- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
klasiktir okurken muhendislikler bolume gore istatistik cıkarır ve en sonunda makinada 1erkege 2erkek dusuyor derler
dunya ve turkiye istatistiklerini bilemeyecegim fakat sektör degistirebilirsiniz... yeni cevre iyi gelir
AhahhahaBenim isyerimde ve etrafimda 2 erkege 1 erkek dusuyor hala.
Bence de ortamla alakali, ben erkeklerin cok oldugu ortamlara alistim. Kadinlarin cok oldugu isyerleri, ortamlar bana kadinlar hamami gibi geliyor.
klasiktir okurken muhendislikler bolume gore istatistik cıkarır ve en sonunda makinada 1erkege 2erkek dusuyor derler
dunya ve turkiye istatistiklerini bilemeyecegim fakat sektör degistirebilirsiniz... yeni cevre iyi gelir
[TABLE="class: wikitable sortable jquery-tablesorter"]
[TR]
[TH="class: headerSort, bgcolor: #F2F2F2, align: center"]Country/region[/TH]
[TH="class: headerSort, bgcolor: #F2F2F2, align: center"]at birth
(CIA estimate)[SUP][1][/SUP][/TH]
[TH="class: headerSort, bgcolor: #F2F2F2, align: center"]under 15[/TH]
[TH="class: headerSort, bgcolor: #F2F2F2, align: center"]1564[/TH]
[TH="class: headerSort, bgcolor: #F2F2F2, align: center"]over 65[/TH]
[TH="class: headerSort, bgcolor: #F2F2F2, align: center"]total[/TH]
[TH="class: headerSort, bgcolor: #F2F2F2, align: center"]at birth
(WDB estimate)[SUP][5][/SUP][/TH]
[/TR]
[TR]
[TD] World[/TD]
[TD]1.07[/TD]
[TD]1.06[/TD]
[TD]1.02[/TD]
[TD]0.78[/TD]
[TD]1.01[/TD]
[TD]1.07[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: wikitable sortable jquery-tablesorter"]
[TR]
[TD]Turkey[/TD]
[TD]1.05[/TD]
[TD]1.05[/TD]
[TD]1.02[/TD]
[TD]0.84[/TD]
[TD]1.02[/TD]
[TD]1.05[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Turkiye icin
1 erkege dusen 1.05 bayan. 1 bayandan birakcik fazla. :)
65 yas ustu olunca bir erkege dusen bayan sayisi 0.84 tam bir bayan bile dusmuyor.
Dunya genelinde
1 erkege dusen 1.07 bayan, bir bayandan ve Turkiye genelinden fazla.
(2012 )
Countries with more males than females.
No data
Kaynak: http://en.wikipedia.org/
Elektronik muhendisligindeyken bir kiza 20-25 erkek dusuyordu nerdeyse. Kalsaydim iyiymis.Biraz inektiler ama olsun.
--------- Countries with more females than males. Bayan sayisi erkek(bay) sayisindan fazla olan ulkeler.
--------- Countries with an equal number of males and females. Bayan sayisi erkek(bay) sayisina esit olan ulkeler.
--------- Countries with more males than females. Bayan sayisi erkek (bay) sayisindan az olan ulkeler.
--------- No data. Veri yok.
cok bilgilendirici bu alıntın, bilimsel yaklasmıssın olaya
bu arada simdi gor o inek dedigin elektrik muh.lerini... hepsinin burnu havada.
kızlar da tam evlenilecek erkek diye bakıyorlar, kapış kapış pazardan mal kacırır gibi...
oldum olası sosyal bilimleri sevdim, kadın erkek oranı bile dengeli yahutek sorun erkekleri muhendisler gibi kısa cumlelerle degil cook uzun uzun konusuyorlar içi bayılıyor insanın
Ben de onlardan asagi kalmam canim. :)) Ben bir erkekte kariyer aramiyorum, yemisim muhendisligini:) ama fizik ariyorum, kimya ariyorum birde gulus.
parayı bulunca o erkeklerin hepsi degisiyor, durusları yuruyusleri bile bir baska oldu artık, kendi arkadaslarımdan biliyorum... eskinin sumuklu dortgozu allahım bir afralar tafralar...
bu arada fizige birsey diyemem de kimya uyunca her sey yalan oluyor ben sana onu diyimama aynen... katılıyorum, gulusu guzel olacak insanın, için gidecek neyse ben daha da abartmadan kacayım
demeden gecmeyecegim, seninle olan yasadı aslında lucky, hem cok mantıklı hem de cok tutkulu bir birliktelik olur wala
AhahhahaBenim isyerimde ve etrafimda 2 erkege 1 erkek dusuyor hala.
Bence de ortamla alakali, ben erkeklerin cok oldugu ortamlara alistim. Kadinlarin cok oldugu isyerleri, ortamlar bana kadinlar hamami gibi geliyor.
Yakışıklı, iyi huylu erkeklerin hepsi rezerveli olduğu için bize azmış gibi geliyor. Çünkü kusursuz ya da en azından 4te 3lük iyi olanlar kapılmış oluyor. Bizde öyle bakakalıyoruz. Biraz gözümüzü açarsak belki buluruz
Hatta Hindistan da bir köyde, kadının biri 5 kardeşle evliydi...
Demek ki oralarda çok sıkıntı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?