon!Çin ve Hindistan’da erkek-kadın dengesi kadın aleyhine sürekli değişiyor. Her 100 kız çocuğuna karşılık ortalama 117 erkek doğuyor olması dünya demografisinde de önemli değişimlere yol açarken, yaşlı nüfusun giderek artması ve sosyal güvenlik gibi çok ciddi tehditleri de beraberinde getiriyor.Dünyada kadın-erkek nüfus dengesinde 66 milyon kadının eksik, Doğu ülkelerinde erkek çoçuklarının tercih edilmesi ve ultrason sayesinde kız ceninlerin kürtajla alınması kız çocuk sayısını azalttı. Dünya genelinde ve Türkiye’de her doğan 100 kız çocuğuna karşılık 103 ila 106 erkek çocuk dünyaya gelirken, bu sayı Çin ve Hindistan’da 120 hatta 132’ye kadar çıkıyor. Kadın sayısındaki bu kıtlık dünyanın demografik dengesinde de önemli sarsılmalara yol açacak gibi görünüyor.Bir sahne.. Hindistan’da bir köyde geçiyor. 5 erkek babası Ramcharan oğullarını evlendirecek kız bulamadığı için saçını başını yoluyor. Genç kız kıtlığı yalnızca Ramcharan’ın köyünü değil tüm bölgeyi etkiliyor. [/FONT][/COLOR]
Ben inanmiyorum. Bicok ülkede kiz cocuklari anne karnindayken aldiriliyor veya dogumdan sonra õldürülüyor. Daha dün haberlerde gördüm 2 günlük kiz cocugunu canli canli gömmüsler..Son 2 yıldır bu tür haberler var evet ama ben kayıtdışı nüfusu da düşünerek kadın nüfusun daha fazla olduğuna inanıyorum.
valla ben kaptım bi tanesini bi tanede karnımda var yakışıklı beklerseniz oğlumu bekleyin kızlar
Ne zamana geliyor ona göre bekleyelim
ben Türkiye için demiyorum ama dünyada bayan nüfusunun cok oldugunu biliyorum
hatta ileride 7kıza 1erkek düşeceğini de ya Kuranda ya da hadiste söylüyordu(hangisi hatırlamıyorum) oradan biliyorum
İller de dengesiz durumlar olabilir o yüzden mümkünse şehir dışı aşklara yönelebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?