- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
- Konu Sahibi thegoldblank
yahu benim tup bebek
bölümünde olmam gerekirken burda ne isim var vallahi bağımlılık yaptı.off zaten bebek olmuyor vs bunalım burası iyi geldi iyi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani bakire degilmi demek istiyorsunuzpesss
yani bakire degilmi demek istiyorsunuzpesss
sonunda mutsuz olsam bile, dayak yiyeceksem bile, hatta belki karaktersizliğin önde gidenini yapıp beni aldatacaksa bile onunla evlenmek istiyorum. 1 günlüğüne gerçekten onun karısı olmak karşılığında kalan ömrümü verebilecek kadar seviyorum. farkındayım bu düşüncelerim benim bu devasa aşkım gelip geçici, 1-2 yıl sonra güleceğim bu tavrıma. her şeyin farkındayım. bu konuyu açmamın bi nedeni var: insanların bana dur demesi. aynı ana fikri bir ton farklı insandan duymak istemem..
acaba hayat tarzlarimizmi çok ayrı bilemedimki emme benimde bi kizim buyuk konuşmak istemem Allah 'im korusun asla şiddet söz konusu olamaz ama bu lafta tam yerinde kizini dovmeyen dizini döver dedikleri bu kizlar için gecerliya cidden çok tatlı ve safsınız..
eski sevgilisi ile sevgiliyken bu adamla teknede birlikte olmuş.
ve bu olay olalı 1 sene olmuş 1 senedir bu adamla beraber ama adam tutmuş başkasıyla evlenmiş. adam zaten şimdiki karısını konu sahibesiyle aldatmış.
adamında konu sahibesinin de aldatmak ve aldatılmak üzerine yaptıkları master var diyorum..
amma gurursuz olan nikahlı eş![]()
Bi dk ya ben cozumu buldum
Simdi kimse bosanmasin
Ne sis yansin ne kebap
Kadin biliyo
Mademse kuma git
Hafta 7 gun
3 gun senle 3 gun istemedigi karisiyla takilsin
1 gunde adam dinlensin yaw
O kadar da tepesine binilmez bi adamin
Horhor cesmesi mi bu![]()
o birini bulur araya
Neden yoktun ki popüler üyeAyy uzun zamandır yoktum, özlemişim yaaa forumu. Bu konuyu görünce anladım:)
acaba hayat tarzlarimizmi çok ayrı bilemedimki emme benimde bi kizim buyuk konuşmak istemem Allah 'im korusun asla şiddet söz konusu olamaz ama bu lafta tam yerinde kizini dovmeyen dizini döver dedikleri bu kizlar için gecerli
valla kafam karıştı o onu affetmemis bu bunu affetmis o onu yakalamış bu ne yav mübarek aski-memnu saat olmuş 2halaKız neler neler
Bu kız aslında baskasıyla sevgiliymiş. Birbirlerini aldatıp durdukları bir ilişkileri varmış.
En son da sevgilisini bu evli adamla aldatmış. Adamın teknesinde beraber olmuşlar. Sevgilisi öğrenince kendini affettirmeye falan calısmıs. Sevgilisi buna vurmus affetmemiş. O affetmeyince de bakmış bu da zengin, buna kancayı takim demiş ellam.
Ay anlatınca anlasılmıyor bile Türkçem yetmedi