• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek, sevgilisi için karısından boşanır mı?

Insallah o Adam kilikli herif karisindan bosanir . Cunku Tam birbirinize layiksinz :super: Allah sizi birbiriniz icn yaratmis.

yani bakire degilmi demek istiyorsunuz:oha: pesss

ya cidden çok tatlı ve safsınız..
eski sevgilisi ile sevgiliyken bu adamla teknede birlikte olmuş.
ve bu olay olalı 1 sene olmuş 1 senedir bu adamla beraber ama adam tutmuş başkasıyla evlenmiş. adam zaten şimdiki karısını konu sahibesiyle aldatmış.
adamında konu sahibesinin de aldatmak ve aldatılmak üzerine yaptıkları master var diyorum..

amma gurursuz olan nikahlı eş:KK53:

yani bakire degilmi demek istiyorsunuz:oha: pesss

Kız neler neler
Bu kız aslında baskasıyla sevgiliymiş. Birbirlerini aldatıp durdukları bir ilişkileri varmış.
En son da sevgilisini bu evli adamla aldatmış. Adamın teknesinde beraber olmuşlar. Sevgilisi öğrenince kendini affettirmeye falan calısmıs. Sevgilisi buna vurmus affetmemiş. O affetmeyince de bakmış bu da zengin, buna kancayı takim demiş ellam.
Ay anlatınca anlasılmıyor bile Türkçem yetmedi

Bence senin acilen hayatına çeki düzen vermen gerekiyor mümkünse bi süre adamsız dur! Sürekli bi koldan kalkıp başka kollara atma kendini.

Laçka ve saygısız ilişkiler kendine saygın olmadığını gösterir. Önce kendine saygı göster. Bütün bu kalitesiz insanları hayatından def et, kendi kişiliğini de kaliteli yapmaya çalış ki hayatına da öyle insanlar girebilsin!

sonunda mutsuz olsam bile, dayak yiyeceksem bile, hatta belki karaktersizliğin önde gidenini yapıp beni aldatacaksa bile onunla evlenmek istiyorum. 1 günlüğüne gerçekten onun karısı olmak karşılığında kalan ömrümü verebilecek kadar seviyorum. farkındayım bu düşüncelerim benim bu devasa aşkım gelip geçici, 1-2 yıl sonra güleceğim bu tavrıma. her şeyin farkındayım. bu konuyu açmamın bi nedeni var: insanların bana dur demesi. aynı ana fikri bir ton farklı insandan duymak istemem..

bence sen şimdi bile bi dayağı hakediyosun :) krdeşim olsaydın döverdim seni.

Bunu kendine neden yapiyorsun seni çok sevseydi senle evlenirdi başina silah mi dayadilar
Kendini bu ilişkiye yakistiriyorsan devam et boyle.yakinda cocukta yaparlar sen sadece yalanlari ile en guzel zamanlarini harcasin.
Adamin karisinada çekirdek çitlemek duser sonra.

Bir şey daha, tüm bu saçma sapan insanları hayatından çıkarttıktan sonra yapcağın ilk iş psikologla tedaviye başlamak olmalı çünkü ruh sağlığın belli ki iyi değil. Nasıl bedenimiz hasta oluyor ve iyileşmeye ihtiyacı oluyorsa, ruhumuz da hasta olabiliyor. Ruhun hastayken ilişkiye falan başlamamalısın.

1-Adamı terket.
2-kararlı ol. Geri dönme.
3- psikologa randevu al.
4. 2.maddeyi sürdür
5. OKU EĞİTİMİNİ TAMAMLA

ya cidden çok tatlı ve safsınız..
eski sevgilisi ile sevgiliyken bu adamla teknede birlikte olmuş.
ve bu olay olalı 1 sene olmuş 1 senedir bu adamla beraber ama adam tutmuş başkasıyla evlenmiş. adam zaten şimdiki karısını konu sahibesiyle aldatmış.
adamında konu sahibesinin de aldatmak ve aldatılmak üzerine yaptıkları master var diyorum..

amma gurursuz olan nikahlı eş:KK53:
acaba hayat tarzlarimizmi çok ayrı bilemedimki emme benimde bi kizim buyuk konuşmak istemem Allah 'im korusun asla şiddet söz konusu olamaz ama bu lafta tam yerinde kizini dovmeyen dizini döver dedikleri bu kizlar için gecerli

Bi dk ya ben cozumu buldum
Simdi kimse bosanmasin
Ne sis yansin ne kebap
Kadin biliyo
Mademse kuma git :sus:
Hafta 7 gun
3 gun senle 3 gun istemedigi karisiyla takilsin
1 gunde adam dinlensin yaw
O kadar da tepesine binilmez bi adamin
Horhor cesmesi mi bu :KK16:
:D o birini bulur araya

Bu adamin esi hic yoktan arkadasi ile ayrildiktan sonra evlenmis. Senin gibi metreslik yapmamis.

Belki de bu kadinda asik ayrilamadi adamdan. Diyorsun ya hani " dovsede bilmem ne olsada birgün karisi olmak istiyorum sonrasinda ölsemde olur " belki o kadinda oyle hissediyor. O niye gurursuz da sen degilsin. Rezilsin. Pardon hepiniz rezilsiniz. Böyle aşk sevgi olmaz olsun.

Insanda biraz utanma olur. Gurur olur. Aşk sevgi boyle igrenc birsey degil. Siz saplantilisiniz. Tedavi falan olun. Erkeklerden de mumkunse uzak durun bir sure

acaba hayat tarzlarimizmi çok ayrı bilemedimki emme benimde bi kizim buyuk konuşmak istemem Allah 'im korusun asla şiddet söz konusu olamaz ama bu lafta tam yerinde kizini dovmeyen dizini döver dedikleri bu kizlar için gecerli

ben evlenmeden cinsel ilişkiye karşı değilim ama herşeyin bir adabı var..

ve evet şiddete karşıyım ama konu sahibesi tam sopalık..

Kız neler neler
Bu kız aslında baskasıyla sevgiliymiş. Birbirlerini aldatıp durdukları bir ilişkileri varmış.
En son da sevgilisini bu evli adamla aldatmış. Adamın teknesinde beraber olmuşlar. Sevgilisi öğrenince kendini affettirmeye falan calısmıs. Sevgilisi buna vurmus affetmemiş. O affetmeyince de bakmış bu da zengin, buna kancayı takim demiş ellam.
Ay anlatınca anlasılmıyor bile Türkçem yetmedi
valla kafam karıştı o onu affetmemis bu bunu affetmis o onu yakalamış bu ne yav mübarek aski-memnu saat olmuş 2hala :KK30:değmeyecek bir kiz için yorum yapıyoruz.ben bukadar konuya hakim olsaydım kesinlikle bu kiz için bu saate kadar uyanik kalmazdim.bildurim ustune bildirim yetisemiyorum yaw:duduk:

Karimi istemiyorum der der sonra ne hikmetse karisi hamile kalir sizi el altinda tutup karisi ve cocuguylada gul gibi gecinip giderr nerden biliyorum bi arkadasim aynini yasadi dedik dinlemedi son durum nedir bilmiyorum psikolojisi iyice bozuktu bizde sabir tasi degiliz muhabbeti keseli 3 yil oluyor

Back
X