• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek, sevgilisi için karısından boşanır mı?

Off ne diye burda konu aciyosun ki ben daha yeni maphustan ciktim.
Al birini vur ucune. Hic biriniz masum degilsiniz. Ama o kadin en azindan bosanmasini beklmis 4 sene sonra girmis hayatina. 2.kadin konumuna dusurmemis kendini. Gururun yok mu? Adamin oturup seni secmesini mi bekleyeceksin. Seni sevseydi evlenmezdi. Kandir kendini. Onu yine senden daha cok seviyomus ki onu tercih etmis. Sende oyle arada yanina geldigi kullandigi 2.kadin olursun. Sonra cikar senin koynundqn karisini da kandirir. Ben anlamiyorum bu kadinlari seni de o karisini da. B.. mu var arkadasim bi erkekte ne buldunuz bu kadar paylasilmayacak.

Evet.. sorum çok açık ve net. O kadar çok yazı okudum ki, forumlarda, gazetelerde, her yerde. bir adam gerçekten seviyorsa bir kadını, boşanır mı?

Bahsettiğim adam 3.5 ay önce evlendi. gözümün önünde.. bir senedir tanışıyoruz. arkadaşlıkla başlayan ilişkimizin bu boyuta geleceğini, kopamayacağımızı, aşık olacağımızı ikimizde bilmiyorduk.
evliliği çok önceden planlanmış bir olaydı, geri dönüşü olmadı. ben de geri dönüş biletini verebilecek kadar güven sağlayamadım ona.. kafam çok karışıktı ve şuan evliler.
Bu adam allahın her günü yanımda. gelme desem de geliyor, kaç kere ayrılmaya çalıştım artık olmuyor. 3 ay öncesine kadar benim evim dediğim evde şuan başka bir kadın var artık çoğu şeyi de biliyor, her allahın günü tartıştıklarını biliyorum.. ikisinin de anne babası rahatsız şuan için boşanmaları söz konusu olamaz diye düşünüyorum. zaten boşanmakla alakalı hiç bir şey konuşmuyoruz. sadece izliyorum, nereye kadar devam ettirebilecek, her an tedirgin bir hayatı nereye kadar götürebilecek?
bu işin sonunda, herkes çok yorulduğunda, vazgeçilen kişi kim olacak ?
merak ediyorum sadece. bu arada lütfen diğer kadını korumayın, evlenmeden önce de ilişkimizin varlığını biliyordu. 30 a yakın fotoğrafımızı el ele yan yana. sesini çıkarmadı.
üstelik beyefendimizin eski evliliğini de görmüş aynı ortamda bulunmuş birisi. eski eşinin zamanında yüzüne gülüp arkadaş olup sonra boşandıktan 4 yıl sonra adamla evlenmiş birisi. kim daha yüzsüz tartışmayalım..

benim asıl sorum, çevrenizde buntarz bir ilişkisi olmuş ve aşkı seçip sevgilisi için karısından boşanmış insanlar var mı? hikayelerini bilmek dinlemek isterim. herkese sevgiler.

hakaret edeceklere peşin not: ilk taşı günahsız olanınız atsın.

seven erkek sevdiğiyle evlenir.
sizin güven vermemeniz sorun değil sevmediğiyle evlenmemeyi seçebilirdi.
illa onunla yada sizinle evlenmesi mi gerekiyordu..
acelesi mi vardı..
kaldı ki ilişkiniz evlenmesinden önce başlamış..
kim pes ederse etsin durup bekleyerek zaman harcamayın zira bu adamın ipiyle kuyuya inilmez..

21 yasındayım.. onlar ikisi de 34 yasında.
Sana iyi seyirler diyorum.
Askindan olen sevgilin 3 5 aya sana baba olacaginin mujdesini verecek. Bak bu kadarda net söylüyorum. En yakin tarihte sana deli gibi asik adam karisinin hamilelini haber edecek sana.
O zamanda konu acar misin merak ettim?

örnekleri var gerçi evet bu adam belki karısından boşanıp seninle evlenir ama demişsin ki 21 yaşındayım ah güzel genç kardeşim hep bu yaşta kalacağını mı sanıyorsun?25 i devirdin mi adam hoopp tekrar arayışa gircek başka bi çıtır bulcak sen de gelip burada başlık açıcaksın "kocam beni sevmiyo başka kadınlara bakıyo "diye;yani neresinden tutsan elinde kalcak , yaşıtın bir sürü yakışıklı çocuk var şu memlekette az gözünüzü açın yaa

O
evet tabii ki inanıyorum.
her gün o titreyerek bana bakan gözlere ben bakıyorum, o elleri ben tutuyorum.
o gözyaşlarını ben görüyorum..

.madem sana asik alsin ceketini carpsin kapiyi gelsin sana..:kahve:koca adam degil mi? Zaten karisiyla da arasi bozukmus iste bahanesi de var
Inanmaaaaaaa...hepsi yalan...bosanmaaazzz..:kızgın:

Uzgunum ama hayir bosanmaz ve bosanmayacak da..
Kendini kullandirma lutfen daha cok gencsin.
Bosanacak olsaydi hic evlenmezdi.
Kadinla isteyerek evlenmedi belki ama bu bosanacagi anlamina gelmez veya onu seviyor anlamina da gelmez.
Ama seninle takiliyor adam daha otesini yasayamaz.
Hayatta basarilar.Yol yakinken dön.Bu gunaha ortak olma.

Çok açık söyliyeyim evlenilecek kadın olarak görmemiş seni. Belki seviyordur diycem ama adam mantıklı hareket etmiş seni tercih etse(çok özür dileyerek) güvenilmez bi hayatın ve yaşayış tarzın var cık bundan bana karı olmaz, metres olur demiş
Adam boşanmaz senide bırakmaz. Kendine bunu yapma derim.

hakaret edeceklere peşin not: ilk taşı günahsız olanınız atsın.

Hee hepimiz evli adamlarla günaha giriyoruz.

Hanımefendi valla erkeklerin %90ı metresi için karısını boşamaz. Geri kalan %5i boşar ama metresiyle evlenmez, diğer %5 ise evlenir ama köpek gibi pişman olup eski karısına dönmek ister. Seçeneklerimiz bu kadar efenim iyi günler dileriz.

Uzun zamandır böyle konu olmuyordu iyi oldu yorumları okumasi keyifli
Sadece kendini ve geleceğini düşün vazgeç evli adamın yolunu gozlemekten
O kadından kendine pay bic adamın karısıyla arkadaş olmuş arkadan iş çevirmiş şimdi senle aldatiliyor
Onu bırakıp senle evlense aynı şeyi sen yaşayacaksın

Diğer konunu yeni okudum . Tavsiyem kendinizi toparlayın ve kimseye kullandırmayın. Genceciksiniz hayatınıza yine aşık olup seveceğiniz insanlar çıkar . Adam evlenmiş severek sevmeyerek bilemeyiz evlenmiş artık , görüşemezsiniz demek bu

Back
X