• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek, sevgilisi için karısından boşanır mı?

Dayanamadım yine yazicam,adam sen varken gitmiş evlenmiş ve sana haber bile vermemiş evlenirken.simdi senin için boşanmasını bekliyorsun bu kadar da saf olunmaz ki.

Kız sen ne diyon delirdin mi?? :rolleyes:

Kavgada söylenmez şeylerle bir de konu açıyorsunuz pesss linç ederler seni matmazel diyecektim ki banı yemişsin zaten. :KK8:

3 hayırla uğurluyoruz.. Dilerim ki siz ve sizin gibiler azalarak biter! :KK70: Başı bağlı adamların yakasını bırakın yoksa hayatındaki kadınlar yakanıza yapışır demedi demeyin. :KK71:

Bu konuda günahsızım o yüzden taşlardan biri de benden gelsin şükür kimsenin eşine, nişanlısına, sevgilisine göz koyacak kadar düşmedim Allah düşürmesin. :deli:

İlk eşinden sizin için vazgeçen, İkinci evliliğini size rağmen yapan ikinci kadın takıntısı olan bir adam düşünün! Şimdiki eşinden sizin için vazgeçse bile.. Sizi kesinlikle bir başkası için terk edecek... Siz bunu bile bile lades diyorsunuz..

Valla yapar mı yapar evet. Ama onu yaptırmaya uğraşacağıma yenisini bulur beraber yoldan çıkariz daha iyi.
Ayrıca evli adam nedir ya? Paslanmistir o

Yine hemcinsimizi gom.
Sayin sevgili, sayin kariyi gomuyor.
Cunku erkek gunahsiz.
Cunku erkegi bastan cikardi sayin kari.
Ulan demezlermi adama " erkek kendi iradesi olan birisi degilmide hayir evlenmem diyememis?".
Yok ama yoook, sayin karisi onu bastan cikarmistir tuh kari epu kari.

Konu sahibi siz iradesiz, dengesiz pezevenk bi erkegi atlayip diger hemcinsinize pencelerinizle saldiricaksaniz( gunahsiz saniyorsunuz kendinizi demekki tasi attginiza gore) o zmn burdaki kadinlarinda ala hakki var sizi gommeye.

Hayirli isler.

Ha bide egerki karisi hamile kalirsa zatn yine suclusu o karisi.
Asagilik kadin,masum adamin kolasina ilac atmis sonra...

Hakaret değil de ne adammış herkes pervane ? Şaşırdım. Kadına gömecek değilim burda. Düzgşn adam olsaydı.... diye yorum yapıcam ama asıl merak ettiğim konu; nasıl bir çevre bu? Herkes "onu ben kapıcam" egosunda? Bu yarışın sebebini anlamadım?

Yavuz hırsız ev sahibini dövermiş sizin ki o hesap. Yüzsüz tartışmasına hiç girme istersen çünkü şu yazdıkların senin adamın karısından binlerce defa yüzsüz olduğunuzu gösteriyor. Adam seninle evlenmemiş işte bundan bir şeyler çıkartamadıysan hala senin için yapılacak bir şey yok. Buralara konu aç karısından boşanıp sevgilisi ile evlenen var mı diye. Sen daha çok beklersin.

Yoo seni yedekte tutuyor, seni sevse seninle evlenirdi engel tanimazdi. Millet dugun gunu ayriliyor o sahis istese birakirdi. Ama karisinin sevgisi daha cok bastiriyor sizde kotu gunler
Icin yedeksiniz bukadar basit

Ay canim uzulme yarin karisi hamile kalir tabi bunu sana isteyerek olmadi kesinlikle istemiyordum diye belirtir hayatlarina devam ederler arada bir senle gorusur boyle hem karisini hem seni idare eder sende yarin bigun hamile kalirsin boyle gecer hayat iste sana doner mi sorunu da cevapliyorum afedersin ama nah doner

Neden bunun gibi adamları görüp evlenmekten çekineceğinize, kadını görünce çekindiniz :). Evli olup karısına sorumluluğu olan adam değil mi? "Diğer kadın" size doğru gelmeyebilir ama hesap sorulabilecek tek kişi hikayedeki erkek değil mi? Zaten aldatılan kadınlar için en kolayı, aldatan erkeği suçlamak yerine diğer kadını suçlamak, böylece kocasını affederek ve başka suçlu bularak hayatına devam edebilir. Adam da hareketiyle ilgili sorumluluk almadığı için aynı şeyi yapmaya devam edebilir :).
Elbette böyle adamları görünce de soğuyorum. Kesinlikle sadece kadında sul bulmuyorum. O kısma değinmedim yazımda o kadar.

Nasıl bi mideniz var yaa baskasinin koynuna giren adam için pervane oluyorsunuz.. bana döner mi diye konu açıyorsunuz. Senle birlikte olan herif karısıyla da yatıp kalkıyo aynı zamanda. Hemcinslerimden utanıyorum bazen. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin..

Tıpkı senin durumunda bir arkadaşım vardı. Düğünden önce tanismisslar. Adam evlenmicem demiş. Sonra kız engel olmamış. O da evlenmiş. Adam hep bu kızla Beraber mis. Karısı bunların ilişkisini evlenmeden önce de biliyormuş. Virt zırt aynı senin olay. 5 yıl bekledi adamı. Adam aramızda birşey yok dedi 1 çocukları oldu, sonra 2. Çocuk derken zor da olsa ayrıldılar. Sonra ne oldu. Adam karisini başka kadınlarla aldattı. Senin durumunda öğle olur büyük ihtimal. Siz ne zaman tanismissiniz, ne kadar asikmissiniz önemi yok. Adam evlenmiş. Burda sabreden de sen olursun. Bekleyerek kaybeden de sen olursun.

Back
X